Seven bırakabilir mi?

Lise son sınıf öğrencisi bir erkek arkadaşım var. İyiliğinden emin olduğum biri ve beni sevdiğini biliyorum. Zorlama şeyler olmayan rahat bir ilişki her şey ilerledi bir şekilde ve beni sevdiğini biliyorum. Dersleri söz konusu olduğunda hiçbir şekilde rahatsız etmemeye çalışıyorum sıkı çalışıyor ve hiç konuşmadığımız oluyor ama bunu sıkıntı etmedim hiçbir zaman. Arada küçük tripler olsa da hiç ciddi bir sorun yaşamadık öyle aşırı kıskançlık sorunları anlaşamama sorunları falan olmadı. Ben daha bir şey söylemeden benimle planlar yapmaya o başladı gelecekte benimle olmak isteyediğini söyledi (öyle seni asla bırakmiycam evlenecez tarzı şeyler değil isteği sadece), kokumu sevdiğini söyledi bana her sarılışında öpüşünde sevdiğini söylediğinde onun için farklı bir yerimin olduğunu hissettim.
Fakatsınav yaklaştıkça kaygıları artmaya başladı tatilde bana tatil bitene kadar konuşmayalım dedi fakat sonra dayanamadı ve tekrar konuşmaya başladık. Birbirimizi tekrar gördüğümüzde gözlerinin içi gülüyordu beni özlediğini hissettim. Sarıldık öpüştük hep böyle kalalım dedi. Daha bir gün öncesinde el ele yürüyorduk mutluydu birbirimizi sevdiğimizi falan söylüyorduk aynen anlattığım şekillerdeydik. Dün biraz tartıştık ve bugün bana bir mesaj attı. İlişkimizi bitirmek istediğini hayatının en önemli noktalarından birinde olduğunu söyledi. Bana teşekkür etti beraber olduğumuz için asla pişman olmadığını falan filan söyledi. İlişkimizin 4. ayına yeni girdik bu arada. Ne olduğunu anlayamıyorum. Onu rahatsız edecek bir şey yapmıyorum dediğim gibi derslerine karşı bir şeyim yok ayrı olsak da olmasak da bir şey fark etmeyecek. Ve uzattıkça uzattım ama sorum şu beni seviyorsa geri döner mi? Gerçekten sevdiğini hissediyorum bu böylece bitebilir mi sizce? Ayrılırsak uzun bir süre kendine gelemeyeceğini birçok kez söylemişti ve sırf sınavı için bu yıl bitmeden ne olursa olsun ayrılmama kararı almıştım ve sınava az bir süre kala ayrıldık?
Seven bırakabilir mi?