Ben güzelliğimin değerini bilmedim. Dengim olmayanla evlendim kafa yapımız aynı değildi. Hayattan beklentilerimiz uyuşmadı. 5ya da 7aylık evliligim oldu. Çocuğum yok ama ilişki oldu kan geldi her ilişkimizde ama hiç zevk almadım acı çektim. Hiç hoşlanmadım işkence gibiydi çocuk olsun diye katlandım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce şunu unut birisine ihtiyacım var. Kimse beni istemez. Bunu unut bir insanın bu dünyada en çok sahipleneceği tek kişi vardır anneler koşulsuz severler kabul ederler.
Kendinin farkına var elalem ne der diyerek haraket edenler istemedikleri hayatlar kuruyor.
Hayat senin kşmseye ihtiyacın yok. Kur güçlü olarak ör duvarlarını taktir edil başkaları sana ihtiyaç duysun ama asla özünden de şaşma.
Oradan öyle sallaması kolay diyeceksin biliyorum zor ama her adımını mantıklı atarsan seçeneğin çoktur.
Alakası yok diyeceksin ama bu örnekten bağlantı kur Allah o kadar güzel yaratmış ki bizleri bizim için lazım olan her nimeti tek bir şeye koymamış. Şimdi sütte kalsiyum var kemik gelişimi vs için geçerli eee süt hayvanda var diye bu nimetten yoksun mu kalacağız.
Maydanoz da sütten daha çok kalsiyum var.
Süt pahalı maydanoz ucuz bu basit bir örnek
Neler yapacağının farkına var kendini asla ne yaşarsan yaşa hakir görme.02 Yorumla- +1 yıl
Benim hakkımda böyle düşünürler diye korkuyorum erkekler öyle çünkü
- +1 yıl
İnsan olmayanı hiç bir şey düzeltmez. Erkeklerin çoğu maalesef öyle en iyi eğitimler en iyi başarılar en iyi okullar en iyi mesleklere sırf daha çok kadını etkilemek için kullanan bunun için çaba gösterenler var. İnsan olan ise her anını empati ile yaşar kendisine yapılmayacak şeyleri başkasına yapmaz. eğri düşündüren şeytanın vesveselerine karşı doğruya karar verip içi rahat yaşar.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşanma avası açabilmen için evliliğin üerinden bir yıl geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Beklentilerini zirvede tuttuğun sürece her birlikteliğin hüsran ile sonuçlanacaktır. Önceliklşe bir terapist ile görüşmeni öneririrm sorununa akılcı bir çare bulmaya çalış baktın olmuyor o amana kadar 1 yıl geçmiş olur ve dava açıp sonlandırırsın veya anlaşmalı boşanma yoluna gidersin. (1 yıl anlaşmalı boşanma için geçerli bir şart olabilir bir avukattan bilgi al) Tekrar evlenmek konusuna gelince bu o kadar zor değil yeterki doğru kişiyi bul...
00 Yorumla
Hayırlı Cumalar . Evlilikler Artık Çocuk Oyuncağı Oldu Sanki . Neden Evlenmeden Araştırmadın ? . Neden evlendin? Neden Ayrıldın ? emin ol Evleneceğin Kişi de bundan daha iyi değil de daha kötü çıkar emin ol
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
48Cevap
+1 yılToplumun insanların etrafın ne diyeceğini ne düşüneceğini umursamak sizin hayat yolunuzu gül bahçelerine değil uçurumlara çıkarır. Bu yüzden beni severler mi, beni kabul ederler mi gibi kaygıları yersiz ve gereksiz buluyorum. Bir gün mutlaka sizi amasız, fakatsız, sevecek bir insan tanıyacaksınız. Gönlünüz ferah olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden evlenemeyesin ki? Bir erkeğin normal sevgilisi ile cinsel ilişkiye girmesi ile arasındaki fark ne? Neden toplum olarak kadınlara karşı bu kadar aşağılıkça düşünüyoruz? Herkes kendi yediği haltlara baksın! Sen içini ferah tut. Hayatında 5 defa da evlenip boşanmış olsan bu hayat senin ve hiç kimseyi ilgilendirmez.
210 Yorumla- +1 yıl
Bazen böyle düşünüyorum ister istemez tabiki biliyorum isteyen çok anneme diyorlar ama ben kendi sevdiğimle evlenemezsem diye korkuyorum
- +1 yıl
Daha yaşın kaç? Anlamıyorum bu ne evlilik merakı. Kızım daha genceciksin otur kendi hayatın için planlar yap ve bunun peşinden koş. Çok şu içindeki ceviz kabuğundan. İnsanlar ayağa kalkıp dünyayı geziyor hayatını yaşıyor. Sen ise tutturmuş bir evlilik konusu etrafında dönüp duruyorsun. Bir silkelen kendine gel artık.
- +1 yıl
Ay ne güzel konuştun. Ama gezmeye imkanım yok ki. Bizi maddi manevi yipratti. Mesela instagramdan birisiyle konuşuyorum uzman cavus. Ya bosandigimda beni istemezse diye korkuyorum kendimi çok kötü hissederim ozaman. Diye aklıma geldi ben evin tek kızıyım biz kardeşimi kaybettik kanserden birden boynu şişti lenfoma dedi doktorlar. Dedem herkes bizle uğraşıyor. Oğulları öldü. Kızda böyle oldu. Kurudular diye seviniyor herkes bize körlük yapıyor torunuyla.
- +1 yıl
O kadar büyük sıkıntılar yaşadık ki. Zaten acılıydık. Bide insanlar yıktı
- +1 yıl
Buluştuğumda hemen de olmasa illa ki soylecem iste evlenip bosandigimi
- +1 yıl
Ne güzel diyorsun ama ben lise terk babam yollamadi liseye. Annemin çabasıyla bi sene sonra gittim. Kuzenimle aynı sınıftım ona uydum o okumadı bende okumadim 9. sinif terk
- +1 yıl
O zaman liseyi bitir. Bu senin için üniversite gibi olsun daha sonra liseler için olan KPSS'yi çalış ve atan maaşını al. Daha sonra çalışırken istersen bu kez de üniversite okumak için mücadele edersin. Bunlar senin elinde. Ben geçen yıl 28 yaşımda iken üniversite sınavına tekrar hazirlanmayi düşünüyordum ki tıp için 2-3 yıl uğraşacak 31 yaşımda üniversiteye gidecektim kii erkek halimle. Yani insanların erkek adamsın artık kendi paranı kazan deyip psikolojimi alt üst ettiği bir zamanda.
- +1 yıl
Keşke pandemi de liseye kayit olsaydım. Cok kolay gecmis herkes Canlıdan mi oluyor nasıl oluyor ilgilenmek istemedim hayat yordu çok
- +1 yıl
Tamam bırak pişmanlığı önemli değil. Olmadı işte. Geçmiş bitti gitti, arkada kaldı. Biz önümüze bakalım. Çünkü yarın da bu günden için keşke demeni istemiyorum ki o zaman daha yorgun olacaksın. Zaman an ve an işliyor...
Bugün kendin için bir şey yapmazsan yarın üzülecek olan ve yanında hiç kimsenin olmayacağı o kötü geceler sadece sana ait olacak!..
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Evlenip boşanmış insana kimsenin bişry demeye hakkı yok... Ama evlenmeden zina yapanlar ötede oynasın lütfen... Onlara gram saygım yok
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki öyle. Ama bekar birisiyle konuşuyorum evlenmeden önceden de konuşuyorduk sonra unutmuştum onu şu 3 ,4 senedir başıma gelmeyen kalmadı
- +1 yıl
Yani daha bulunmadık buluştuğumuzda boşandığımi anlatcem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde bence iyi ki çocuk olmamış. Herkesin nasibi vardır. Kötü düşünmeye gerek yok. Elbette boşanan kadın ya da erkeklerin tekrar evlenmeleri (hiç evlenmemiş yahut daha önce evlenip boşanmış olan kişiler ile) gayet mümkün.
