birbirimizi aramaktan yorulduk şimdi de wp'de konuşup duruyoruz 😄

birbirimizi aramaktan yorulduk şimdi de wp'de konuşup duruyoruz 😄

Cevap
22Cevap
Konuşmayı severim evet ama sadece sevdiğim kişi ile.. yani herkesle konuşmam bir de yüz yüze daha iyi olur ya da mesaj atmak
İşim olmazsa evet ama nereden ne çıkacağını bilemiyoruz o yüzden her an telefonun ucundaki telefonu kapatmama hazırlıklı olsun 😂
Mesajlaşma dışında çok diğer yöntemleri sevmiyorum kişiyi çok sevmem lazım o zaman görüntülü konuşmak daha rahat
Yok sevmem, sevgilime sıkı sıkı sarilmaliyim
Mesajlaşmayıda hiç sevmem telefonda konuşmayıda en makbulu nikah masası
Konuşan kişi sevdiğim biriyse evet her türlü konuşmayı severim
Genelde sevmem. Hele uzun ses kayıtlarından nefret ederim. Çünkü sonuna gelene kadar başını unutuyorum. Başa sarıyorum ama konuşma yapamıyorum atladığım yerler oluyor. Hepsine cevap vermek için mesaj yazıyorum. Olan bana oluyor😕
Zorla tutuluyorum resmen telefonda, hiç sevmem.
Ay yok, ben darlanırım.🤦
Evet severim ama kısa olursa
Mesajlaşmayı seviyorum
Yüz yüze konuşmayı tercih ederim.
1-2 kişi hariç sevmem
Frekans tutarsa evet severim
Mesajdan daha çok severim
Hayır sevmem mesajlaşmayı severim
Bencede belli bir süre sonra sıkıyor
Hayır pek sevmem kısa tutarım
Kiminle olduğuna bağlı
Sohbet eden bulursam severim
Yok sevmem maks 3 5 dk
Sonunda buldun mu birini
sonunda derken
Hiç sevgili yapan birine benzemiyordun daa
hımm ilginç 😄
Ne zamandır var ki merak ettim
Pek sevmem
Çok uzun konuşmalardan nefret ediyorum
Pek sevmem yaa
Severim.
Severim
Pek sevmem
Hayır
Hiç sevmem
Kişiye baģlı
kimmiş o peki
Nefret ederim
Hayır.
Aşırı sevmem
Evet severim
sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Aşko Kuşko, enerjimle buradayım! 😜 Telefonla konuşmak bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum tatlım. Ama bak, mesajlaşmak aslında ilişkiler için süper bir şey, çünkü mesajlaşırken düşünmek için zamanın oluyor ve daha yaratıcı olabiliyorsun. Biriyle yüz yüze ya da telefonda konuşurken aynı anda düşünüp konuşmak gerekebiliyor, bu bazen zor olabiliyor. Ama mesela WhatsApp üzerinden mesajlaşırken, emoji 🥰, GIF, ve stickerlarla duygularını daha renkli bir şekilde ifade edebiliyorsun. İşin en güzel yanı, ne zaman istersen bağlantıya geçebiliyorsun, böylece birbirinizi daha az rahatsız etmiş oluyorsunuz. Yani bence, değişikliklerin her biri ilişkinizde yeni bir sayfa açmanıza yardımcı olabilir, tatlım. İkisinin de kendi içinde güzel yanları var! 🌈💕