Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ameller niyetlere göredir. Sen hangi niyetle yapıyorsan ona göre değerlendirilir. Gerçekten bir problem varsa öncelikle Allah sorar der ki neden kendi cinsinde bir doktora gitmedin? Bu şekilde soruya başka imkanım yoktu dersen de o zaman gerçekten sorun varsa bir şey olmaz. Ama sırf bu niyetle yaklaşmışsan sadece kendini kandırmış olursun xd Bug olmaz Allah katında yani.
Tamam işte aklıma geldi bir kafa yoralım dedim haklısın bak
Tamam ben de sana açıkladım işte :)
Timamm😊
aferin xd
Ben ne zaman fenomen olcam
Yakında olursun eğer gerekenleri yapıyorsan xd
Gerekenler neler
Öncelikle fenomen olmak istediğin konu yöneticisine mesaj at, önceden böyle değildi bizim zamanımızda ama artık böyle. Ardından 1 2 hafta her gün o alanla ilgili sorular sor. Soruları da cevapla. Bence de yazabilirsin. Sonra da konu yöneticisini sürekli darla. Nasıl gidiyor? Oluyor mu? vs vs... sonra olacaksın. sabırlı ol.
Ahaha torpille yani
Buradan torpili nasıl çıkarttın? Bu işle ilgilenen konu yöneticisine bu alanla ilgili çabaladığını göstermen lazım, torpil değil. Konu yöneticisi senin paylaşımlarını takip ediyor ve yeterince paylaşım yaptıysan seni fenomen yapıyor. :)
Hii anladım peki sen benim yöneticim olur musun
Senin yöneticin olmak ayrı bir şey konu yöneticisi olmak ayrı bir şey. Ben sadece üyeyim bir yetkim yok konularla ilgili. Senin bir durumun varsa yardımcı olmaya çalışırım ama xd
Ok
Cevap
2Cevap