5 yıllık sevgilim beni aniden terk etti diye 2 aylık bi ayrılığımız oldu. O dönemki olumsuz duygularımdan kaçmak işin birkaç erkekle mesajlaştım. Barışınca çok sorun oldu bunlR. Sevgilim beni farklı bi kız olarak görüyor. Ama sevgilim farklı şeyler olduğunu düşündü olmadığını elimden geldiğince ispatladım.
Sevgilim bana o döneme dair bi soru sordu doğru söyleidğim halde inanmadı. Bunu hayatta ispatlayamam. Bitirdi. Benim kardeşimin de bu aralsr sağlık problemi var ameliyat olacak en çok desteğine ihtiyaç duyduğum dönem bana bunları yaptı
ne yapmalıyım bilmiyorum. Bi insan böyle gaddar olabilir mi anlamıyorum
Sevgilim bana o döneme dair bi soru sordu doğru söyleidğim halde inanmadı. Bunu hayatta ispatlayamam. Bitirdi. Benim kardeşimin de bu aralsr sağlık problemi var ameliyat olacak en çok desteğine ihtiyaç duyduğum dönem bana bunları yaptı
ne yapmalıyım bilmiyorum. Bi insan böyle gaddar olabilir mi anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
5 yıllık sevgilinden ayrılıyorsun 2 aylığına ve birkaç erkekle konuşuyorsun 1 de değil birkaç sevgilin ne düşünürse yeridir bende tamamen ayrılırdım
Kendisi aniden ayrıldı. Ben ayrılmayalım istedim, o dönem bana sebepte sunamadı. Hiç iletişim kurulmadı o dönem. Hatta kendisi eski sevgili yabancı kızı falan elledi. Bunalrı gördükçe aldatıldığını düşündüm. Ayrıca o dönem aileme veda mesajı falan attı. Ben ayrılırsan barışmam demiştim ona rağmen ayrılmıştı. Seni başkasıyla görürüsem mutlu olurun sana karşı eskisi gibi değilim dedi. Bi anda dedi. Bir gün önce evlilik konuşurken dedik. Ben sadece açımla baş etmeye çalıştım
İlk ve tek hayatımda o oldu ama bana. İnanmıyor
Bahanesi olmuş bence.
İnanmadı bana. Gerçekten inanmadığını hissettim. Bide böyle bi zamanda yapması canımı çok yaktı
Demekki olabiliyormuş takılma hayatına odaklan
İnanmadı bana nasıl takılmayayım
Allah şifa versin
Sağolun
Hayat bu yapcak bişey yok
Onca sene iyi kötü günde yanımızdaydık. Aileler tanıştı biliyor ekliler hep ararlsr. Bu süreçte bunu yapması haksızca dğeik mi? Yapmadığım şeylerden böyle oldu
O kadar büyük bir ilişki varken olabilir küsmüşsunuz baska erkeklerle konusman bana yanlış geliyor
Hayır. Kendisi ayrıldı. Hiç iletişim kurulmadı o dönem. Hatta kendisi eski sevgili yabancı kızı falan elledi. Ayrıca o dönem aileme veda mesajı falan attı. Ben ayrılırsan barışmam demiştim ona rağmen ayrılmıştı
Belki tepkini olcmustur ne yapacagina bakmıştır
Hayır benim baktığımı bile bilmiyordu. Evliliğe hazır dğeik diye ayrılmış. Bide eskidi gibi değilim sana falan diyordu. Gerçek ayrılık olduğunu o da biliyordu.
O zaman bahane aramış
Kabul etmiyor ama bu ailemden kişinin ameliyat durumu olunca böyle yaptı. Belki bu düşüncelerle destek olamayacağını hissetti diye böyle oldu. İnanmıyor bana canım yanıyor. Sevdiğiniz insan size inanmıyor ve siz kanıtlayamıyorsunuz. Ben ona inanmayı seçtim hiçbir şey kanıtlamadığı halde geri de döndüm hiç mi kıymeti yok bunlsrın? 4.5 senelik bi ilişki sürecimiz de vardı
Demekki istemiyo artik seni
İnanmadığı ve kötü gözle gördüğü için ama öyle bi şey yok.
Bazı şeyleri akışına bırakmak gerekir
Yoksa sende akıntıya kapilirsin en dibe sürüklenirsin
Biz bir kere ayrıldık ya. Bir daha ayrılma durumunda her yerden birbirimizi engelleyeceğiz dedik. Bunun sebebi de bi daha ayrılmak isteyen olursa ona göre kararını versin çocuk oyuncağı değil bu iş diye. Şimdi işin kötü yanı şu ailelerimiz tanışıyor biliyor evlere gidip gelindi birkaç aya nişan olacaktı. Ben kendi aileme bunu söylediğimde kardeşimin olayına bozuk olan moralleri bana da bozulacak. Ondan niye şimdi diyorum. İki tarafa da açıklama yapmak sosyal medyalardan çıkarmak gerekecek. Ben şu an bunlara odaklanamam. Ama aileme ikinci kez böyle bi şey söylendiği an dönüşü asla olmaz. Benim ailem ne olursa olsun 2 . Kez terk eden birini istemez
Anlıyorum bir süre beklemeni öneririm ama dönüş yapmazsa inceldiği yerden kopsun misali bitir
Benden bu kadar ben uyuyorum iyi geceler dilerim
Ama işte sağlıkla ilgili bi konuda onla konuşacaktı ailem bide gelmemesinden de anlarlar
Nasıl ispatlanamayacaj bir şey
Ayrılık dönemiyle ilgili bi mevzu. Millete sormak gerekir ama hepsi cevaplamaz hatırlamaz vs vs