Teklif edilmiyorsa demekki senden bu cesareti alamıyorlar sert ve soğuk duruyorsun belki konuşmaların onlara itici geliyor belki anlayacağın birçok sebep olabilir bunuda sen bulacaksın
hayal urunu derken ne ben tek kendi uydurdugumu demiyorum cocuk degilim cevreye gore bugun bi kiz tatli oldugumu soyledi oburu de guzel ne alaka hayal urunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çoğu zaman isabetli şekilde tuttururum %90 dışarden ketum sert bir duruşu olan birisin farkında olarak veya olmadan
evet oyleyim soguk utangac duruyorum ama aslinda iyi eglenceli birisiyim
Dk 1 Gol 1 o zaman genelde bu yüzden olur pozitif bir tutum içersinde olman gerek dışardan bakan için
guler yuzluyum falan ama tanidigim erkeklerde degisik bi erkekle konusuyorum yok ben burdan konusmam yok surda konusmam diyor cekingen falan
Kendini erksklerden somutlalamışşın gani güven medicindeb uzak dueup sert göeünüyorsun kimse cesaret edemiyoe red yicek diye
sert duruyor olabilirim ama degilim tanidiktan sonra
Seni sanıyacak kadar yKın olamıyılar bence tarzını degiştiee kısabisüde öyle gözlwm yap
tarzim guzel erkekler de iltifat ediyor tarzima ama sevgili olalim diyen yok
Cirkinmisin fiziken bi bozukluğunmu var
fizigim cok guzel zayifim iltifatlar aliyorum ustune fizigin cok guzel falan diye
Tipinmi güzel degil
tipim de iyi arkadasima sordugum vallaha cok guzelsin dedi ve tanimadiklarim da iltifat ediyor
Erkeklee bir kızla ilişkikurmamasının 3se ebi var 1 tip 2 fizik 3 karakter sende hepsi iyise bogle bişeyolmamasına imkan yok
iyi birisiyim kimseye zararim dokunmaz yardimseverim tipim de kotu degil fizim de zayif uzun boyluyum
Senin iyi sanıp pekte iyi olmayan bişeyi varki bu durumdasın
ney o zaman
Arkadaşlarından istenenleri sen karşılayamıyorsun demekki
ne yapiyorlar ben sevgilim icin cogu seyi yapardim
Onların yaptığını yapmıyorsun demekki
teklif eden var mı yapabilirim belki
Teklif edilmiyorsa demekki senden bu cesareti alamıyorlar sert ve soğuk duruyorsun belki konuşmaların onlara itici geliyor belki anlayacağın birçok sebep olabilir bunuda sen bulacaksın
seçicisindir ne var bunda
yinede yok secici olsamda
Beğenilmiyor ya da itici bir yanın olabilir. Toplum içinde nasıl davrandığına bakmak lazım
toplum icinde biraz utangac duruyorum egoist degilim kendini begenmis degilim anlayisli saygiliyim cogu kisi de iltifat ediyor
Ya bir de işin şu kısmı var. Erkekler artık çok çekingen
evet tam da o cok cekingenler anliyamiyorum hep adim benden bekliyorlar cogu oyle cekingen erkeklerin ve nazli tripliler
Seninle tanışalım hadi Merak ettim yorumlarına yazdığın kişimisin yoksa kendi hayal ürünün mü?
hayal urunu derken ne ben tek kendi uydurdugumu demiyorum cocuk degilim cevreye gore bugun bi kiz tatli oldugumu soyledi oburu de guzel ne alaka hayal urunu
tamam tanışalım öyleyse kanıtlayacağın bir şey yoksa kendinsen bu söylediklerinde
kendimi kanitlamama gerek yok ve sosyal medyadan sevgili istemiyorum
Sevgili mi? Bu biraz hızlı olurdu. tanışma demiştim
sevgili olmayacaksam tanismaya ne gerek var sosyal medyadan arkadas sevgili iliskisi sevmiyorum
Mantıklı düşünüyorsun ancak şu an durum bu. Bir eleştiri ya da farklı bir şey değil. Gerçekleri söylüyorum
tamam
Çirkinsin.
cirkinlerinde sevgilileri oluyor at hirsizi gibi erkeklerin ve elim yuzum duzgun
Tipini göreyim.
atmiyorum herkese attigim erkekler guzel diyor
Teklif edenler olmuyor mu? Olmuyorsa cirkinsindir
olmuyor da cirkinlerinde sevgilileri oluyor ve cirkin degilim elim yuzum duzgun uzun boylu zayifim normalim iste
Ya her kız kendini güzel görür. Fotonu görmeden bir şey diyemem. Üni mı okuyorsun?
ben kendimi guzel gordugum icin demedim bende haksizlik yapmiyorum cirkin degilim ve iltifatlar aliyorum guzel tatli olduguma dair
Güzel olduğunu bu kadar iddia ediyorsun yüzünün fotosunu at o zaman.
Çirkin olabilirsiniz
cirkinlerin sevgilisi olmuyor mu cirkin olup sevgilisi olanlari da gordum alicilari var ve cirkin degilim
Genel de olmuyor bence
ben cok gordum ve cirkin degilim zayifim tipim de normal iltifatlar aliyorum yani kotu degil
Anladım thanks
sorun ne sence
Bunu sen bilecen kanka biz nerden bilelim
bilmiyorum sebebini bilsem sorardim
sormazdim*
Çirkinsen sebebi budur
cirkinlerin olmuyor mu onlarinda oluyor bi alicilari ben cirkin degilim
Daha önceden adım atan oldu mu yoksa sıfır adım mı
sevgili olalim diyen olmadi
Seven illaki olmuştur ama senin şansın o da özgüvensizdir büyük ihtimalle yaklasamamistir
Hoşlandığını biri varsa sen adım atmayı dene belki denk gelir sevgilin olur
anliyamiyorum erkekleri bi yakin bi soguk
Bizde kızları anlamıyoruz ama deniyoruz denk gelene kadar artık
Biraz sosyalleş ya
asosyal miyim biraz sogugum
Olabilir 🤔
Birazdaha arkadaş çevrenle vakit geçir
geciriyorum arkadas cevrem var ozel onlarda kiz ve sevgilileri var cogunun
Onlara söyle bir tanede bana sevgili yapın de
diyorlar yok kac senedir tek bulurum sozde
Valla buralardan bulamazsın anacın buralardan bulmaksa buralar hep Abaza dolu
zaten sosyal medyadan istemiyorum gercekten istiyorum ve ben uzun boylu tatli renkli gozlu istiyorum
Ha buldun ama bide kriter arıyorsun 😂
yas kacki
kizzz
Olsun ister misin
sosyal medyadan degil gercekte diyorum ve isterim
Hangi sehirdesin? Teklif eden olmadı mı hic
olmadi eden
Nerelisin peki. Bilemedim
Teklicfff edeyim
sosyal medyadan olmaz gercekte tanisip gorusup surekli olur surekli gormek isterim
Öyle zaten sosyal medyadan demedim nerelisin ki sen
Sordum