yani aynı evde yaşıyorsan madem bir nikah kıyın yasal sorunlardan kurtulursun , senin hakların olur çocuğun hakları olur. sadece bu açıdan yaklaş derim. nikahsız çocuk sıkıntı
Yapma kuzum etmen kuzum yaşın cok genc bir abin bir arkadasin olarak sunu soylemeliyim ki o sevgilini birak tovbe et yeteri kadar gunaha batmissin zaten gel vazgec bu sevdadan yalvaririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yani aynı evde yaşıyorsan madem bir nikah kıyın
yasal sorunlardan kurtulursun , senin hakların olur çocuğun hakları olur.
sadece bu açıdan yaklaş derim.
nikahsız çocuk sıkıntı
Ulan pastahaneye xv verseniz işe almazlar gelmişsiniz burada yok cucuk yapıcaz yık bilmem ne daha birey siz önce bi okulunuzu bitirin
Okulumuz bitti ikimizde çalışıyoruz
Ne bitirdn üni okudun mu
Üniversite okumadık lise mezunu
Üni bitmeden evlenirseniz asgari ücretle belinizi doğrultamadan bktan bi evlilik hayatı sizi bekler
Bktan bir kariyer bktan vi evlilik
* şeyler yapıp hayatını karartma, her şey bu kadar kolay ve toz pembe değil
ailen anlayışla karşılicak heralde ya da bunun ne gibi sonuçlar doğaracak kadar aklın yok belli
Ailemle görüşmüyoruz
saflaşma kendini kullandırma hayatını karartma bence pişman olcağın şeyler yapma
Hayatım neden kararsın ki o olmasa bile ben çocuğuma bakarım
sen bu kafadaysan dicek bir şey yok
Daha kendiniz çocuksunuz , ilerde pişman olur sunuz valla, çocuk büyük bir sorumluluk
len daha 19 yaşındasın delirdinmi çocuk dediğin oyuncak değilki sıkılınca kenara koyabilesin bi ton sorumluluğu war 😂😂
Ama çok güzel olur ya o beni tamamlar ben onu
Kafaniz mi guzel ya sonra yetistirme yurtlarinda perisan cocuklar
Yapma kuzum etmen kuzum yaşın cok genc bir abin bir arkadasin olarak sunu soylemeliyim ki o sevgilini birak tovbe et yeteri kadar gunaha batmissin zaten gel vazgec bu sevdadan yalvaririm
Ne günahı naptım ki
Bacim evli misin
Değilim
Dini inancin nedir bilmiyorum ama nikahsiz kesinlikle cocuk yapma bunun vebali gunahi cok buyuk
Cocuk aklina girmis bir kere sen akilsizlik yapma gel buyuk sozu dinle birak onu
Kizim sen canım evlenin ozman kndini ve aileni düşünmüyorsan yapacagin çocuğun geleceğini düşün
Bence bu yasta pisman olursun net
yapın yapınn
Baya sorun çıkar evlenmeden yapma
Oyuncak mı bu
Hayır
Gerçek bebek bir de bence dalga geciosun gercekbebek bu yaşta olmaz
Ya niye olmasın millet eskiden 12 yaşında doğruymuş ben 19 yaşındayım reşit olalı 2 yıl oldu bence olur
Senin iyigioign için düşünüom gönül eglendiremessin bara gidemedsin hayatını yasayamazsn geç yap
😂 😂 😂 Diyorsun
Benimsozumudinle ben buranın endoluadamiyim he ben kendi fikrimde kesinim diosan sencekersin acısını baskaerkeklerlede takıl hayatiniyasa
O profili değiştirsen iyi olur aslında
@Dikenli_incirr anlamadım
Sana demedim kb.
evlenip öyle yapın o zaman
ne güzel
Emin misn peki sen
Yani evt ondan bebeğim olacak çok güzel 🙈🙈
Size nasil bakacak peki
Çalışıyoruz zaten karı koca gibiyiz ama nikah yok sıkılırız diye yapmıyoruz
Sen ne tatlisn konuşmak istermisin
Tamam olur
Çıktım