Aşırı bakımsiz bir kızım. Çok iş var kendime zaman ayiramiyorum. yakinda evlenecegim esim begenmez mi?

asiri is var kafamı kaşımaya zaman bulamiyom bazen. hergun yaptigim iş belli. 6 ink sağ evlerin oslerini tut. ymk yap kardesini okula yola süt isi varsa sut islerini yap. Nisanlimla gezmeye vaktim bile yok 3 at kaldi evlenmemize ama bi kere de bas basa kalip bi cay bile icmedik. Nisanlima vakit gecirmek de istiyom bazen 9ndan utaniyom.. ne biliyim guzel bi kizim ama. asiri bakimsizim. bakimli olamaiyorum dama gidiyim ink sagyom pis pis kokuyorum bazen onun yanina yaklasmak istemiyorum. boynumu falan opunce dam kokusu gelir tiksinir diye. bide vucuduma bakamiyirum kili biliyim agda yapmaya kendime bakmaya zaman bulamiyom bn ne yapacagim. utaniyom. birazcik dugun gunu yakalstikca. bn strese giriyom. ya nisanlim. bnden sogursa asiri bakimsizim diye. ellerim kap kara kolarim beyaz. diger kizlar gibi zarif bi elim yok is tuta tuta nasır baglamis elerimi odun gibi sozce napam bn
Aşırı bakımsiz bir kızım. Çok iş var kendime zaman ayiramiyorum. yakinda evlenecegim esim begenmez mi?