Hamileyim ve aldirmami istiyor?

Nerden başlayacagimi bilmiyorum ama kisaca anlatmaya başlim iki bucuk yillik bir birlikteligim var ama şoyle bir birliktelik herseyimizi o karsilar bi aile gibi ailemin yaninda duramadim kadin sığınma evine gidicektim ama o zmaan dedi biz zaten evlenicez ev tutalim geldigimde de evleniriz tam 2 buçuk yıl oldu sözünü tutmadi geride dönemedim askeri personel 7 8 ayda bir gelebiliyodu her geldiginde nikah ertelendi bazen bayram tatiliydi bazen hazirligim yok dedi hep erteledi.. en son gelisinde hamile oldugumu anladim Hamile oldugumu söyledihimde çok sert bi tepki verdi hani sanki bi hata yapmisim çocuk gibi azarladi sonra iyi davranmaya başladi aldirma konusunda ikna etmeye calisiyo ama ben kıyamiyorum bütün bunlari yemin ederim hiç yakıstirmazdim ona beni bu duruma düsürmesini bide biz adına kadar hayal kuruyoduk kendimi kandirilmis hssedyorum 2 yılda arkadaslarimdan uzaklasdim ailemden uzaklasdim kimseyle konusma senin ailen benim diyodu. Bu olayi kimseye anlatma biz aileyiz aramizda çozelim diyo geceleri uyku uyuyamiyorum hayata olan bütün inancımi yikti ben napıcagimi hiç bilemiyorum Allah kimseyi bu duruma düsürmesin
Hamileyim ve aldirmami istiyor?