Aşk İlişkileri Telefonda konuşmayı seviyor musunuz? kedilermiyavlarrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Açmama rağmen ısrarla arıyo mesajla söylemez mi? Açtım noldu diyorum yarın çocuğumu okula bırakabilir misin diyo tm dedim. Ben büyüklerle konuşmayı hiç sevmiyorumm Telefonda konuşmayı seviyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Pek sevmiyorum 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet.https://voca.ro/12W1kbczUMVW 1 2 Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Ben arkadaşlarımla da çok konuşabilirim aslında moduma bağlı Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1gAES1ALCvwq Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok ben telegraf tercih ediyom bazen ise güvercin ile oda olmazsa dumanla haberleşiyom 1 1 Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Mesaj atsa ölmez aaa Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Israrlı bir şekilde arayanları hiç sevmem ve inadına açmam. 1 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum acil bir durum olmadığı sürece aramasın kimse 1 0 Yorumla
suburra3488 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Konuşmayı sevmem ama mesajlaşma ilgimi çeken konuda hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kiminle olacağına göre değişir bu 1 4 Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Aynen öyle Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Kedi senin mi Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Hayır maalesef:( Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Tüh Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır 20. Dakikadan sonra bayıyor 1 1 Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Su_perisiii00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Manitamla bile sevmem saçma ve zaman kaybı 1 1 Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Sadece onunla seviyordum artık onunla da sevmiyorum Yorumla
TaylanDERSİM Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. neyseki akrabalarla çok samimi değilim 1 2 Yorumla kedilermiyavlarrr +1 yıl Darısı basıma Yorumla TaylanDERSİM +1 yıl amin amin Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Evet ama sevdiğim kişilerle 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Hayır daha çok mesajlaşma benlik 1 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl eskiler böyle maalesef mesajlaşma kültürü yok. 1 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sevmem ama arkadaşlarımla bazen konuşuyorum. 1 0 Yorumla
duygucansız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl açmam telefonları önemliyse yazsın :D 1 0 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arayanın kim olduğuna bağlı 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. sevmem 1 0 Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben öyle durumlarda ölü taklidi yapıyorum😂 1 0 Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pek sevmiyorum
Evet.
https://voca.ro/12W1kbczUMVW
Ben arkadaşlarımla da çok konuşabilirim aslında moduma bağlı
https://voca.ro/1gAES1ALCvwq
Yok ben telegraf tercih ediyom bazen ise güvercin ile oda olmazsa dumanla haberleşiyom
Mesaj atsa ölmez aaa
Israrlı bir şekilde arayanları hiç sevmem ve inadına açmam.
Hiç sevmiyorum acil bir durum olmadığı sürece aramasın kimse
Konuşmayı sevmem ama mesajlaşma ilgimi çeken konuda hoşuma gidiyor
Kiminle olacağına göre değişir bu
Aynen öyle
Kedi senin mi
Hayır maalesef:(
Tüh
Hayır 20. Dakikadan sonra bayıyor
Kesinlikle
Manitamla bile sevmem saçma ve zaman kaybı
Sadece onunla seviyordum artık onunla da sevmiyorum
neyseki akrabalarla çok samimi değilim
Darısı basıma
amin amin
30 saniye için mi bu trip
Evet ama sevdiğim kişilerle
Hayır daha çok mesajlaşma benlik
eskiler böyle maalesef mesajlaşma kültürü yok.
Sevmiyorum mesajlaşmak tercihim
Sevmem ama arkadaşlarımla bazen konuşuyorum.
açmam telefonları önemliyse yazsın :D
Evet Seviyorum Tabikide
Sevmiyorum ama alışırız.
Arayanın kim olduğuna bağlı
hiiic sevmem
Sevmem
sevmem
Ben öyle durumlarda ölü taklidi yapıyorum😂
Herkesle değil.
Sevmem
Hiç sevmem
Hiç sevmem