İlişkim 2 aylık bir flört ve 1 haftalık sevgililik. Dün kavga ettik bu gün kız takip etti. Ben mesaj atınca da ciddi ilişki yapamıyorum vs deyince bende ipler koptu ve agır bir mesajlaşma gerçekleşti.Çok dokunuyor dediği yaptığı ama it gibi pişman olsun istiyorum. En son senin için zaten pişman ölüyordum yazardım dedi ağzıma sıctın uzun bir süre toparlamama vs dedi. Defol dedim peki dedi. Her yerden sildim ama o beni silmemiş. Hikayelerime bakıyor vs hesabımı bilerek açtım. Ne olur sonumuz.
Sana gördüğümü söyleyeyim mi? İki ergenin iki günlük ilişkisinin saçma tripleri. Okurken gözlerim kanadı. Bu kadar seviyesizleşecek ne yaşadın ki sen? En azından karşı taraf saygısını bozmamış. Bu şekilde saygısız seviyesiz olursan sen hiçbir şekilde sağlıklı ilişki kuramazsın.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bacım canım yanmasa böyle mi olurum sanıyordun. Daha öncesi de var mesajların yaşadığımız her şeyi küçük gören tavla girdi.
Olabilir. Ben neler neler yaşadım. 2 haftalıkta değildi. Bir yıl çektim ben bunu. ama tek bir kötü söz söylemedim hiç kaba olmadım. Bağırıp çağıran kişi seviyordur. Ben sessizce yoluma devam ettim. O kişiye çok koydu bu durum.
Bana bu kadar ağır şeyler yaşatan kibarlık adı altında o ne olacak. Önemli olan eylem degil midir? Ben üzülmesem böyle olur muydum sanıyorsunuz ama üzüldüm. Ne demek o kadar takıldığın bir kıza ciddi ilişki yapamıyorum demek? En baştan beri kullanıyorum demekle arasındaki fark ne?
Bu kadar nefreti nasıl kustun cidden anlayamadım bu kadar nefret hakaret edip geri dönmesini neden bekliyorsun bacım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bacım canımı yakmasa yapmam zaten. Adamla dün ayrıldık bu gün kız takip etti hesap sorduğumda da bana ben böyleyim ciddi ilişki adamı degilim vs dedi. Bu adam 2 aydır peşimde.
Cevap verme. Adam yarın bişi yapsa seninle , zaman geçtikten sonra da çıkıp ben sana ciddi ilişki istemiyorum demiştim. Sen bunu bile bile benimle oldun dese ne diceksğn?
Bak şimdi sana taktik veriyorum adam sana yazmiycak tamam mı baya uzun süre sonra sen merak edip yazmasini istiycen içinden sonra kesin yazican sonra barissicaksiniz ama yine kavgası ediceksiniz. falan
Yazmam ki. Huy meselesi yazmazsa tarih olur. şu an her yerden sildim zaten ama o hala ne numaramı sildi ne resimleri * öyle dedi. İntagram hesabımı açtım ekli olmadığı halde sürekli bakıyor hesabımdan çıkmıyor resmen. Takip ettiği kızları da geri çekti
Pişman olsun istiyorum abi. Mesajlarda bile pişman olduğuna dair şeyler varmış gibi geliyor. Ama yetmez bana aşık olsun istiyorum. Değer anlasın istiyorum.
Oda basit görüyor ama 2 aydır sürekli peşimde ve bir haftadır sürekli dip dibeyiz. Güvenimi kazandı şimdi 4 5 gün diye küçümseyen o. Bende canımı yakanın ağacını kökünden kesme huyu var
Çoktan oldu bile daha sen saydırırken sakinleştirmeye çalışmış. Ama haklısın ilişki yeni eski farketmez başta taviz verseydin çok daha ileriye gidebilirdi daha çok üzülürdün belki
Ben karakterimden taviz vermem yapımda yok. Net bir insanım hep ama pişman olsun sürünsün istiyorum takip ettiği kızların takiplerini geri çekmiş hesabımı açtım izliyor ama iş işten geçti.
Verme zaten insanın başına ne gelirse verdiği tavizlerden geliyor, cesaret buldukça fazlasını yapıyorlar böyle böyle. Daha ne kadar sürünür ya da sana belli eder bilmiyorum ama umarım içini rahatlatacak seviyeye gelir
Peki senin görüşün ne sence pişman olup dönecek mi? Mesaj atacak mı ya da ne bileyim işte ne kadar sürer erkek olarak düşüncemi söyle. ya da diyelim döndü ne olur
Pişman olduğu kesin zaten. Açık kapı bıraktıysan mesaj atar elbet, ne kadar sürer bilmiyorum ama belki affedilebilmek için bir yol düşünüyor olabilir. Dönerse düzelir mi aynı hatayı tekrar yapar mı buna emin olamam çünkü kendisini tanımıyorum tamamen karakter meselesi. Geri dönüp kendini affettirmeye çalışırsa sana affet ya da affetme diyemem çünkü affet desem seni yine üzüp kırmasını istemem, affetme desem belki düzelecektir bu defa mutluluğuna mani olmuş olurum. Yani sonuç olarak onu tanıyan bilen sensin, en iyi ve en doğru karar sen verebilirsin af konusunda 🤷♂️
Pişman olmasa o lafları yedikten sonra bakmazdı bile ama hala bi umudu var demek ki. Affedilmek istiyorsa yalvarır zaten kolay biri değilsin belli ki. Ciddiyet konusunda da önemli ölçüde değişmeli diye düşünüyorum kendisi için en zor aşama bu olur muhtemelen
Senin bir hatan yok ki, üzülmeni gerektirecek bir durumda yok. Dönerse kendini affettirmek için her türlü şartına katlanmalı. Dönmezse veya dönerde katlanmazsa yolu açık olsun demek en doğrusudur, değmeyen bir insan için üzülmek anlamsız
Öyle yapacağım ama dönerse nasıl davranmalıyım. Bana kalırsa instagramındaki tüm kızları silmesini ve şifre vermesini istemeyi düşünüyorum. Ama emin olamıyorum
Kızlara tek ulaşabileceği yer instagram sa olabilir ama bu davranışları karakterine işlediyse dışarda bile rahat durnayabilir. Tüm kontrolü alman lazım telefon şifresi ve rehberine kadar, eğer affetmeyi düşünüyorsan tabi