Merhabalar çncelikle direk konuya geçeyim.🌸 nişanlıyım evleniyorum. Ev aldık evi tadilata soktuk mutfak banyo parke vs. kaynanamda anahtar var doğal olarak (olsunda zaten sorun değil ama ) sürekli eve olan her yeni şeyin fotografını çekip geuplarında paylaşıyorlar. Mıtfak takıldı fotoğrafını aile grubunda paylaştılar banyo takıldı yine aynı şekilde bunlar olabilir normal ama ugak tefek şeyleride annesi gelip çekip çekip geuplarına atıyor gruplarındada sadece nişanlımın annesi ve kardeşleri var yabancı değil ama dün aldıgımız yatagı bile birbirlerne atınca sinirlerim bozuldu.
nişanlıma gelince görecekler zaten eve yerleşince davet edeceğim her saniye gotograf atmanıza gerek yok diyorum merak ediyorlar diyor merakında bir sınırı olmaz mı yatagı paylaşmak ne sanki altından yaptırdık alt tarafı bez yatak işte bildiğimiz haksızmıyım dostlarım
nişanlıma gelince görecekler zaten eve yerleşince davet edeceğim her saniye gotograf atmanıza gerek yok diyorum merak ediyorlar diyor merakında bir sınırı olmaz mı yatagı paylaşmak ne sanki altından yaptırdık alt tarafı bez yatak işte bildiğimiz haksızmıyım dostlarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer