üzmek istemiyorum diyede ayrılmak istemiyorum ama yeter aw zevksiz oluyo ayrılsam mı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Daha iyi s@ken birine gidersin ama senin doyacağını sanmıyorum
Konuşarak anlaşın ya da öğretmeye çalış
Oho sizden bir şey olmaz yolları ayırın
Ogretsene mk derdini skiyim
sende bılen bırını tercıh et tabuların var mı?
Nasıl öğüşüyor ki
Liseli dertleri iste klasik z kuşağı
mağara adamı anonim konuştu kriz
Bana Anonim diyene bak cok iyi biliyorsan öğretirsin yavrucum hadi babana koş
lan kel doğru konuş benimle anonimsem anonimim tasası sana mı düştü keriz öğretirsem öğretirim sanane mağara adamı mağarana dön hadi sen anana selamlarımı ilet
Evet klasik z kuşağı sinirlenmesi cok s*k görmekten herkesi kel sanma mağara maymunu seni
ben olsam mağara prensesi olurum senin gibi kıllı gorilla değilm ben anladın mı sen yobaz bir asalaksın diye herkes senin gibi embesil olmuyor ezik zırlama.
Lan bebe benim vücudumu görsen ağzının suyu akar senden temiz vücudum var yavrum sen kendi kıllarına bak Habeş maymunu
hoop sensin habeş maymunu senin o kocaman yağlı göbeğini görsem gözlerimin kör olmasını isterdim beni görsen z kuşağı dinlemeden aşık olursun benim vücudum herkesten temiz boş yapma ağzını topla ben kıllı olsam bile senden çekiciyim o kesin gorillasın işte gorilla şimdi 4 cmsi var bilmem kaçıncı mağara devrinin çocuğusun hadi uza!
bebe de sensin YAŞLI
Afafsjafshshsfsjsgshsge göstersene bende göstereyim sonra özür dilemek istersen elimi öpersin
bu arada annen görmüştür o herkesin altındaki s*ki ağzını yırtarım senin.
Anneni karıştırırsam ikinizi de alırım altıma hiç girme oralara kasarcim
kasar kim belli oluyor beni namusumdan vurursan ben seni her şeyinden laf falan dinlemem altına alırım o 4 cmen sana yeter namusuma laf atma hadi köyüne uza anneme kurban ol daha fazla gıcık etme beni mahvederim seni.
O zaman saygılı ol eleştiriye açık ol opusmeyi bilmeyenlere de verme tamam mi yavrucum hadi uza
benim verip vermemem seni alakadar etmez saygı istiyosan önce saygıyı hak et burası sorma sitesi istediğimi sorarım sana soracak değilim bir daha şey çocukları yazmasın derim bu kadar zoruna gitmez kimin yerinden kimi kovuyosun sen oda belli değil beni eleştirecek son insan bile değilken neden hala bir şeylere özendirmeye çalışıyorsun ki gerçekten eziksin
Sevgili olup olmama yeni nesil icin kolay olduğu icin opusmeyi bilmiyor diye ayrılma fikri de aklına direk geliyor haliyle sevmiş olsaydin bu soruyu sormak yerine öğretirdin ama belli ki çıkar iliskisi seninkisi o yüzden eleştiriyi de hak ediyor oyle iliskiye boyle yorum tatlım zoruna gittiyse cevap yazmak zorunda değilsin
zoruma gittiğini nereden çıkardın anlamadım canım gayette cevap veririm dediğin her şeyde alakasız neyse uğraşamam seninle kaybol
Gitmeseydi agzini bozmazdın diye düşünüyorum
canım öyle istedi öyle cevap verdim zoruma gitmesiyle alakası bile yok sanal burası bir anonim ve hayatımda hiç görmeyeceğim birisinin bana bunu demesi umrumda olmaz aynısı senin içinde geçerli daha ağır hakaret eden sensin kendine bakarsın önce diye düşünüyorum
Yorumlar yukarıda duruyor bak bakalım ilk kim hakaret etmiş ben soruya sinirlendim oyle bi yorum yaptım hakaret etmesen bu kadar uzamayacaktı bile ve sen sen ol bu hayatta asla büyük konuşma soruya normal cevap verecek olursak da dert degil zamanla öğrenir sırf bu yüzden ayrılma derim iyi günler
ilk başta insancıl bir şekilde söyleyebilirdin bana durup durup insanlık vermeye kalkışma durduk yere bir önyargıda bulunan sendin mağara adamını da kötü bir şey olarak sensin babana koş diyorsun z kuşağı senden küçük ve ergen olabilir ama büyüyeceğiz yani sen hala kocaman adam olup çocuksu bir tavırda olman sadece gülünç babama laf atman sinirime dokundu daha da uzamasını istemem zaten sana da iyi günler
Yanlış düşünüyorsun baban konusunda ben laf atmis olmadım hani yasin gereği küçüksün diye vurgu yapıp
Oyle söyledim ama senin giydirmelerin cok daha ağırdı yok mağara adamı yok killi yok goril yok göbekli he boyle olsam zoruma gitmezdi doğrularımı kabul eden birisiyim ama özür dilerim yine de hiç yorum yapmayacaktım
sorun yok aileme laf atılmasını istemiyorum o yüzden öyle dedim yanlış anlamış olabilirim neyse boş ver
Pekii
skişin o zaman
Ogret ozamn
Öğret
Oha ya 😄
ogret