1 senelik ilişki ve elimden geleni yaptım hep yapıcı oldum çok sevdim çok değer verdim. O da senin gibi biri çok daha iyilerine layık dedi züğürt tesellisi gibi. İnanılmaz kötüyüm. Ayrılmam için önce kendinden soğutmaya çalışmış ilgisiz davranıyordu ben anlayamadım tabi çünkü. Ayrılmak mı istiyorsun dediğimde hayır diyordu. Meğerse hepsi benim ayrılıp ondan bıkmam içinmiş. Yüreğim paramparça. Kendisi doktor. Bende avukatım yeni mezun oldum sayılır daha çalışmaya başlamadım kpssye çalışıyordum 2 ay kala bana bu kötülüğü yaptı. Hem güzel bir kızım hem iyi bir insanım ailem deseniz onlarda çok iyi meslek sahibi hepsi. Yüreğim yanıyor. Ailesi doktor bul falan da demiş bir de bunu utanmadan bana söyledi. Hayatımda böyle aşağılanmadım. Hem bu ilişki bitti ilerisi yok yürümüyor dedi hem de seni sevmiyorum dedi tartışırken. Şok üstüne şok yaşadım. Aşırı kötüyüm ağlama krizlerine girdim. Dünya başıma yıkıldı sanki. Bu adam pişman olur mu? Bu ettiği lafları yer mi? Ben ne yapıcam basıl toparlanıcam? Sosyal medya da duruyor hala silmedim. Hiçbir şeyini takip etmiyorum stalk yapmıyorum. Ama çok kötüyüm. Aşırı kötüyüm. İki lokma yiyemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendini böyle boş bir adam için neden üzüyorsun ki senin yaşadığın durumunu ben de yaşadım hiç değmez hatta şimdi böyle bitmesi iyi olmuş üzme tatlı canını
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm çok ağlıyorum hem gururum hem kalbim her şey bozuldu. Kahroldum ben ne yapıcam şimdi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba bir yıl geçmiş aradan ama yinede sormak istedim çare arıyorum. Anlattığın meslek, davranış aynısını yaşıyorum…
iki yıllık ilişkimde aynısını yaşadım. Yoruldum istemiyorum bıktım saçma sapan iki yılım boşa gitti dedi kavga etmekten sıkıldım bırak sal beni dedi
nasıl iyileştin döndü mü çok merak ediyorum bana neler söylemek istersin kötüyüm…
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Ben de hemşireyim ama Hukuk okuyorum. Aynı şekilde bende terkedildim heryerden engellendim. Sen ona bakma avukatlık zaten doktorluktan daha havalı. Görüyorum rezil bir hayat geçiriyorlar boş günleri yok. Biz hakim oluruz savcı oluruz kendilerinden yüksek birine tahammül edemiyorlar. Onlara saf bişeyden anlamayan cahil kesim lazım.
135 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ya hayatımın şokunu yaşıyorum. 1 senemi verdim. 1 seneden sonra mi aklına geldi yani... kahroluyorum içim içime sığmıyor. Hem aşağılandım resmen hem sevmediğini söyledi. Kpssye kalmış 2 ay. Ben ne yaptım da bu kötülüğü yaşattı. Sürekli çabalayan insan gibi davranan ben oldum. Bari insan bunu sınav öncesi yapmazdı. Acımdan kahroluyorum. Nasıl atlatırım ben bu acıyı... pişman olup o dediklerini yer mi?
- +1 yıl
Aynını bende yaşadım 2 sene önce 1 hafta kala terketmişti kazanamamıştım. Sınav sonrası bayılmıştım hatta. Sonra onla konuşmadım 5 ay ders çalıştım wp Instagram yoktu numarasını bile silmiştim. 5 ay sonra döndü. Sonra ben sınavı kazandım tabi. Sessiz kalır yalvarmazsan tabiki pişman olur. Doktorlar egolu olur ama egoyu yok etmek senin elinde. Sadece sessiz kal story atma. Hatta instagramını kapat istersen dersine çalış.
Soran+1 yılKahroldum ya sana anlatamam içimdeki öfkeyi hüznü... şu an sosyal medyadan takipleşiyoruz. Instagramı kapatırsam benden dolayı kapattı demeyecek mi? Ya da beni silmiş engellemiş demeyecek mi? Fark ederse tabi
Soran+1 yıl6 gün oldu... kahroluyorum allahım...
Soran+1 yılMesajla değil tartışır gibi olduk bende ne biçim sevgi sevmiyor musun dedim telefonda bu da sevmiyorum dedi. Bir gün önce de seviyorum ama bu ilişki olmaz yürümez ortak bir şeyimiz yok nasıl birbirinizin hayatına dahil olucaz belki yurtdışına gidicem nasıl olucak neden birbirimiz için fedakarlık yapalım demişti. sevmiyorsun öyle mi dedim telefonda . azaldı yani bilmiyorum falan dedi çevirdi sonra , ben baya ağladım bağırdım. bu da asistanlar yemeğine gidiyordu. dönüşte beni al dedim üst üste aradım. Arkadaşı gelmiş yanına tamam dedi. Sonra gelmez diye evine gittim. Eşyalarının hepsini bana aldığı sırt çantasına koydum ( bir gün önce de kendi tshirtini getirmişti bana) onu da koydum çantaya, gittim bu da evine geldi. eve girdik evde konuşalım muhabbeti oldu. Neden geldin der gibi bakıyordu zaten. Öp dedim öpmedi halbu ki ben son kez öpüyordum , ben öptüm sonra yanağından. Çantanın içinde ne var şarap mu var dedi. Bende şarap sorma dedim. Kalktım masasının üstünde ki duvara dönük olan benim almış olduğum çerçeveli fotoğrafımızı aldım çantaya attım. Napıyorsun falan dedi. Eşyaların onlarda dedim , eve bırakmaya kalktı , bende kendim giderim. Bir şeyi gerçekten Kaybettiğinde anlarsın sana sümük gibi yapışacak mıydım. Yazık sana dedim. Asansöre bindim aşağı indim. Çerçeveyi de çöpün köşesine yere attım.. böyle işte..
Soran+1 yılHayır.. ayrıldık ya daha ne olması gerekiyor ki?
Soran+1 yılEşyalarının hepsini bana almış olduğu sırt çantasıyla birlikte götürdüm bıraktım. Fotoğrafımızı aldım çantama koydum. Gündüz de zaten sevmediğini söylemişti yürümüyor bu ilişki vs diye.. ben arayacağını yazacağını hiç sanmıyorum çünkü bitti yani
- +1 yıl
Bilmiyorum da içime öyle doğdu. Genelde 6. hislerim kuvvetli. Yazdığında beni de haberdar et 😇 bu arada şunu söyleyeceğim biz hukuk da okusak daha üst bişey varsa ki yok o olsak yine de insanlara karşı iyi davrandığımız için hep kıymetsiz görülürüz. Bu net değişmiyor. Ben hemşireyken de aynı kıymetsiz görüldüm şimdi de aynı şekilde görüldüm. Sorun bizim çok kıymet verip bu insanları şımartıp tepemize çıkarmamız. Mesela kariyeri sıfır hiç okumayan bazı insanlar var onların peşlerinden kimse ayrılmıyor. Kendilerini o kdar ağırdan satıyorlarki. Biz sürekli seviyorum diyoruz ağlıyoruz güçsüz duruyoruz çünkü.
Soran+1 yılAynen öyle dediğin gibi. Kendi bu ayrılık yaşanmadan önce şımardım mı bana ne oldu niye böyle oldu bilmiyorum demişti. Şimdi Halime bak sümüklü mendil gibi Kaldım ortada kahrolup kahrolup duruyorum eridim 1 haftada mahvoldum
Soran+1 yılNeyim? Onun için hiçbir kıymeti olmayan çöp insanın tekisin
Soran+1 yılÖyle hissediyorum... ve öyle koskoca 1 sene ufacıkta bir şey olsa hiçbir şey katamamışım
Soran+1 yıl25 yaşındayım..
