İlk buluşmadan bir gün önce sizden bilerek ayrılan kişiye ne tavır koyarsınız?

Yüzde doksan sanaldan tanışma gerçekleşmiş ve kendinde görünümüyle, işiyle veya sahip olduklarıyla ilgili vs yalan söyledi diye düşünürüm. Çok saçma bir bahane çünkü.
Daha önce hiç yüz yüze görüşmediğiniz biriyle nasıl sevgili oldunuz, gerçekten bunun sevgililik olduğuna inanıyor musunuz ki ayrılığı olsun? Yani çok saçma bir soru cidden. :D Hoş yapanlar var tabi ama ergen çoğu yani hiç görmeden ilişki yaşadığını zanneden zavallılar olarak görüyorum ben. Çünkü bir insanla isterseniz aylarca sanal muhabbetiniz olsun, görüştüğünüz anda her şey sıfırlanır, sanki o insanı hiç tanımıyormuş gibi hissedersiniz, yeniden tanırsınız.
Sen beni değil asıl ben seni terk ediyorum dersin basarsın engeli.. daha sonra o biryerlerden ulaşıp hata yaptım barışalım buluşalım derse de çağırıpta gitmezsin olur biter
Ortada bir aldatmaca vardır büyük ihtimalle, bir yalan olması olası ya da cesaretini yitirip devam edemeyeceğini düşünebilir.
Cevap
3Cevap
Kesin evlidir karısını bulurum jdjdj
Nedenini sorardım
"Yalancınin önde gidenisin" lafı uzatmadan çöpe yollarim. Direkt biter.
Özgüvensiz olduğunu düşünürüm ilk buluşma sonrası kararını söylese o an falan daha iyi olurdu.
Bi tavır koymam teşekkür ederim hatta buluşmadan ışık çaktı diye
Tavırıma yazık hadi canım Allah’ın sevgili kuluymuşum derim
Sinirlenirim ama büyük ihtimal ortada bir yalan dönüyordur.
Büyük hakka girmektir bu
Tavır koymam. Güle güle derim.
Olabilir yapacak bir şey yok devam yoluma
Bu bir sanal vakasıdır eminim
Hiç cevap vermem
Canı cehenneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?