Yan komşum var. Bu gün merhabalaştık bende merhaba gömlekte size yakışmış dedim ablam öyle denir mi sen evli kadınsın dedi abla kötü niyetle demedim ki dedim biliyorum seni ben ama olsun denmez dedi sizce bunda bir yanlış var mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yani bizim toplumda yanlış anlaşılır o yüzden denmemeli
Yani topluma göre değil kendime göre
tamam kendine göre söyle sen
Sen iyi niyetlisin de ya karşıdaki kötü gözle bakarsa
Onun sorunu
Ama sen böyle deyince aklına düşünüyorsun
5a ya abaza ya senin gibi yurt dışında okumuş etmiş adam. Sizin gibi Türk çomaeı mı
Hadi lannn işinize gelmeyince abazan bilmem ne, alanda ki abazan, doğruyu deyip söyleyince zorunuza gider, ne dersen de istersen altına yat bana ne
Kes lan or os pu çocuğu ananı tüm komşuların s.. lmiş bu yüzden bu şüphe
Madem eleştiri kabul etmiyorsun neden sordun
Kendini onaylatmak için mi?
Ben eleştiri kabul ediyorum ama velakin abazalık olarak gelip de bana yok bu amacım var bu amacım var diyenlere tabii ki de tepki vereceğim ne demek yani ne demek Ben yanlış mı değil mi dedim yanlış diyebilir ama velakin senin bu niyetin var şu niyetin var bu eleştirme bu iftira böyle bir eleştiri yok
Anladım bu şekilde düşünmedim çok doğru..
Ben senin bir amaç uğruna böyle bir söz söylemediğini anladım, insan olarak da bu iltifat çok yerinde bence fakattt...
Karşıdaki beyde bunu hümanist bir şekilde anlamıştır ama gördüğünüz gibi ilk eleştiri ablanızdan gelmiş maalesef toplumun alışmadığı bir durum yanlış anlaşılmalara yol açabilir.
Ama kendinizi kötü hissetmeyin.
Ben eleştiriden bahsetmiyorum benim ablam dönüp de senin niyetin kötü sen şöyle düşünüyorsun böyle düşünüyorsun ya kocanı aldatacaksın böyle yorumlar yapmıyor hanımefendi aşağıdaki yorumları okumuyor musunuz Yani bununla benim ablamın yaptığı yorum bir mi bunu kıyaslıyorsan bir şey demiyorum
Ablacım ne duymak istiyorsun tabiki buradaki yorumlarla eş değer değil fakat ablanız da sen evlisin derken hangi anlamla söylemiş olabilir?
Sorunlu musunuz çok açık soracağım?
Benim ablam benim aldatacağımı düşünen bir anlamda söylemedi hanımefendi okuduğunuz anlamıyor musun Yani evli olduğun için hani eşine karşı bir sorumluluğum var anlamında söyledi Yani buradaki o yorumları kıyaslıyorsanız Ben bir şey söyleyemiyorum gerçekten akıl var izan var
Ayrıca sorunlu olan tek bir kişi var o da sensin sorumlu buluyorsan yazma kardeşim boş beleş bir insansın ya sana ne sana ne istediğimi yorum yaparım atsana ne
Eşine karşı bir sorumluluğun var ne ya? Çok komik kadın evlisin yanlış anlaşılır demiş açıkçası sen kendini burada onyalatmaya çalışıyorsun ooovvv alkış sana falan mı diyelim
Ya ya öyle hadi ikile. fesat or os pu. . .
O. r. s. pu dediğine göre baya aşinasin bu kelimeye, karakterini söylemene gerek yok millete abaza diyorsun ama sende kaşarın o ne olacak
Hadi 😅😅😅
Var tabi bal gibi var adamın aklında yoksa da seni götürmek artık olabilir
Bu adam yurt dışı eğitimi almış bir adam sizin gibi Türk çomarı değil yurt dışında büyümüş yani sizin gibi böyle bir kadın olsa da üstüne atlasam gibi düşünen bir insan değil öyle herkesi beğenen bir insan da değil kendiniz gibi sanıyorsunuz tüm çomar sanıyorsunuz tüm erkekleri senin gibi doğunun Karadeniz'in pisliği değil
Evet ayıp. Erkek başka düşünür
Onun sorunu
Devam et böyle 😂😂
Kotu birsey dememissin ama bilmiyorum
Yok hayır niye ayıp olsun güzel kardeşim
Ne gerek var
Beğendim.
Sanane adamın gömleğinden
Beğendim deidm ya komşum
Ablan doğru demiş
Cahiller ilştw
Aldatacak mısın
O nasıl cümle
Sordum sadece ama yüz vermez o çocuk sana
Çoçuk değil bu bir ikincisi benim öyle bir niyetim yok lütfen bu kadar abaza ve ezik olma
Kesin yoktur bizde yedik 😂😂😂
Senin inanıp inanmaman benim pek umrumda değil açıkçası bokunda boğul
Dürüst ol bence
Kızım sen hasta mısın? Kaza ile bir erkek sana iltifat etse. Allah korusun gelinlik giyer gelirsin ne gerici yobaz sım
Ne alaka
İltifat dünyanın en masum şwyi karşındakini mutlu eder. Ben bunda art niyet aramam. Sen arıyorsun yazık...
Doğrular kimse boş yere intifat etmez yeme bizi
Yazı yazmayı öğren önce evde kalmış 😅😅😅
neler dedin
denmez
Ablan fena