Soran+1 yılBu üzüntü mutsuzlukla nasıl başa çıkarım? Koskoca İzmir ve her yerde anımız var. Hiç mi bir şey katamadım kahroluyorum çok kötüyüm az önce uyumuş kalmışım gözümü açtım aynı ölü gibi hiçbir farkım yok. Bu bana bir hakkını helal et diyip vicdan azabı bile çekmedi ne kadar kötü bir insanmış. Çok emek verdim. Çok sevdim çok belli ettim
Soran+1 yılAllahım o kadar çok sevdim ki bela bile okuyamam... bu acı insanı kendinden geçirtir... sizin nasıl oldu? Döndü dedin? Bir de seni neden engelledi?
- +1 yıl
Bizimki tam nişanlanacaktık temmuzda ailesiyle falan tanışmıştım. Sonra işyerinden kız arkadaşlar edindi. Neymiş normalmiş onlarla takılması falan. En son başka kızlar ekliyordu ben de kavga cıkardım engelle beni hadi git onlara dedim. Sonra beni aniden engelledi birdaha hiç aramadım bile 20 gün geçti. Uyuyorum uyanıyorum ders bile calısamıyorum
Soran+1 yılSiz tartışmışsınız sadece.. merak etme kesin arayacaktır.. benim için durum çok farklı sevmiyorum bu ilişki yürümüyor dedi
Soran+1 yılBen kaybettim dibe vurdum çok kötüyüm allahım
Soran+1 yılYok gerçekten bu tartışmak.. bir anlık sinirle yapmış belli zaten içini rahatlatmak için söylemiyorum her şey yoluna girecek. Bir şeye çare yok maalesef o da sevgisizlik.. bende onu yaşıyorum çok üzgünüm ki sevmiyorum dedi kafamda kafamın içinde hala yankılanıyor
- +1 yıl
Sinirle yapan insan 20 gün engeller mi 🥹 veya sinirle yapan insan başka kız fotoları begenir mi. Ben tüm hesaplarımı kapattım üzülmemek için ders çalışıyorum. Belki finaller biter youtube kanalı açar içerik üretirim öyle mutlu olmaya bakarım aynı senin gibi içim acıyor benim. Sen de sevmiyorum lafına takılma sevmiyor olsa sana bunca zaman 1 sene katlanmaz 1 gün bile dayanamaz. Sevmiştir havalandığı için öyle söylemiştir. Sen de kpss i kazan iyi yerlere gel hatta hakimlik sınavına çalış ya da savcı ol bak bakalım noluyor.
Soran+1 yılEngeller hemde öyle bir engeller ki. Ne zaman yazar sana bilmiyorum ama muhakkak yazar. Gerçi sana gelip yazdığında o acın değişecek mi yaşadığın o rezalet günleri değiştirecek mi bilmiyorum. Evet 1 senelikti ilişki ama ilişkiyi ben sırtlanmıştım. Her anlamda iyi bir insanım güzelim falan filan bunlar hiçbir işe yaramadı. Kahroluyorum ya ne ders umurumda ne bir şey. Hala aynı noktada takıldım Kaldım. Üzüntüden ipincecik Kaldım ip gibi. Bu kadar vefasızlık nasıl olur. Sevmiyorum dedi ya sevmeyen insan hareketi zaten bunlar , çok seviyorum seni dedikçe olanlar bunlar... çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm
Soran+1 yılKoskoca 1 senemi verdim kalkmış bana hiç duymadığım şeyleri yok atanırsan nereye gideceksin yok uzaktan bu ilişki yürümez bilmem ne. Koskoca 1 sene işin neydi o zaman benimle. Yazın şöyle yaparız böyle yaparız diyoduk daha 1 ay önce. Allahım nasıl kötü bir insan
Soran+1 yılAğladım ya gözünün önünde çok seviyorum diye. Çok sevgi vefasızlık getirdi
- +1 yıl
Kıyamam sana ben. Bence o da yazacak bak gör demişti dersin. Böyle kolay bitecek bir ilişkiye benzemiyor sizinki. Güçlü durmaya çalış en azından öyle görün. Zaten sevmiyor olsa hemen silerdi seni sosyal medyalardan. Demekki barışacağınızı düşünüyor. Sevmeyen insan hemen engeller siler heryerden. Bak bana anında telefonu kapattı engelledi
Soran+1 yılAcıdığı için silmiyordur. Sosyal medya ınstagram onun için bir şey ifade etmiyor. Barışmayı geçtim aklına bile gelmiyorumdur. Kurtuldu benden. Bunun için uğraşıyordu zaten. Ayrılmak benden kurtulmak için elinden geleni yaptı. Türlü türlü bahaneler beni yıldırma politikaları falan.. benim kadar uzun ilişkisi olmadığını söylemişti. İnsan eve kuş aldığında ona bile alışıyor. Ufacık bir şey katamamışım minicik bile. Sevmiyorum yürümüyor işte dedi çıktı işin içinden kendi duygularını söyledi. Kahrolacağımı bile bile yaptı. Seninkine gelince yazacağına yüzde yüz eminim bir anlık fevrilikle yapmış..
