Aşk İlişkileri 1 ay Sevdiğimiz insan yüzünü değiştirseydi yine de tanıyabilir miydiniz? m Blondesmann Fenomen Takip Et FacebookTwitter 20 Ömer iyi çocuktu, ama fena bir kusuru vardı… İnsanlara fazla güveniyordu. Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Sevdiğimiz insan yüzünü değiştirseydi yine de tanıyabilir miydiniz? 166 Görüşünü yaz
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 4,6b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Sesinden tanırdım büyük ihtimalle. Gözlerinden veya.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15,8b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Tanırım djfjf Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Vanessa__ | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Kesinlikle tanırdım. Harika bir ses tonu var kimsede olmayan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
HiçEtikDeğilim Xper 4 1 ay Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.Ömer derdim her ihanet sevgi ile başlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
KadirTARUN Xper 1 1 ay Ali abi murat abi her zaman iyi düşünür iyi görünür ama asla koti görünmez... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
theghost278 | Aşk İlişkileri konusunda 248 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Ne kadar değiştirdiğine bağlı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
NarsistikPatinaj | Aşk İlişkileri konusunda 524 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Fake hesaptan yazarsa tanırım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Alaçatı_mavisi | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. Master 1 ay Kokusundan tanıyabilirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Estacaca | Aşk İlişkileri konusunda 806 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Çok iyi tanıyorsam evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay Bence hareketleriyle konusmasiyla bi şekilde taninabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
seymabasu1 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 1 ay Bazen gerçekten tanıyamıyoruz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
GOKHANoturumactı | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı. Guru 1 ay Koklayarak mı tanıyacam? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Sorusormayageldimben | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Gözler kalbin aynasıdır, tanır insan. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
efulimmm88 | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Sadece yüzü değişirse tanırım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever | Aşk İlişkileri konusunda 9,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Biraz zor olurdu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
enthusiasticpq | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Tanıyamazdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
BirÇilekokusu | Aşk İlişkileri konusunda 869 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Tanımam ya fjfjft Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Senaaaay | Aşk İlişkileri konusunda 740 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Sesinden tanırdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SorunvarSorumvar Xper 5 1 ay Bana onu andırır illa hareketlerinden Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SonDildarbesii | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı. Guru 1 ay tanımazdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
166Sesinden tanırdım büyük ihtimalle. Gözlerinden veya..
Tanırım djfjf
Kesinlikle tanırdım. Harika bir ses tonu var kimsede olmayan
Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.
Ömer derdim her ihanet sevgi ile başlar.
Ali abi murat abi her zaman iyi düşünür iyi görünür ama asla koti görünmez...
Ne kadar değiştirdiğine bağlı
Fake hesaptan yazarsa tanırım.
Kokusundan tanıyabilirim
Çok iyi tanıyorsam evet
Bence hareketleriyle konusmasiyla bi şekilde taninabilir
Bazen gerçekten tanıyamıyoruz
Koklayarak mı tanıyacam?
Gözler kalbin aynasıdır, tanır insan.
Sadece yüzü değişirse tanırım.
Biraz zor olurdu
Tanıyamazdım
Tanımam ya fjfjft