Selamlar.. Karşı cinsin albenisinden ışık hızıyla etkilenip aşk sarhoşu olur musun yoksa kaleyi feth etmeleri göründüğü kadar kolay değil mi? 😉🥂🖤 Keyifli günler..
hayal dünyam vardır lakin hayallere dalamam ben gerçekçi bir insanım ve durum değerlendirmesi mutlaka yaparım. ortam şartları ve benim buna hazır olup olmamam çok önemlidir. yani yeni bir ilişkiye hazırsam evet neden olmasın beni tavlaman kolay olur
Bir kere tavlandım. O da ilgili olduğum konularda müthiş bilgili, narin ve nazik bir hanımefendiydi. Özlüyorum onunla geçirdiğim zamanı… hayır, beni tavlamak hiç kolay değil. Allahtan talibim yok, varsa da bilmiyorum 🤣🤣🤣
Kolay değildir. Bazı ilerizekalılar tipiyle düşürmeye çalışıyor. Ama tiple düşürmeye çalışanlardan hayatta hoşlanamam. Zaten tavlayanda mükemmel bir şekilde tavlıyor. Kısacası zor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırı zor karlı taraf ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlayamaz bile
Yav benim çok önceden bir hesap vardı. Seni görüp üye olmuştum. O kadar merak etmiştim. 3-5 gün yorumlarına denk gelince dayanamamıştım. O zaman profilin bu kadar bilinmiyordu. Adam yerine koymamıştın. Şu an olduğu gibi.
yolunu yordamını bilirse evet değilse uğraşsın dursun yani :) Sonuçta beni istiyosa uğraşmalı tanımaya çalışmalı öğrenmeli beni. yoksa gerek var mı yani hayatımızda var olmasına
her şey sempati ile olmuyor ki ☺ çünkü hiç bir şey başladığı gibi gitmiyor. Insanları tanımakta acele etmiyorum nasılsa gerçek yüzleri zamanla çıkıyor.