Ne yapacağım? Bilmiyorum. Dua ediyorum Allah'a. Benim gibisi olsun istiyorum. Zina yapmamış, sadakatli, sadece fiziksel değil zihninde, hayalinde bile sadakatli, işi gücü bana denk, en önemlisi de karakteri, ahlakı güzel olsun diyorum. Dış görünüş ilk sırada olmasa da onu da önemli görüyorum. Beğeneyim, seveyim istiyorum. Bekliyorum ama yok. Buradan falan da demeyin. Buradan veya başka yerden kime nasıl güvenirim onu da bilmiyorum. O kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki artık güvenmekte çok zorlanıyorum. Ama insan güvenilir biriyse kendini bir şekilde belli eder diye de düşünüyorum. Bilmiyorum... Tek bildiğim çok yorulduğum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
10 ayBuralardan sosyal mecralardan galan aman diyim ! Zaten siz biliyorsunuz olayı , diğer konu ise her şey kısmet Birgün çıkacaktır siz de nasipsiz değilsiniz elbet
11 Yorumla
Soran10 ayZaten güvenemiyorum kimseye :(
En İyi Cevaplar
Buradan veya sosyal medyadan ve hatta sanal evrenden bulmaya calışmayın. Dua etmeye devam edip bekleyin. Allah gönlünüze göre hayrlı olanı vetsin.
198 Yorumla
Soran10 ayAmin teşekkür ederim. Nasıl olacak nasıl çıkacak karşıma bilmiyorum...
- 10 ay
Herşeyi bırakıp tüm dünyada o kişiyi aramaya çıksanız bir ömür çıkmayadabilir. Son 2 sene aradım, arattırdım ve aileme ve çevreme de niyetimi açıkladım. Ama Allah "ol" demediği sürece olmayacağına kesin kanaat getirip hayatıma odaklanmaya karar verdim. Tavsiyem hayatınıza odaklanın. Nasipse mutlaka karşınıza çıkartır Allah. Ama bu zamandaki insanoğlundan hiç umutlu değilim...
Soran10 ayArayarak bulunamayacagini biliyorum. Zaten o yüzden en başta da dediğim gibi dua ediyorum. Sadece yoruldum. Bir sürü insan var etrafımda ama ben kalabalıklar içinde yalnız hissediyorum kendimi. Mesele biri olması değil ki. Ya da yalnız kalmak da değil. Ben evlenmiş olmak için veya yalnız kalmamak için evlenenlerden biri olmak istemiyorum. Dünyaya benzer açilardan bakabilelim, birbirimizi anlayalım, sevelim, saygı duyalım istiyorum. Karşıma çıktığında işte aradığım insan bu demek istiyorum. Aramıyorum. Gelsin istiyorum...
- 10 ay
Evet insan kimi zaman üzülüyor kimi zaman düşündükçe yoruluyor. Hatta belki yaş ilerledikce çok endişeleniyor. Lakin insan mutlu olmak istiyor ve huzurlu olmak istiyor biricik aşkı biricik eşi ile. Ama nasip... Keşke her istediğimiz anında olsa. Ama sabırla ve dua ile beklemeye devam etmek gerekiyor. Beklerken de hayatınızda faydalı işleriniz vs olsun.
Soran10 ayHayat zaten öyle ya da böyle bir şekilde devam ediyor. Faydalı işten kastın ne
Soran10 ayBi meslegim var ama bu aralar hiçbir şey yapasım yok
Soran10 ayAllah'a bıraktım zaten. Kendim arayarak bulamayacagimi biliyorum ama insan gerçekten kendini ruhsal olarak yalnız hissedince etrafının kalabalık olmasının hiçbir önemi kalmıyor.
Soran10 aySen buldun mu eşini
Soran10 aySonuca varmışsın gibi konuştun da ondan sordum
Soran10 ay:)
Soran10 ayAnlık gülümsemeler anlık kalıyor maalesef. İnsanı mutlu etmiyor ki
Soran10 ayBen iki dünyada da cenneti istiyorum
Soran10 ayÖyle yaşamaya çalışıyorum zaten
Soran10 ayE öyle ama
Soran10 aySırf biri olsun diye kimseyi istemiyorum. Ben bana uygun birini istiyorum
Soran10 aySapık karakterde insanlar uzak olsun
Soran10 ayİnsanlara olan güvenimi yitirmek üzereyim. Karşıma biri çıksa güvenebilir miyim onu da bilmiyorum artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Kaybolmuş gibiyim
Soran10 ayElinde olmayan sebeplerden dolayı sözünü yerine getiremese bu hayal kırıklığı olmaz ki. Beni hayal kırıklığına sokan şey bile isteye, yapabileceği halde yapmaması, sözünü tutabileceği halde tutmaması ve o güveni sarsması
Soran10 ay:(
Soran10 ayElimde değil
Soran10 ayNe sormak istiyorsun
Soran10 ayNe önemi var ki
Soran10 ayBuradan birine güvenebileceğimi sanmıyorum
Soran10 ayAlman mısın sen
Soran10 ayNazi zamanı yani? O katliam dönemine nasıl hayran olursun
Soran10 ayOlmuş ama
Soran10 ayPeki hayran kaldığın şey nedir tam olarak? Sadece anlamaya çalışıyorum
Soran10 ayHmm anladımm
Soran10 ayTarihsel olarak değil de Peygamber dönemi ilgimi çekiyor. Yaşantısı. Ama illa tarih olacaksa Türk tarihi ilk Türklerin çıktığı, Türklüğün başlangıç dönemleri ilgimi çekiyor
- 10 ay
Peygamberler tarihini severim. Özellikle Davud peygamber çok ilgimi çeker. Birer gün ara ile tuttuğu oruç ve gecenin belli bir vaktinde namaz kılması özelligiyle. Haricinde ben de Türk olarak kendi tarihim ilgimi çekiyor. Haricinde birçok ulusun da tarihi ilgimi çeker ve kimi zaman araştıririm.
Soran10 ayNe güzel
Soran10 ayRica ederim
Soran10 ay:) :)
Soran10 ayTeşekkür ederim siz
Soran10 ayTeşekkür ederim sağolasın sen de :)
Soran10 ayFena değil senin
Soran10 ayNe iş yapıyorsun ki nasıl rahat
Soran10 ayÖyle mi ne güzel
Soran10 ayMemur musun
Soran10 ayYoksa özel sektör mü
Soran10 ayBen şu an çalışmıyorum :)
Soran10 ayOnu burada söylememem maalesef
Soran10 aySoruyu da gizli sordum zaten
Soran10 ayKötü bir meslek değil guzel bir meslegim var ama burada söylemek istemiyorum
Soran10 aySaklamak değil. Kendimi belli etmek istesem sorumu gizli sormazdim zaten
Soran10 ayYok artık 😂
Soran10 aySıradan normal bir meslegim var merak etme
Soran10 ayHahahha
Soran10 ayBilmiyorum hayırlısı
Soran10 ayEvet :)
Soran10 ayVar evet
Soran10 ayGüzel bir iş
Soran10 ayİnşallah. Çok teşekkür ederim :)
Soran10 ayEvet doğrudur
Soran10 ayYoo hayır. Teşekkür ederim yorumların ve iyi dileklerin için. Çok sağ ol
Soran10 ayTeşekkür ederim senin de inşallah:)
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, bu duygularla başa çıkmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor ❤️ Hepimiz için doğru kişiyle karşılaşma süreci kişisel olabiliyor ve sabır gerektiriyor. Çok seçici olman ve beklentilerini net ifade etmen aslında çok güzel bir şey. Kendi değerlerine uygun birini bulmaya çalışıyorsun ki bu, uzun vadede mutluluk getirir.
Ancak bu süreçte kendine fazla baskı yapmamalısın. Kendine odaklanıp hayattan keyif almaya çalış, bu şekilde yaşarken belki hiç ummadığın bir anda karşına doğru insan çıkabilir. Güven konusu zamanla gelişir, kimsenin mükemmel olmadığını ama eksikleriyle seni tamamlayabilecek birinin var olduğunu unutma. Sabırlı ol ve kendine zaman tanı 🌱✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayAllah hayırlı olanı kolaylaştırsin inşallah. Her birimizin derdi başka ama çözümü aynı. Allahtan istemek.
17 Yorumla
Soran10 ayİnşallah. Kalpleri bilen Allah. Ben ne yaparsam yapayım insanın içini, ne kadar güvenilir olup olmadığını Allah biliyor. Ona güveniyorum o yüzden sadece
Cevap sahibi10 ayİnşallah. Çıkar bir yerden hayırlı bir nasip. O en güzelini bilir.
Soran10 ayEvet öyle...
Soran10 ayNe zaman olur bilmiyorum ama bir an önce çıksın istiyorum
Cevap sahibi10 ayZamanı dahi bellidir bu işlerin. Yakındır inşallah. Dengini aramak da kendini bilmekten geçiyor. Epey yol almışsınız aslında bu amaçla.
Soran10 ayKendimi biliyorum ama o insan karşıma nerede, nasıl ve en önemlisi de ne zaman çıkacak bilmiyorum
Soran10 ayBu belirsizlik de beni yoruyor ve üzüyor
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayAblacım iyi hoş ama uyanır uyanmaz bu mu geldi aklına
11 Yorumla
Soran10 ayYeni uyanmadım
Aile & Toplum konusunda 913 cevap paylaştı. Evlenmek için niye dua eder insan. Birini seversin ve evlenmek istersin. Sevdiğin biri yoksa niye evlenmek isteyesin 🤯
02 Yorumla
Soran10 aySevip evlenmek istiyorum zaten
Soran10 ayHayatımda sevdiğim biri olsun istiyorum. Anladın?
Aile & Toplum konusunda 996 cevap paylaştı. Umarım en kısa zamanda olur
17 Yorumla
Soran10 ayİnşallah
Soran10 aySenin de inşallah
Soran10 ayUnutmam desem yalan olur sanki :) nasıl hatırliyim :) şaka yaptığını biliyorum ama ben dürüst olayım yine de :)
Soran10 ayYaa tabi aynen 😂
Gizli Üye(25-29)10 ayBakir erkk mi arıyorsun
121 Yorumla
Soran10 ayEvet
Soran10 ayYok hayır burada söyle
Cevap sahibi10 ayAbım var bekâr
Soran10 aySana nasıl güvenebilirim
Soran10 ayAbin nasıl biri?
Cevap sahibi10 ayTemiz düzgün biri sigara alkolu yok gece hayatı yok
Soran10 ayNeden sen yazdın da abin yazmadı?
Cevap sahibi10 ayOnun burada hesabı yok ki ve bunu yaptığımi bilmiyor
Soran10 ayBelki istemeyecek abin? Ve tanımadığın birini neden abine öneresin onu da anlamadım
Cevap sahibi10 ayİnsanlar birini tanımak için önce tanışır öyle değil mı
Soran10 ayEvet haklısın
Soran10 ayAma sen gizlisin nasıl konusucaz
Cevap sahibi10 ayÇıktım
Soran10 ayTamam
Soran10 ayNiye tekrar gizledin kendini? Erkek olduğun için mi
Cevap sahibi10 ayErkkler yazmasın diye
Soran10 ayYa hadi ordan
Cevap sahibi10 aycanım misn kızım sen?
Soran10 ayErkek profilisin sen
Soran10 ayKadın degilsin
Soran10 ayBana da hakaret edemezsin kes sesini
Sabrın sonu selamettir nasibin seni bulur
123 Yorumla
Soran10 ayİnşallah
Soran10 ayŞu an dertleşiyoruz zaten
Soran10 ayYok teşekkür ederim. Ne konusucaz
Soran10 ayYok sağol
Soran10 ayKaçamak yapmak falan yazmışsın sorularında. Ben senin o bildiğin kızlardan değilim. İyi günler
Soran10 aySorularını begenmedim
Soran10 ayİyi günler
Soran10 ayÖylesine bile yazmış olsan kafanda olmayan bir şeyi yazamazsin
Soran10 ayYok kusura bakma. İyi günler
Soran10 ayNeden yalnız kalayım? Seni kabul etmedim diye mi? Kusura bakma ama ben hayatımda gözü başka yerde, aklı fikri başka yerde olan insanlar istemiyorum.
Soran10 aySırf biri olsun diye de bunlara tamam diyecek biri değilim
Soran10 ayOk
Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı. Çok seçici davranma
11 Yorumla
Soran10 aySeçiciyim napiyim ama? Önüme gelenle evlenemem ki
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayseks yapmayı sevmeyen bir erkek bulman çok zor
01 Yorumla
Soran10 ayBen öyle bişey demedim
Kriterleri azalt.
15 Yorumla
Soran10 ayNeden? Hangisini azaltayım mesela? Niye azaltmam gerekiyor?
Soran10 ayİyi de insan evleneceği kişiyi beğenmeli yani bu normal ve olması gereken bişey. Ben dünya yakışıklısı olsun demiyorum ama beğenmem gerekiyor. Karakteri de güzel olacak. İkisi de tek başına olmuyor
Soran10 ayAmin. Hepimize inşallah
10 ayÇok zor
10 Yorumla
10 ayBulursun vakti gelmemiştir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayişin zor knka :D
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım