Kızlar Bir Adım Öne bir erkekte parası olması dışında aradığınız kriterler nelerdir?
ya da parası olsun parasını yiyeyimde isterse yaşı 60 olsun. Diyenlerden misini?
ya da parası olsun parasını yiyeyimde isterse yaşı 60 olsun. Diyenlerden misini?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşağıdaki kıza anlam veremiyorum, akademik kariyer? Bu nasıl saçma bir kriter.
Aylardır aşık olduğum kişide akademik kariyer yapıyor ama açıkçası umrumda değil. Aşkta kriter olmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Bence aşk ; tam tersine neyine vurulduğunu düşünüp düşünüp bir türlü idrak edememektir, hem tip hem karakter huy olarak sevmem hoşuma gitmez dediğin şeyleri bile onda hoş bulmaktır, hatta koyduğun kriterleri ondan sonra değiştirmek ve ona uyarlamaktır.
Çok çok kriter değilde olsa güzel olur dediğim şeyler kesinlikle kalıcı olan şeyler;
Düzgün karakter ve kişilik, merhamet, saygı, anlayış, zeka, yerine göre davranmasını bilmek, çocukları sevmesi (Vallahi kapıyı gösteririm 4 çocuğa hayır derse😂) aile kavramına değer vermesi, benimle olan karakter uyumu çünkü bazen iki tarafta 4/4'lük olsa bile birbiriyle uyumlu olmayabilir, paraya normalden fazla değer vermesi soğutur yani maddi değilde manevî şeylerin kıymetine önem vermeli, benim gibi neşeli olmalı ve küçük şeylerden bile mutlu olmalı, saçma sapan şeylerden eğlence çıkarabilmeli keyifli vakit geçirmeyi bilmeliyiz, bazen 30 yaşında ki adam gibi sahiplenmeli ve o ciddiyete gelmeli yaklaşmalı ama bazen 5 yaşında küçük çocuk gibi olmalı bana karşı. 🙄 Yuh benimde varmış bayağı kriterim yazdıkça fark ettim 😂
Vallahi daha yazsam yazarım ama özetle; her zaman kişilik ve karakterle ilgili detaylardır dikkat ettiklerim, başka bişey demiyorum.
Kardeşim ben kariyerimde ilerlemeyi düşünüyorum dana destek olacak denk biri olmalı diyorum ben ev hanımı olayım o ceo olsun değil
@adımsevimli vallahi bende çok yüksek kariyer hedefleri olan biriyim, hatta daha dün akşam tüm ailem beni karşısına alıp yurtdışında kariyer için konuştu. Evet desem ileride gidip yerleşip hayatımı yaşayacağım ama sorsan bunların hepsi Dünyevi şeyler bana göre burada kalıp daha alçak standartlarda sevdiğin adamla olacaksın deseler burayı seçerim, içinde duygu olmayan her şeyi suni mutluluk olarak görüyorum. Bana denk olup hatta benden üstün olan bir adam beni mutsuz edebilir belki, benden maddi ve kariyer anlamında biraz aşağıda olan bir adam beni fazla mutlu edebilir ve çok büyük bir aşk yaşatabilir yani orası da belli olmaz. Haklısın ama duygusal konularda büyük konuşma taraftarı değilim, sonradan hiç olmadık birine kapılıp gidince tükürdüğümü yalamak istemem.
Ya bak aşık olmak duygusal olarak falan katılıyorum ama ben öyle sıradan biriyle de mutlu olmam işte benim de anlayışım hudut belki çalışmak birbirimize destek olmak
@adımsevimli En azından seversem bunlara bakmam diyenlerdensin, bazıları duyguları yok sayıp para ve statü sahibi olan erkeklerin peşinde yalnızca. Sevsem bile parası yoksa ve statüsü iyi değilse bırakırım diyen çok kız gördüm, yazık..
Hayır işte sen beni yanlış anladın ben beraber sadece gezerek vakit geçirmek isteyen biri değilim çalışarakta vakit geçirmek isterim onu demek istedim öyle olsaydı kriterim parası olsun olurdu zatne zengin olsun yazmadım
@adımsevimli sohbet hoştu iyiydi teşekkürler. Uzun zamandır hesabı silmeyi planlıyordum bugün tamamen emin oldum, site bana iyi gelmiyor çünkü. Boş boş burada onca satır yazıp içimi döksemde yararı olmuyor, reel hayata dönmek istiyorum artık. Cevap verirseniz dönüş yapamam yani, iyi günler.
Gene reelde ol gemde burada
sebek olmasin yeter
Maço seviyon heralde
Yumaşaksa zaten erkek değildir
Yakışıklı olsun
ahlaklı olsun
akademik kariyeri olsun
zeki olsun
Son kriter yine paraya çıkıyor
Ne alaka ya canım olmasın dedik pratik zekaolsun
En önemli güven
Sadakat
Sevgi, saygı
1. karakter
2. yakışıklılık
3. para
Parası var ama yaşında var
o zmn olmaz çünkü
Yine koynuna girermisin
4. uyumluluk
5. cinsel performans
girmem tabii ki de ben annen değilim
Hepiniz derdi para
bu arada erkekler parayı daha çok önemsiyor. ztn yaşlı kadınlarla evlenen erkekler de de artış var
Erkekler evleniyor.
Ama kızlar önüne gelen paralı her erkeğe veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?