Benden artık seni sevmiyorum diye bitiren sevgili pişman olur mu? Lütfen yardım edin çok ağlıyorum?

1 senelik ilişki ve elimden geleni yaptım hep yapıcı oldum çok sevdim çok değer verdim. O da senin gibi biri çok daha iyilerine layık dedi züğürt tesellisi gibi. İnanılmaz kötüyüm. Ayrılmam için önce kendinden soğutmaya çalışmış ilgisiz davranıyordu ben anlayamadım tabi çünkü. Ayrılmak mı istiyorsun dediğimde hayır diyordu. Meğerse hepsi benim ayrılıp ondan bıkmam içinmiş. Yüreğim paramparça. Kendisi doktor. Bende avukatım yeni mezun oldum sayılır daha çalışmaya başlamadım kpssye çalışıyordum 2 ay kala bana bu kötülüğü yaptı. Hem güzel bir kızım hem iyi bir insanım ailem deseniz onlarda çok iyi meslek sahibi hepsi. Yüreğim yanıyor. Ailesi doktor bul falan da demiş bir de bunu utanmadan bana söyledi. Hayatımda böyle aşağılanmadım. Hem bu ilişki bitti ilerisi yok yürümüyor dedi hem de seni sevmiyorum dedi tartışırken. Şok üstüne şok yaşadım. Aşırı kötüyüm ağlama krizlerine girdim. Dünya başıma yıkıldı sanki. Bu adam pişman olur mu? Bu ettiği lafları yer mi? Ben ne yapıcam basıl toparlanıcam? Sosyal medya da duruyor hala silmedim. Hiçbir şeyini takip etmiyorum stalk yapmıyorum. Ama çok kötüyüm. Aşırı kötüyüm. İki lokma yiyemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Benden artık seni sevmiyorum diye bitiren sevgili pişman olur mu? Lütfen yardım edin çok ağlıyorum?