Soran+1 yılİstek yolladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılmeslektaşım sen sınava odaklan bol bol yürüyüş yap soru çöz kafan dağılsın.
0114 Yorumla
Soran+1 yılDağılmıyor ki kahrolmuş durumdayım bu adam koskoca 1 sene hani. En uzun ilişkisi benim unuttu mu yani beni bitti mi hiç pişman olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılailesinin lafından çıkamayan adam ilerde evlilikte nişanlılıkta da sorun olurdu.. şu da var bir evliliğe aileler rıza göstermiyorsa evlenmemek lazım.. hayat tecrübem onu gösteriyor.. stajın bitti mi
Soran+1 yılBence mesele aile değil kendisinde tamamen. 1 sene sonra mi bunları söyleyebiliyor bana
Cevap sahibi+1 yılbu olayı belki evlilik yolunda belki de nikah sonrası yaşayacaktın. üzücü ama olaya bir de bu yönden bak derim..
Soran+1 yılYarı yolda bırakıldım ya kahroluyorum hani kan kusuyorum resmen
Cevap sahibi+1 yılzor bir olay kolay demiyorum ama 2 seneni de mahvetme. 2022 kpss ye gireceksin. tekrar kurum avukatlığı ya da uzmanlık için 2024 ü beklemen gerekebilir..
Soran+1 yılTamam da ben nasıl toparlanıcam şimdi mahvoldum 10 gündür
Cevap sahibi+1 yıl2 3 gün başka şehirde arkadaşın varsa ziyarete git.. kafanı dağıt.. ya da denize gir sahil şehrindeysen.. nerdesin
Soran+1 yılİzmirdeyim bütün anılar bu şehirde her yerde anı var kahroluyorum allahım
Soran+1 yılSosyal medya ınstagramdan silemedim o da daha silmemiş
Cevap sahibi+1 yılyazma bir şey istersen engelle.. görmemiş olursun fotonuz falan var mıydı beraber
Soran+1 yılBir şey paylaşmıyor paylaşsa da bakmam 10 gündür profiline 1 kez bile girip bakmadım. Hayır yoktu. O niye engellemiyor
Cevap sahibi+1 yılilgilendiğim bir kız vardı aramasam aramaz mesaj atmasam atmaz, ya da mesaj atsam bazen atar bazen atmazdı.. 6 aydır ben de hiç yazmadım.. sosyal medyadan ben çıkardım.. çünkü kendime olan saygımı yitirmemek için.. ben de artık yazma engelliyorum diye mesaj atsam mı yoksa böyle devam etse mi onu düşünüyorum
Soran+1 yılYok neden öyle yazacaksın ki kiz sana yazıyor mu? Sevgilin miydi
Cevap sahibi+1 yılilgimiz vardı karşılıklı ama çok nazlanıyordu.. ikimiz de sınıf arkadaşıyız ikinci lisans mezunu olarak hukuk okuduk.. çocuk değiliz biraz adım at ki gelişme gösterelim 30 u geçmişiz değil mi
Soran+1 yılBende o yazmadıkça pek yazmazdım aramazdım.. keşke söyleyecek bir şeyim olsa ne diyeyim :(( yani haklısın da kadınlar biraz nazlı olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılsenin ilişki başka da bazen de çok naz yapmamak laızm.. belli aşamadan sonra nazlan ama olgunlaşmadan o naz bazı şeyleri engelliyor.. naz yüzünden ne yanına gidebildim ne de doğru düzgün telefonla konuştuk.. en son doğum günümün geçmesini bekledim belki o gün yaza diye.. daha da yazmadıysa umut yok unutup sileceğim
Cevap sahibi+1 yıltoparladın mı
Soran+1 yılHayır kahroluyorum üzüntüden bir sürü kız eklemiş.. sosyal medyadan silmemiş beni bende silmedim bakayım dedim daha da kahroldum
Cevap sahibi+1 yılfiziksel temas olup pişmanlık da etkili mı? kızların en çok pişman oldukları konuların basında geliyor ilkimdi diye
Soran+1 yılBelli şeyleri yaşadım ilk onunla penetradyon olmadan ve ona çok alıştım çok bağlandım.. nasıl hemen kesti attı ya canım nasıl yanıyor
Cevap sahibi+1 yılaniden hiç bir şey olmamış gibi davranması ve kesip atması ayrı sıkıntı
Soran+1 yılDaha ayrılalı 10 güm olmuş. En uzun ona en çok emeği veren her şekilde yanında olan insandım ben nasıl yaptı ya merhameti bile yok mu bana karşı
Cevap sahibi+1 yılmerhametle ilişki yürüyecekse hiç gitmesin sana acıyarak devam ettirmesi en kötüsü. hayırlısı böyleymiş demelisin. ve sosyal medyadan da çıkar en azından dikkatini çeker tekrar düşünür belki
Cevap sahibi+1 yılnasılsın
Soran+1 yılÇok kötüyüm çok üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılinan diyecek bir şey bulamıyorum ama en kısa zamanda atlatırsın inşallah.. ders bakıyor musun
Soran+1 yılHayır asla bakamıyorum çok kötüyüm ipini koparmış itt gibi kız ekliyor. 14 gün oldu ayrılalı bir kez baktım sayfasına onda da kahroldum.
Soran+1 yılBende akşama post atmayı düşünüyorum ınstagramdan mutlu gözükmek yıkılmadığımı en azından göstermek zorundayım.. haksız mıyım
Cevap sahibi+1 yılçık bir hava al. açık havada ya da akşam bir mekanda foto koyabilirisn. doktorlar ilgiyi seviyor kadınların unvanı kullanıp çok kızla iletişim kuranlar var
Soran+1 yılÇok kötüyüm ya çok emek verdim ona. Çok sevdim. Hemen sildi iki kalemde. Merhamet olmaz mi bir insan da? Hem güzeldim çok iyiydim bana olanlara bak. Kimse onun yanına yakıştırmazdı.
Cevap sahibi+1 yıldemek ki fazla ilgi gtunu kaldırmış. kaybeden o oldu boş ver
Soran+1 yılKaybeden oysa üzülen neden benim? Kahrolan neden benim? Sence post atayım mi? 2 hafta olmuş hiçbir şey paylaşmıyordum normalde story az çok atan biriydim ama.. saçma mi olur
Cevap sahibi+1 yılilişkilerde ilk üzülen kadın olur erkek umrunda değil gibi davranır 1ay sonra kız unutur erkek oturup 1 sene yasını tutar. genelde bu şekilde devam eder.
Soran+1 yılHiç öyle olacağını sanmıyorum oh kurtuldum diye seviniyordur kesin.. post stayim mi 2 hafta oldu?
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin atınca ilgi gösterecek mi aman o da unutmuş rahat ederim mi diyecek
Soran+1 yılİlgi göstermez ayrıldık.. unutmuşum gibi nasıl algılasın ki 2 hafta olmuş daha?
Soran+1 yılÇok seviyorum diye karşısında ağladım ben onun
Cevap sahibi+1 yılo zaman bir şey atma story vs
Soran+1 yılNeden atmayınca ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılatınca bir şey değişmeyecekse atmamakla farkı ne
Soran+1 yılEn azından biraz daha kendine gelmiş der acıyosa da acımayı keser. Sence siler mi o postu gördükten sonra
Cevap sahibi+1 yılbelki de silebilir ben sildim arkadaşı sildiğini anlar döner mı diye dönmedi
Soran+1 yılSilerse bir daha ekleyemez onu bilerek silsin.
Cevap sahibi+1 yılben sildim intagramdan daha sonra kendi o sitede. normal mesaj attı hiç bir şey olmamış gibi neden sildi vs demedi. garip bir tip benimkisi. 6 aydır haberlesmedik 3 gün sonra nasılsın diye mesaj bile atabilir
Soran+1 yılNe diye sildin ki sen onu?
Cevap sahibi+1 yılgereksiz ümit verip durmasın diye
Soran+1 yılŞimdi de aklında ama? Bence bir tepki vermesini bekledin bir de.. ne kadar süre sonra sildin
Cevap sahibi+1 yılevet silerken tepki vermesini bekledim ama hala tepki vermedi. aklımda olması sorun ama en azından tepki görmek istedim şu an geri donse muhtemelen ben reddererim
Soran+1 yılİşte o da gidip beni silerse neden demem niye diyeyim çünkü? Haklısın tepki görmek isteyebilirsin bende çok düşündüm silsem mi diye. Silmedim kendisi yapacaksa yapsın
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun bakalım.
Soran+1 yılSence atayım mi fotoğrafi
Cevap sahibi+1 yılhala yaşadığını anlasın at
Soran+1 yılGerçi görür mü bakar mi sence
Cevap sahibi+1 yılgörür bence bakar da
Soran+1 yılBakmazsa da üzülürüm ya sence merak edip bakar mı
Cevap sahibi+1 yılben ederdim
Soran+1 yılOf valla bilemedim ya
Soran+1 yılFotoğrafta güzel yani esmerleştim biraz daha Hande erçele benzetirler
Cevap sahibi+1 yılben bile merak ettim o tabi eder
Soran+1 yıl😀😀
Soran+1 yılİnşallah ya
Soran+1 yılAkşama doğru da post atıcam
Cevap sahibi+1 yılhadi gelişmeleri söylersin 😀
Soran+1 yılİşte benimkisi de züğürt tesellisi..
Cevap sahibi+1 yılaklında kalmasın, yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman ol
Soran+1 yılAttım hikaye olarak kuzenim fotoğrafımı manzaram alev diye storysinde paylaşmış jdkdkddldl o çekmişti zaten
Cevap sahibi+1 yılbekleyelim görelim :)
Soran+1 yılKalbim güm güm özellikle bakmayabilir
Soran+1 yılPostta atacağım istediği kadar bakmasın
Cevap sahibi+1 yıltam saha press :D
Soran+1 yılSence bakar mi ya
Cevap sahibi+1 yılbence bakar
Soran+1 yılStorye bakmazsa diye korkuyorum
Soran+1 yılBakmış 😂
Cevap sahibi+1 yılben de alışkanlık bakarım ilgili ilgisiz herkese
Soran+1 yılBakmışta işte güzelde fotoğraftı kahrolur inşallah
Cevap sahibi+1 yılsen elinden geleni yaptın. gerisi temenni
Soran+1 yılNerden bileceğim ki akşam da post atarım 😂
Cevap sahibi+1 yılbilecek bir şey yok iste :D tek şey geri dönmesi ya da mesaj atması
Soran+1 yılDöneceğini sanmıyorum çok hevesliydi bitmesine
Cevap sahibi+1 yılkpss ya da gelecekte meslekten ne bekliyorsun
Soran+1 yılBunun ikizi ve ikizinin nişanlısı var. bir de ikizinin nişanlısının kız kardeşi var. Hikaye atmış 4 lü selfie. üstüne de tebrikler yazmış. Çok sinirlerim bozuldu. Hikayeyi tam olarak açmadım benim gördüğümü göremez o yüzden. Ne hikmetse benim hikaye fotoğraf attığım gün atmış :)))) otuz iki diş gayet mutlu gözüküyor :)))
Soran+1 yılSinirlerim bozuldu. Kasıtlı mi sence? Hikaye ve post attım bugün. Gitmiş 1 saat önce bu da onu atmış. Hikaye baktı bu arada
Cevap sahibi+1 yılsinir etmek ve kıskandırmak için yaptıysa yerine ulaşmış onun mesajı gerçekten kasıtlı bence
Soran+1 yılSence kasıtlı mi? Niye böyle bir şey yaptı. Çok sinirlerim bozuldu daha ayrıntılı yazar mısın lütfen
Cevap sahibi+1 yılvalla daya ayrıntı nasıl yazayım ki aynı güne denk gelmesi tesadüf değil diye düşünüyorum misilleme gibi olmuş
Soran+1 yılNe demek sence bu umurunda değil misin demek istiyo her şey yolunda mi yani onun hayatında sence?
