Sevgiliniz sizi küçük düşürürse ne yaparsınız?

2,5 yila yakın ilişkim var sevgilimi çok seviyorum fakat tart8sma yaşadık ve çok ağır konuştu son zamanlarda islerim kötü gitmeye başladı ve sıkıştım telefonumda kirilmisti erkek Arkadaşım yemek telefonunu verdi ama sürekli başıma kalkti ben telefon verdim vs diye tartisirken bile benim telefonumdan bana yazıyorsun falan dedi ve borcumu kapatti 2800 tl bir tutarda bana sonra verirsin dedi ben istemedim kendisi verdi bende tamam dedim ve ödemeye baslayacaktim
Dün ise birlikte kalacaktik suitte yani uzun zamandır birbirimize vakit ayirmamistik ve film izleriz vs diye düşündüm 200 suit ucreti ve bana sürekli ben odüyorum sen hucbirsey yapmiyorsun dedi bende arkadaşımı arayıp aldim tamam bende var vereyim dedim çünkü gerçekten sevgilimi çok seviyorum onunla uyumak yanımda hissetmek beni başka bi dünyaya tasiyor seni özledim dedim maddi anlamda mi ozledin dedi çok agrima gitti sadece 2800 tl destek olmustu ve geri odeyecektim sen sorumsuzsun ben calismauan kadın sevmem dedi instagrami bende acikti bizim fotoları sildim sonra kendimden sildim ve telefonunu gece goturdum annesine verdim oda arkadaşım telefonunu verdi yedi yabancu bi kız ve sevgilimi bitti dedim hata mi yaptım bilmiyorum
Sevgiliniz sizi küçük düşürürse ne yaparsınız?