10 Yorumla Olabilir hayat bu senin gibi niceleri vardır bi tek sen değilsin herşeyin hayırlısı nasip çıkar biri karşına bekar beni ister mi ne demek sen bekar mı istiyorsun alasını bulursun merak etme hiç biz neleri gördük huaamjnaa
18 Yorumla- +1 yıl
Ayy içimi ne kadar rahatlattinuz ki. Biliyorum ama bazen aklımdan böyle dusunceler geçiyor
- +1 yıl
Ne güzel insanlar varmış burada Allah sizden razı olsun
- +1 yıl
Tabi ki öyle ben kimseye guvenmezdim. Hayatı biliyordum ama işte böyle oldu dünyam. Dediğiniz gibi geçmişi düşünen bu günü yaşayamaz. Ben sana bu yasima geldim ne yaşadım bi bu kadar daha yaşar olurum diye dusunuyorrdum önem vermiyordum
- +1 yıl
Kendime geldim sayenizde
- +1 yıl
:):):):)
+1 yılİstemediğin keyif alamadığın birisinden neden çocuk yapasın bu bir ikincisi yaşın daha 24 bekarlar neden ister alımlıysan bekarete önem vermeyen birisi olursa ister ama bekaret önemliyse sanmıyorum bekarların isteyeceğini aile baskısı nebilim birisiyle yatmış olmam engel olabilir ama bence bu saatten sonra evlenme evliliğim kötü yanlarını görmüşsündür akıllandıysan takılır geçersin hayat senin hayatın sonuçta sen yön vermelisin başkaları değil
10 Yorumla
+1 yılElbette kafa yapınızın uyduğu birileri olur ve anlayışlıysa ister aklına ister istemez yerine acaba iyi birisi mi kötü birisi mi gelsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyecektin guzelim, seni kimler kimler sevmiştir ama gittin ona verdin işte
110 Yorumla- +1 yıl
Sorma sorma çoktu. Herkes çok değişik yüzün var diyorlar yuvarlak güzel macur kızıyım. Ama şimdi annemin arkadaşları 15 yaşında gözüküyorsun diyo
- +1 yıl
Yaşımı hic göstermem çalıştığım yerde beni çok küçük sanıyorlar
- +1 yıl
Ooo hemserim bende macurum yazık etmişsin kendine, yaşın 24 mü, hangi şehir İstanbul mu
- +1 yıl
Kütahya. Kütahya da imkan yok. Kurtulmak istiyorum artık bu şehirden. Ama anneme babama kıyamıyorum benden başka kimseleri yok. Biz kardeşimi kaybettik lenfomadan
- +1 yıl
Erkek kardeşimi kaybettik lenfomadan iste hayat anlamsız geldi benim için kimle evlendiğimin önemi yoktu. Sonuçta kardeşim göremeyecekti
- +1 yıl
Kardeşim birden boynu şişti. Boğazı intihaplanmis oda kitle olmuş. Çok kola içti. Su gibi
- +1 yıl
Başınız sağ olsu Eskişehire gel hem arası uzuk defil 76 km. burada fabrika çok bul bi iş çalış çalış, haftada gidersin yanlarına
- +1 yıl
Kardeşim de çok yakışıklıydı. Köyümüzde ki kızlar apartmanimjzda ki ondan 2 yas buyuk olan kız bile peşindeydi
- +1 yıl
insanın sevdiklerini kaybetmesi üzücü tabiî ama hayat devam ediyor, hem. eceli gelmeden kimse olmaz zaten ömrü o kadarmış Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Senin meslegin var mı, fabrikada mı çalışıyorsun
Yangından mal kaçırır gibi tez vakitte tanımadığı insanla evlenene acımıyorum yavrum.
Bile bile lades, kumar oynamışsın ve kaybetmişsin, bedelini ödeyeceksin..05 Yorumla- +1 yıl
3 ay içinde evlendim. Nisanlıdan yeni ayrıldım ondan kurtulmak için bunu buldum faceden o da yaşlı gibiydi
- +1 yıl
Napabilirim ya. İmtihan işte. İstemediğim birisiyle kendim isteye isteye nisanlandim sırf eski sevgilime intikam için
- +1 yıl
Abdesti namazlıydu. Istemedigim birisiydi. Yanında canım sıkıldı dişimi sıka sıka durdum. Ben diş ağrısı bilmezdim
- +1 yıl
Görücü usulüyldu. Mutsuzdum bir kızı bin kişi ister kızın hayatı kötüyken yanında olan kazaniyor
+1 yılGeçmiş olsun umarım gönlüne göre biri çıkar karşına
10 Yorumla
+1 yılİsterler neden istemesinler? Sen bakma geri kafalılara. Seks yapmak senin de hakkın. İster evli ol ister bekar. Sen hayatının aşkını bulmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen isterdim. Çocuk yok sonuçta ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmiş biri, iyi olurdu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemesinler ki. Ama burada şahsi fikrim boşanma sebebini vs bilmek isterim. Ana kıstas bu olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dul oluyorsun. Artık oda seni alacak erkeğin isteğine kalmış
00 Yorumla
+1 yıl5 ay mı 7 ay mı evli kaldın. İnsan bilmez mi ya. Trol soru arkadaşlar.
00 YorumlaKendini ne kadar küçük düşürüyorsun farkında mısın?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun bu işler nasip kısmet işleri kimse bilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ayda da az çok belli etmedimi nasıl biri olduğunu yazık etmişsin benim arkadaşta senin gibi yaptı ama şu an mutlu sayılır
01 Yorumla- +1 yıl
ya kapimdan hic gitmedi ki. Sabah akşam bizdeydi alasiya kadarmış. Anneme de kendini sevdirdi oğlu gibi oldu. Ama alışverişte belli etti kendini ayrılacağım diye düşünüyordum ayrılamıyorum eve gidince ayrilcem diye dusunuyordum o ayrılık mesajını atamadım. Ben çok iyi kalpli bir enayiyim sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Neden bekarlsr istemesin ki! Önemli olan dpgru insan bence! Canını sıkma bazen insanlar hayatta hata yapabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa seve seve evlenirim
00 Yorumlakızlık zarını diktir miss yalnız ekspertizde anlayabilirler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDavul dengi dengine abla
00 Yorumla
+1 yılNeden istemesin her şey sana ve karşındakine bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İsterler merak etme.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yokken boşan sonra ölene kadar çekersin
00 YorumlaKafan biraz karışık anlamakta güçlük çekiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlırlar merak etme. Daha çook okuz bulursun sen
02 Yorumla- +1 yıl
Birisi öküz gibiydi. Abdesti namazliydi bize geliyordu çoraplarını çıkarıp abdes alıyordu yaa. Düşün ne kadar dişimi sıktım sıkıntıdan öldüm yanında. Ama 8ay nişanlı kaldim. Ben marka tKilan birisiyim çok ucuz şeylere tamah ettim
Cevap sahibi+1 yılBol şans mayki
+1 yılHayırlısı olsun
10 YorumlaOlur hiç belli olmaz
11 Yorumla
+1 yılisterler.
herkes evlenip boşanabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin olmak isterim ama cinsellik olacak
00 Yorumla
+1 yılBeyin bedava tabi
01 Yorumla- +1 yıl
Neden ne çektiğimi nereden bileceksiniz sevmediğim biriyle kendim isteyerek nisanladim 8 ay nişanlı kaldim ayrilamadim sonunda kurtulcam diye 3 ay içinde evlendim arastirmadan
+1 yılİster
10 Yorumla
+1 yılEvlilik te sadece o konu mühim değil ki
11 YorumlaDeldirmissin postu sen artık dulsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBrn seni isterdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Garip bir soru daha
00 YorumlaBu kafayla iyi evlenmişsin diyecek söz yok
00 Yorumla
+1 yılOlur olur
00 Yorumla
+1 yılİster
00 Yorumla
+1 yılİster emin ol
00 Yorumla
+1 yılBen istezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOyuncakmı evlilik
00 Yorumla
+1 yılAyrıldinmi ciidi bi ilişki istynmu
00 Yorumla
+1 yılNasil o derecemi büyük
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılSakin ol. İlk cinsellik zevk için olmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden istemesin
00 Yorumlaİsterler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdesin sen
00 Yorumla
+1 yılNeden istemesin
00 Yorumla
+1 yılEee? Sonuç?
00 Yorumlaİstemezler
00 Yorumlaseverse ister
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben evlendim düğünüm oldu. Çocuğum yok şimdi bosanıyorum? Beni bekarlar istemez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım