Öncelikle herkese merhabalar! Daha 4-5 ay önce orada burada göz altı morluklarına çözüm arayan biriydim açıkcası... Bugün ise sizlere bulduğum çözümleri aktaracağım! Arkadaşlar bilindiği üzere Göz altı morlukları oldukça inatçıdır ve o kadar fazla nedeni olabiliyor ki anlayamıyorsunuz artık neden oluyo bu morluklar?
Nedenleri:
1 - Aşırı uykusuzluk
2 - Yorgunluk bitkinlik
3 - Güneş ışığı
4 - Alerjiler (Polen, Günel Alerjisi)
5 - Göz çevresindeki pigment maddesi artışı(Kola,cips,kızartma yiyecekleri sebep olur)
6 - Göz çevresi damarların tıkanması dolayısıyla dolaşımın yavaşlaması
bunlar yalnızca bir kaç tanesi...
Arkadaşlar kendim bizzat denedim ve sonucunu aldım açıkcası...
1. Adım : Göz çevrenizi oldukça temiz tutmaya dikkat edin ve güneşten koruyun...
2. Adım: Düzenli olarak 3-4 ay boyunca sabah akşam düzenli olarak üzüm çekirdeği yağı kullanın ( Karden, Mecitefendi tavsiyemdir)
3. Adım: Üzüm çekirdeği kullanımı bittikten sonra 1-2 hafta kadar ara verin...
4. Adım: Ara verdikten sonra göz altı morluklarınızın azaldığını hissedene kadar Garnier Göz altı roll-on'u kullanın... Göz altı Roll-on masaj bilyesine sahip olduğu için masajla birlikte dolaşım hızlanmasına ve varsa göz altı torbalarının inmesine fayda sağlayabilir...
Ara ara gözlerinizin altına üzüm çeklirdeği yağı ve kahve sürmenizde fayda var...
ARKADAŞLAR TAMAMI BENİM KENDİ GÖZLEMİMDİR ve Bizzat uyguladım! Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir... Yağlı bir cilt tipine sahipseniz 4. adımı doktara danışmadan uygulamayın... Ben sonucunu aldım ve burada sorduğum zaman çoğu arkadaş bundan şikayetçiydi...
Ve son tavsiyem şu: KESİNLİKLE KAFANIZA TAKMAYIN...
Kafasında soru işareti olan arkadaşlar özel yada sorunun altına cevap mesajıyla soru işaretlerini giderebilir... Boşuna paranızı uyduruk kremlere yatırarak çöpe atmayın... Cildiye uzmanından altığım tek krem markası AGURA CERNOR XO ' dur... imkanınız varsa bunuda kullanabilirsiniz...
Nedenleri:
1 - Aşırı uykusuzluk
2 - Yorgunluk bitkinlik
3 - Güneş ışığı
4 - Alerjiler (Polen, Günel Alerjisi)
5 - Göz çevresindeki pigment maddesi artışı(Kola,cips,kızartma yiyecekleri sebep olur)
6 - Göz çevresi damarların tıkanması dolayısıyla dolaşımın yavaşlaması
bunlar yalnızca bir kaç tanesi...
Arkadaşlar kendim bizzat denedim ve sonucunu aldım açıkcası...
1. Adım : Göz çevrenizi oldukça temiz tutmaya dikkat edin ve güneşten koruyun...
2. Adım: Düzenli olarak 3-4 ay boyunca sabah akşam düzenli olarak üzüm çekirdeği yağı kullanın ( Karden, Mecitefendi tavsiyemdir)
3. Adım: Üzüm çekirdeği kullanımı bittikten sonra 1-2 hafta kadar ara verin...
4. Adım: Ara verdikten sonra göz altı morluklarınızın azaldığını hissedene kadar Garnier Göz altı roll-on'u kullanın... Göz altı Roll-on masaj bilyesine sahip olduğu için masajla birlikte dolaşım hızlanmasına ve varsa göz altı torbalarının inmesine fayda sağlayabilir...
Ara ara gözlerinizin altına üzüm çeklirdeği yağı ve kahve sürmenizde fayda var...
ARKADAŞLAR TAMAMI BENİM KENDİ GÖZLEMİMDİR ve Bizzat uyguladım! Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir... Yağlı bir cilt tipine sahipseniz 4. adımı doktara danışmadan uygulamayın... Ben sonucunu aldım ve burada sorduğum zaman çoğu arkadaş bundan şikayetçiydi...
Ve son tavsiyem şu: KESİNLİKLE KAFANIZA TAKMAYIN...
Kafasında soru işareti olan arkadaşlar özel yada sorunun altına cevap mesajıyla soru işaretlerini giderebilir... Boşuna paranızı uyduruk kremlere yatırarak çöpe atmayın... Cildiye uzmanından altığım tek krem markası AGURA CERNOR XO ' dur... imkanınız varsa bunuda kullanabilirsiniz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer