Aşk İlişkileri Sevdiğiniz biri siteden gitse ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok üzgünüm hoşlandığım adam gitmiş siteden napıcam şimdi ben bir daha nerde görücem onu off ağlicam ya😣😔😖 Güncellemeler+1 yıl Keşke son bir kez o güzel yüzünü ve sesini duyabilseydim keşke Güncellemeler+1 yıl ASIK OLDUM BEN ASIKKK Sevdiğiniz biri siteden gitse ne yaparsınız? Cevapla Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Üzülme, giden geri dönüyor. Yani bi çoğu öyle :D 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burada her zaman bir alternatif oluyor. Bence pek üzülme hayatta kimse vazgeçilmez değildir. 0 0 Yorumla
nonamegirl0 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Burdan hayırlı biri cikacagina pek inancim yok bence sanal arkadasliklar yerine gercek sosyalligi tatman daha keyif verici olabilir 1 0 Yorumla
Aynen1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yenisini bulursun boş ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bulmam ben sadece onu istiyorum o kadar aşık oldum ki resmen ilk defa bir erkek için böyle yoğun duygular hissediyorum Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gitmeden instagram ını alsaydın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yokmuş instagramı Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Sende de şans yokmuş neyse biraz bekle mutlaka yeni hesap açar bulur seni Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ağlamaya sebep ararken ben 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten komik değil Yorumla Aşırı_Mantıklı +1 yıl Belki komiğine giderde gülersin diye söylemiştim. Sende beni terslediğin için tebrikler Yorumla Soran +1 yıl şu an ağlıyorum üzüntüden gebermek üzereyim senin yaptığına bak ya Yorumla Aşırı_Mantıklı +1 yıl Tamam kusura bakma kardeşim bu büyük derdinin yanında bizimkiler çöp kalır Yorumla Soran +1 yıl Dert yarıştırmayı ne zaman bırakıcaksınız siz ya herkesin kuyusu kendisine derin Yorumla Aşırı_Mantıklı +1 yıl Tamam kankam sensin Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diğer sevdiklerimle bastırırım duygularımı :D fdsa 0 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Üzülme burdan giden yok yeni nick alıp gelen var 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Gitmeden konuşacaktın :D 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Üzülürüm. 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bulursun yenilerini 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Baya uzulurum 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Üzülürüm tabi. 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. üzüldm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Üzülme, giden geri dönüyor. Yani bi çoğu öyle :D
Burada her zaman bir alternatif oluyor. Bence pek üzülme hayatta kimse vazgeçilmez değildir.
Burdan hayırlı biri cikacagina pek inancim yok bence sanal arkadasliklar yerine gercek sosyalligi tatman daha keyif verici olabilir
Yenisini bulursun boş ver
Hayır bulmam ben sadece onu istiyorum o kadar aşık oldum ki resmen ilk defa bir erkek için böyle yoğun duygular hissediyorum
Gitmeden instagram ını alsaydın
Yokmuş instagramı
Sende de şans yokmuş neyse biraz bekle mutlaka yeni hesap açar bulur seni
Ağlamaya sebep ararken ben 😂
Gerçekten komik değil
Belki komiğine giderde gülersin diye söylemiştim. Sende beni terslediğin için tebrikler
şu an ağlıyorum üzüntüden gebermek üzereyim senin yaptığına bak ya
Tamam kusura bakma kardeşim bu büyük derdinin yanında bizimkiler çöp kalır
Dert yarıştırmayı ne zaman bırakıcaksınız siz ya herkesin kuyusu kendisine derin
Tamam kankam sensin
Diğer sevdiklerimle bastırırım duygularımı :D fdsa
Üzülme burdan giden yok yeni nick alıp gelen var
Ağlamaya sebep ararken ben
Gitmeden konuşacaktın :D
Sevdiğim yok
Korkma burdayim
Üzülürdüm
Üzülürüm.
Bulursun yenilerini
Baya uzulurum
Üzülürüm tabi.