Güzel bir kızım kapalıyım birini beğenirim arkadaşım olmaz açık kızlara bakar o diyor uzaktan kimi begensem ret ediyor arkadaşımda kapalı
Öyle erkeklere bana bakmaz diyor o da
Öyle erkeklere bana bakmaz diyor o da
Kendi özgüvensizliğinden sana da ikram ediyor. Seni de aşağıya çekmek istiyor. Arkadaş değil o. Önce bu sorunu hallet, o arkadaş dediğin kişiden acilen kurtul. Düşmanı uzakta arama.
Bu konu hariç her şeyde çok iyi biri dört dörtlük arkadaş bulamam ki
Dört dörtlük arkadaş arama zaten. Belki de sen her şeyde çok iyi biri olduğunu düşünüyorsundur. Zira arkadaşının art niyetli olduğunu biz sana burada söyleyene kadar fark etmemiştin ve takıldığın nokta arkadaşının haklılığıydı.
Arkadaşım haklı mı
Arkadaşının haklı olduğunu söylemedim. Bak kafan hala orada. Arkadaşın haksız ve senin de kendi gibi olmanı istiyor. Sana göre her şeyde çok iyi olması da gerçekten iyi olduğu anlamına gelmiyor. Sen farkında değilsindir. Bir gün haklıymışsın dersin bana.
Şöyle ben kendimi aşırı beğeniyorum güzel bir kızım yeşil gözlü beyaz tenli ve iyi bir fiziğe sahibim ne giysem taşıyorum önceden aşırı derecede beğenir severdim kendimi arkadaşlarımda derdi knk çok güzelsin şöyle böyle sonra bu arkadaşım oldu o bakmaz şu da sana bakmaz banada bakmaz bize bakmaz demeye başladı bende bakarlar onlarda insan yani diye yükseltmeye çalıştım ama o galiba beni aşağı çekti
Bu düşünce zamanla sende de oturmaya başlayacak. Bir süre sonra sen de kendi kendine o bakmaz bu bakmaz demeye başlayacaksın. Sonra böyle böyle senin de özgüvenin yok olacak.
Takmam ben onu ya çünkü bakan oluyor aşikar
Tercih senin, arkadaş senin. Umarım yanılan ben olurum
Cevap
5Cevap
o hiç belli olmaz bazen kapalı kızları çok çekici buluyorum.
Hepsimi sana bakmaz bakan olur ya ne alakasi var 😅
Senin biri ile olmanı istemiyor kıskanıyor olabilir
Ne gibi erkekler, nasıl tipler?
Arkadaşın özgüven düşürücü olabilir
Kiskaniyor seni
Kıskanıyor seni
Doğru söylüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?