Soran+1 yılBen kaybettiği kızı görsün istedim :))) kabul ediyorum çok seksi bakışlı bir fotptğrafyı esmer çikolata gibiyim
Cevap sahibi+1 yılbenim hayatımda her şey yolunda demek istiyor yani üzüntü vs yok
Cevap sahibi+1 yılboy kilon nasıl o kadar anlattın ki onun yerine ben merak ettim
Soran+1 yılBence öyle değil ki bunu kanıtlamaya çalışmış tam benim attığım gün :)))))) sence?
Cevap sahibi+1 yılben iyiyim merak etme üzülmüyorum mesajı
Soran+1 yılSence gerçekten öyle midir?
Cevap sahibi+1 yıldüşündüğümü söylüyorum, gerçeği sahtesi var mı.. yani seni mutlu etmek için değil düşündüğümü söylüuorum
Soran+1 yılDimi sinir olayım diye yapmış gibi geldi bana da ben göreyim diye atılmış gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılbence öyle düşünülerek yapılmış gibi
Cevap sahibi+1 yılvar mı bir haber
Soran+1 yılHayır çok kötü hissediyorum kendimi. Çok mutlu gözüküyordu. Öylesine attı bence biraz düşününce niye bana kasıtlı yapsın ki :(((((( çok üzgünüm
Soran+1 yılSabahtan beri ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılya İzmir'de olsam hadi çıkalım bir hava al diyeceğim ama elden bir şey gelmiyor.. sesli sohbet etmek istersen fake hesap verebilirim..
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ya ben ona çok emek verdim çok sevdim karşılığı bu mu yani
Soran+1 yılNasıl mutlu gözüküyordu ikizi ve nişanlısıyla daha tanışmamıştık ama beni biliyorlardı Baya Baya. Telefonda konuştuk hatta kaç kez. Onun yanında ben olmalıydım ben. Annesi falan düğüne çağırmıştı hatta beni. Kahroluyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılorası öyle de kendine zarar veriyorsun artık.. sağlığından olacaksın
Cevap sahibi+1 yılolumlu haber var mı
Soran+1 yılHayır ve ben son 2 gündür yataktan çıkamıyorum çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılresmen hasta olacaksın? ne yapıyorsun yatakta uyku mu sadece
Soran+1 yılHasta oldum 7 kilo verdim
Cevap sahibi+1 yılkaç kilosun ki? yazık etme kendine, zayfladıkça çirkin olursun
Soran+1 yıl57 dim 50 olmuşum
Cevap sahibi+1 yılkuş kadar kalmışsın, bu sefer eleman başka bahane bulmasın
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılzayıflamışsın çirkin olmuşsun demesin
Soran+1 yılBir daha asla konuşacağımızı sanmıyorum... onu demesi için iletişim kurmamız gerekir o beni unutmuş... sosyal medya da silmedim ınstagramda yani. O da silmemiş. Hikaye atınca 3 dakika içinde bakıyo
Olmaz tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benden artık seni sevmiyorum diye bitiren sevgili pişman olur mu? Lütfen yardım edin çok ağlıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler