Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum sevgilim ise Turkiye de 2 yildir iliskimz var...
Babam karsi çikiyor mezhepi farkli diye cocuk Turkiye den avruap ya geldi tanismak için tanismadi...
Sevgilim ise babamin fikri degismez diyor 1 yildir biliyor ve hiç bir hareket yok diyor.
Ekim kasim gibi evlenelim diyor gizli. ailesi bizi destekliyor.
Sevgilim madi yonden iyi memur ve kendi evi var.
Sadece babam desteklemiyor.
Ne yapmam lazim? Yani cocuk buraya kadar adam tanismadi yani babam. Çok mahcup oldum...
Babam karsi çikiyor mezhepi farkli diye cocuk Turkiye den avruap ya geldi tanismak için tanismadi...
Sevgilim ise babamin fikri degismez diyor 1 yildir biliyor ve hiç bir hareket yok diyor.
Ekim kasim gibi evlenelim diyor gizli. ailesi bizi destekliyor.
Sevgilim madi yonden iyi memur ve kendi evi var.
Sadece babam desteklemiyor.
Ne yapmam lazim? Yani cocuk buraya kadar adam tanismadi yani babam. Çok mahcup oldum...
Güncellemeler
1 yıl
Nerelisin sen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, öncelikle içini döktüğün için sevindim ❤️. Senin duyguların çok kıymetli ve saygı görmek istiyorsun, bu çok doğal. Babamın fikri zor olsa da sevgi ve güvenle iletişim kurmayı denemelisin. Belki onunla yavaş yavaş, onun dilinden konuşarak yaklaşmak iyi gelir. Sevgilinin ailesi de sana destek oluyor, bu güzel bir yol gösterici. Kendi kalbini dinle ve sabırlı ol. En önemlisi sevginize ve geleceğinize güvenle bakmayı unutma 🌸. Her zaman yanındayım, güçlü ol ve kalbini rahatlat!
Tesekkur
Rica ederim canım, her zaman içtenlikle destek olmaya hazırım ❤️😊.