bunca zamanlık ilişkide üç kez aldatıldığımı gördüm ikisinde affettim sonra ayaklarıma kapandı gitme dedi yalvardı gittim ama sonra tekrar affettim blindid diye bi uykulamadan biriyle konulup tanışıp beni fiziksel olarak aldattı kızlada konuştum sonra söz verdi affettim ailesiyle ablasıyla tanıştım her şeyini biliyordum anneannesine kadar ppsinde hep biz vardık heryerde fotoğraflarımız heryerdeydik birlikte olduk benimle evleniceğini söyledi yüzük aldı her şey güzeldi bigün piknikteydik telefonunu açtı yemek söylemek için sonra bi baktım yine aynı uygulama ablamların yanındaydık kalktık konultuk başka bi kızlada telefondan konuşmuş ama bunları konulurken yalan üstüne yaln söylüyor kapatmak için bana söz verdin dedim nasıl yaparsın beni kandırdın senin yüzünden b
n kimseye güvenemicem pisliksin artık bu aldatma değil adilik şerefsizlik dedim gitme dedi kötü olalım ama gitme dedi bana son bi şans ver dedi olmaz senin bu sözüne aptal inanmaz dedim umarım hayatın boyunca mutlu olamazsın dedim kalktım umarım bi daha asla görüşmeyiz dedim kalktım gittim iki gün geçmeden başka kuzları takip etmiş ve takip ettiği kızlar hergğn artıyor ve kuzlar çıplak takipten çıktım çıkardım hesabını açık yaptı yazmak konuşmak istiyorum hala seviyorum köpekler gibi ama onun gözü başkalarında ne yapmalıyım geri dönsün istiyorum arkadaşlarıyla ablasıyla takipleşiyorym konserden hikaye attım hala izlemedi hesabım açık ne yapıcam nasıl geri döndürüp süründürebilirim lütfen yardım edin çok canımı yaktı çok üzdğ beni
n kimseye güvenemicem pisliksin artık bu aldatma değil adilik şerefsizlik dedim gitme dedi kötü olalım ama gitme dedi bana son bi şans ver dedi olmaz senin bu sözüne aptal inanmaz dedim umarım hayatın boyunca mutlu olamazsın dedim kalktım umarım bi daha asla görüşmeyiz dedim kalktım gittim iki gün geçmeden başka kuzları takip etmiş ve takip ettiği kızlar hergğn artıyor ve kuzlar çıplak takipten çıktım çıkardım hesabını açık yaptı yazmak konuşmak istiyorum hala seviyorum köpekler gibi ama onun gözü başkalarında ne yapmalıyım geri dönsün istiyorum arkadaşlarıyla ablasıyla takipleşiyorym konserden hikaye attım hala izlemedi hesabım açık ne yapıcam nasıl geri döndürüp süründürebilirim lütfen yardım edin çok canımı yaktı çok üzdğ beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer