Ne yapmam lazim arkadaslar?

Merhaba arkadaslar, 15-20 gundur karsi komsum kiza mesaj yaziyorum benimle sohbet ediyor, bastan savma davranmiyor, mesajlara hemen cevapta geliyor, isteksiz olsa cikartma falan birsey koymaz tavrini net ortaya koyardi. Gecen kendisini ablasiyla evime davet ettim, kendisi de beni caya davet etti gidecem yakinda. Simdi benim merak ettigim. konu şu, bu kiz 5 senelik bir iliskiden cikmis, hatta Nisan yapmis sonra olmamis. Ben kendisine sicak davraniyorim ilgi alakami belli ediyorum guzel iltifatlar falan da ediyorum. Ben yazmadan kiz asla yazmiyor, bazen diyorum beni yedekte mi tutuyor diye onu merak ediyorum bir ara manitan var mı diye sordum o islere girmiyorum olursa ciddi tarzinda bir cevap verdi. Kizin dikkatini tam anlamiyla nasil cekecegimi bilemiyorum, kizlar ilk mesaji yazmazlar demi genelde? Ancak gorusmek konusmak uzak durmak isteyen. bir kiz evine caya da cagirmaz, ne yapmami onerirsiniz? Ben sunu dusundum, 3 gun yazmayacam mesaj, kendisi mesaj atmazsa artık. umudu keserim diye dusunuyorum...
Ne yapmam lazim arkadaslar?