Aşk İlişkileri Sevdiğimiz insan yüzünü değiştirseydi yine de tanıyabilir miydiniz? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ömer iyi çocuktu, ama fena bir kusuru vardı… İnsanlara fazla güveniyordu. Sevdiğimiz insan yüzünü değiştirseydi yine de tanıyabilir miydiniz? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sesinden tanırdım büyük ihtimalle. Gözlerinden veya.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Biraz zor olurdu 1 0 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle tanırdım. Harika bir ses tonu var kimsede olmayan 1 0 Yorumla
HiçEtikDeğilim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.Ömer derdim her ihanet sevgi ile başlar. 2 0 Yorumla
KadirTARUN Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Ali abi murat abi her zaman iyi düşünür iyi görünür ama asla koti görünmez... 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kokusundan tanıyabilirim 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok iyi tanıyorsam evet 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Tanırım djfjf 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Koklayarak mı tanıyacam? 1 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Gözler kalbin aynasıdır, tanır insan. 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tanıyamazdım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sesinden tanırdım büyük ihtimalle. Gözlerinden veya..
Biraz zor olurdu
Kesinlikle tanırdım. Harika bir ses tonu var kimsede olmayan
Bence hareketleriyle konusmasiyla bi şekilde taninabilir
Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.
Ömer derdim her ihanet sevgi ile başlar.
Ali abi murat abi her zaman iyi düşünür iyi görünür ama asla koti görünmez...
Ne kadar değiştirdiğine bağlı
Fake hesaptan yazarsa tanırım.
Kokusundan tanıyabilirim
Çok iyi tanıyorsam evet
Bazen gerçekten tanıyamıyoruz
Tanırım djfjf
Koklayarak mı tanıyacam?
Gözler kalbin aynasıdır, tanır insan.
Sadece yüzü değişirse tanırım.
Tanıyamazdım
Tanımam ya fjfjft
Sesinden tanırdım