Gitmeyi düşünmüyorum. Hatta uzun bir süre yüzünü bile görmesem benim için daha iyi olur. Ben birini silmişsem gerçekten bana çok sıkıntı çıkartmış demektir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet isterdim, kendisine de söyledim bir gün olurda evlenirsen beni çağır diye ama hayır dedi. Olaki çağırdı, yanlarına giderdim ve kulağına derdim ki umarım seni benim kadar mutlu edip benim kadar güzel oral yapabilir. Zaten şu halimle gitsem düğün salonunun yarısı hayran kalır :D
Evet ben gittim. Bana hediye ettiği bir saat vardı. O saati hediye ederken " bunu hayatımda olan sevdiğim erkek takacak" demişti. Bende düğünde bana hediye edilen saati eşine taktım. Sevdiğiyle evlendiğine göre saatin sahibide o olmalı diye düşündüm. Mutluluklar diledim ve ayrıldım.
Aslında sevgilisinin babasının cenazesine gidemedi kan çıktı... Ama yeni evliyken eski f*ck in nikahına gitmişiz ben bilmeden, neysek orada benim güzelliğim ve arabam konuşulduğu için gelini bastırmıştım🤣🤣 bir boğa olmak her yerde bilmeden de olsa üstün gelmektir 🤷♀️
Nikahına falan neden gidicem adam kararını vermiş evleniyo artık benimle ne bağı ne de görüşü kalıyo. Ne şekilde olduğunun bi önemi yok gitmem benim için sokaktaki yabancıdan farkı yok. sonuçta kendisi umrumda değil ama yanındaki bi hemcinsim onun mutsuz olmasına sebep olmanın bi anlamı yok
yani gitmek gerekiyosa gider bi alkış yaparız :) nikahına beni çağır sevgilim istersen şahidin olurum senin :) ne bileyim arkadaşlar gülüp geçiyoruz belki ama kimse için ölüp bitmeye gerek yokm bence olmadıysa oturur çay içeriz
Gitmedim, gitmem de ama şöyle bi anım oldu annem nişana gidiyordu bende dedm bi bitmedi şu akrabaların düğünleri nişanları derken. O gün öğrendim ki o kişi annemi de çağırmış.