101 de Kasiyer bir kız var. ayni semtte oturuyoruz. kizla samimi olduk hatta instg filan takiplesiyoruz tatlı bir kız ama bana abla diyor. gecenlerde doğum günüymus aynı yaştayız hatta o benden 10 gün büyük. bende AA aynı yaştaymışız dedim. hala abla diyor ne desem vazgeçer. birde eşime bakıyor garip garip ama abi diyor😒
Ablalık yaş ile olmuyor unide oda arkadaşım 7 yaş büyüktü ama ben ismi ile konuşuyordum. Bende baska 9 ay büyük olan arkadaşıma da abi diyorum harbi cok abilik yaptı bana sende de kız o olgunluğu görmüş galiba net bir şekilde diyebilirsin bence alınacağını sanmıyorum :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gidersem yine derse aynı yaştayız abla ne kız ismimle hitap edebilirsin dicem
Bilerek yapıyor, haddini bildir buna. Hatta git marketten bir şey al teşekkürler abla falan de. Eşinede dikkat et bu tip kızlar şeytan oluyor biraz
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru diyorsun iki lafından biri abla zaten samimi olmayı bıraktım ama abla abla diyip durması sinirimi bozuyor artık. esimle de muhatap olmaya çalışıyor. bime git oraya gitme dedim onada.
Kız gittim bu gün hoş geldin abla dedi kız ne ablası aynı yaştayız dedim. aliskanlik abla. ay yine abla dedim dedi. alis alış hadi görüşürüz dedim. gorusuruz abla diyor. kiz abla deme dedim çıktım bilerek yapıyor resmen. kasaya gelmemi takip etti gözüyle