Astroloji & Burçlar Evet kızlar burçlarınız neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burçlarınızı alalım kızlar? Güncellemeler+1 yıl Güncellllll Evet kızlar burçlarınız neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bilge6645 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Yengeç +1 yıl Ben aslan burcuyum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aslan Burcu tehlikeli 😂 Yorumla Bilge6645 Yengeç +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl 😂 libidosu yüksek Yorumla Bilge6645 Yengeç +1 yıl Benim Koç burcuna sahip bir erkek ile evlenmem lazım yani Emre Altuğ gibi Yorumla Soran +1 yıl :D boğa burcuna ne dersin? Yorumla Bilge6645 Yengeç +1 yıl Emre Altuğ gerçekten çok seviyorum eğer savcı olsaydım nüfus müdürlüğüne Emir verirdim ikametgah adresini versin diye Yorumla Soran +1 yıl Himmm anlıyorum 😂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 472 cevap paylaştı. Boğa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uuuuu ciddi misin 😂 Yorumla öğrenimelemanı Koç +1 yıl Uuuuu ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl 😂 bende bogayim hehehehe Yorumla
idillly Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Oğlak +1 yıl Balıkk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Balıklar cidden uysal ve asabi mi bide çok mu duygusal? Yorumla idillly Oğlak +1 yıl Çok duygusallar evet ve her ortama çabuk adapte olurlar ama tatlı dilli kızlar olurlar ve çok asabi olmazlar ama tanıdığım ve sevmedigim asabi balıklar da var :) Yorumla Soran +1 yıl 😂 tatlı dilli kızlar severiiiiz asabiler bilmiyorum değişik ya :D Yorumla
İlknurrr25riruagr Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Başak +1 yıl İkizler senin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Boğa 😂 ikizler biraz inatçı mı Yorumla İlknurrr25riruagr Başak +1 yıl Yo Yorumla Soran +1 yıl Bana mı öyle denk geldi yoksa :) anlaşırız desene Yorumla İlknurrr25riruagr Başak +1 yıl Sana öyle denk gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Himmm yaşın kaç peki? Yorumla İlknurrr25riruagr Başak +1 yıl 20 sn Yorumla Soran +1 yıl 27 :) yım ben ya Yorumla İlknurrr25riruagr Başak +1 yıl İyimis Yorumla Soran +1 yıl Aynen yazdım bak bı :) Yorumla
aptalbirbalıkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 İkizler +1 yıl Başak🙂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uu başak mı? Bence iyi bir burç 😂 Yorumla aptalbirbalıkk İkizler +1 yıl Bencede iyiz 😀 Yorumla Soran +1 yıl Aptal bir balık değince 😂 balık burcusundur dedim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben aslan burcuyum
Aslan Burcu tehlikeli 😂
Neden
😂 libidosu yüksek
Benim Koç burcuna sahip bir erkek ile evlenmem lazım yani Emre Altuğ gibi
:D boğa burcuna ne dersin?
Emre Altuğ gerçekten çok seviyorum eğer savcı olsaydım nüfus müdürlüğüne Emir verirdim ikametgah adresini versin diye
Himmm anlıyorum 😂
Boğa
Uuuuu ciddi misin 😂
Uuuuu ciddiyim
😂 bende bogayim hehehehe
Ateş burcu
Balıkk
Balıklar cidden uysal ve asabi mi bide çok mu duygusal?
Çok duygusallar evet ve her ortama çabuk adapte olurlar ama tatlı dilli kızlar olurlar ve çok asabi olmazlar ama tanıdığım ve sevmedigim asabi balıklar da var :)
😂 tatlı dilli kızlar severiiiiz asabiler bilmiyorum değişik ya :D
İkizler senin
Boğa 😂 ikizler biraz inatçı mı
Yo
Bana mı öyle denk geldi yoksa :) anlaşırız desene
Sana öyle denk gelmiş
Himmm yaşın kaç peki?
20 sn
27 :) yım ben ya
İyimis
Aynen yazdım bak bı :)
Başak🙂