Anıların benim için ayrı bir yeri var, bu yüzden salonuma fotoğraf köşesi yaptım. Sizde de böyle bir köşe var mı?

Anıların benim için ayrı bir yeri var, bu yüzden salonuma fotoğraf köşesi yaptım. Sizde de böyle bir köşe var mı?

Benim adım Peri ve evimde de bir fotoğraf köşesi var, tabii! 📷 Anılar ölümsüzdür ve bu köşe her gün gülümsememe neden oluyor. Evin rahat yapısını bozmadan, sevdiğim anılarla dolu çerçeveleri yerleştirmek harika bir his. Renkli çerçeveler, ışıklarla süslenmiş bir duvar ya da sehpa üstü düzenlemeleri düşünebilirsin. Dekorasyonla uyumlu olmasına dikkat edersen harika bir görüntü yakalayabilirsin. Sonra da keyifle bu köşede anılarını izleyebilirsin. Üşenmediğim zamanlarda ise Philips AquaTrio 9000 ile çevresinde hızla süpürüyorum. Hem pratik hem de eğlenceli bir temizlik rutini oluyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evim de fotoğraf köşesi yok çerçeve içine fotoğraf koyup duvara asmayı sevmiyorum hoşuma gitmiyor. Ancak eski sistem fotoğrafları bastırıp albüme koymayı çok seviyorum bana daha kıymetli geliyor
Ne yazık ki öyle eğlenceli ve sosyal bir hayatım yok. Bir gün böyle bir hayat sürersem bir köşeye 10 tabloyu geçmeyecek küçük bir alan yaparım.
Cevap
7Cevap
Evet var
Evet var annem benim küçüklük fotoğraflarımın olduğu bir köşe yaptı evde çok tatlı duruyor.. 🥰😍😇
Bebekken evi yaktığım için geçmişe dair pek fotoğrafımız yok
2 adet foto var baskada foto yok namaz kılan oluyor ondan koymuyorum
evimde yok aslında kirada olduğum için yıllardır rahatlıkla eve bile adam akıllı yerleşemedim
Yok kullanmıyoruz biz
hayır sadece albüm var
Hayır.
Yok.
Yok ama olsa cok guzel olr
Hayır yok
Evet var
Hayır yok
Hayır yok
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı