Bayağı peşimden koştu hala da ısrar ediyor. Kendimi ağırdan satıyorum. Uzak bir yerde sadece benimle yaşama hayalinden bahsediyor. Henüz ilişkimiz yok ama eskiden tanıştığımız için aramızdaki bağ kuvvetli. Buna rağmen her gün yeni bir kızı takip ediyor. Birkaç saat içinde de kızlar geri takip yapıyor. Şimdi bunu sorsam beni mi takip ediyor diye havalara girebilir ve yapacağı şeyi gizlice de yapabilir. Sırf bu yüzden konuşmayı bitirmeli miyim? Yoksa sevgili olmayı mı beklemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni bir kenarda tutuyor ama kızlardan de ödün vermiyor
İsteyebileceği her şeyi bende de bulabilir :/ her türlü taktiği denedim yine böyle oldu sorun bende mi
Hep ağırdan satmışsın zaten biraz da ona duygularının olduğunu hissettir ki sevgili olun. Sevgili olursanız ve değişmezse onda bir sıkıntı var demektir.
1 yıl kadar önce ben staj yaparken o çalışıyordu aynı yerde karşılaşıp tanışmıştık o zamanlar biraz yürütmüştü ama sertçe reddetmiştim sonra uzun zaman konuşmadık tekrar yazdı bana o arada beni hep takip ettiğini falan söyledi. Eskisi gibi olmadığını, daha düzgün olduğunu düşünüp daha iyi davranmaya başladım. Ama ben iyi davrandıkça o başka kızları takip etmeye başladı. Hep mi ters yapmalıyım yoksa dediğin gibi biraz samimi davranıp olacakları mı izlemeliyim? Bir de sürekli numaramı istiyor, buluşmak istiyor, adresini ver geleyim bir şeyler göndereyim, gel gezelim vs. diyor. Yani bilemiyorum her şey çelişiyor
Ama bak o hep seninle sevgili olmak için yanaşmış. Numaranı istemiş buluşmak istemiş. E sen ters yapınca o da zaten o beni istemiyor başka kızları ekliyim diyordur. Sen bence biraz samimi davran bir buluşun. Sevgili olmak istediğini hissettir. Bu zamana kadar zaten hep ters yapmışsın artık değiştir.
takip etmesi sorun değil bununla güven ölçemezsin konuşmaları nasıl acabaaa canım cicimse bas engel mk tabi ki
Konuşmalarını bilemiyorum ki... Mesela 1 saar önce bir kızı takip etti, kız daha geri dönmedi. Birkaç saate kız geri takip yapar. Sonrasında konuşurlar mı, ne konuşurlar bilmiyorum. Sorsam nasıl soracağım onu da bilmiyorum.
Onu bende merak ediyorum sende hesabı aç gizleme
Hesabım açık zaten ama neden böyle yapıyor anlam veremiyorum :/
İşte sende onu sinir et baslariyla takiples
Yapımda yok ki. Tanıdıklarım hariç bir erkeği çok zor takip ederim. İlla aldatmak, 3-5 kişiyle aynı anda mı konuşmak lazım anlamıyorum...
Anlıyorum bu durum seni üzmüş belkide o iyi biri değildir belkide seni haketmiyordur onda aradığın sevgiyi sen kendine versen onun peşinden yas tutmak yerine elindeki kismetlerine değerlendirsen böyle olmayacak gerçek seveni bulacaksın önce sen kendini sev say seni inciteni kirani sil hayatına alma
Daha önce 1 ilişkim oldu ondan çok ders aldım ve gerçekten dediğin gibi değer vermeyip kötü hissettireni hayatımda tutmamayı öğrendim. Ama şimdi bu çocuk gerçekten iyi biri gibi değer veriyor farklı davranıyor vs. ama şimdi birine desem ki kızları takip ediyordu o yüzden konuşmayı bitirdim diye bana gülerler. Ama bana göre çok saçma, ünlü falan olsa anlarım ama tanımadığı bir kızı neden takip ediyor anlayamıyorum. Açıkça sorsam da ters tepebilir bilmiyorum. Bir de sürekli profiline baktığımı anlamasını istemiyorum ne yapmalıyım :/
Belki onlarla cinsel şeyler konuşuyordur
Yinede için rahat etmeyecek sende onu takip etme biraz soğuk dur anlasın hatasını
Asla bu tarz şeyler konuşacak biri değil yani gerçekten herkesten beklerim ama ondan beklemem. Gerçi sağı solu belli olmaz erkeklerin... Dediğin gibi biraz soğuk yapayım ama biraz canım ahhshs ne olduğunu ben söylemeden anlamaz...
Şimdiden bunları dert ediyorsun başlamayın derim
Hayır sadece sebebini merak ediyorum. Benimle bir yola çıkmaya bu kadar hevesliyken neden gözü başkalarında buna anlam veremiyorum
Bunu en iyi o bilir açlık vardır belki
Benimle doymayı denemedi bile
Belki bunun için olabilir her açıdan bakmak lazim
Doyumsuzuz
:(((