Dün sabah biraz sinirlendim ona bir şey demedim akşam uyurken öpmek istedi elimle durdurdum uykum var dedim bana evet yine suratın asık ve pas vermiyorsun bir şey yapmışım anlaşılan ama ben böyle sen yüzünü asınca anlamıyorum. Gelip bana konuş şunu yaptın bunu yaptım şuna kırıldım de ben zaten dikkat ederim çocuk gibi tavırla olmaz dedi uykum var dedim tekrar. Arkasını döndü benim duymadığımı sanarak bıktım senden dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aslında erkeklerin ve kadınların en temel hataları var iletişimdeErkek iyi dinlemez kadın kendini iyi anlatmaz anlamasını bekler eşinin
Anlık sinirle söylemiştir de sen niye öyle davrandın cidden durduk yere mi istemedin
Ya kırıyor kırıyor bağırıyor çağırıyor ondan sonra da hiçbir şey yokmuş gibi anlayışlıymış gibi gelip bana konuşuyor
O zaman açık açık konuş geçiştirmek ikinize de zarar verir
Çok konuştum terapiste bile gidelim dedim ama değişmiyor
Erkektir der öyle şeyler affet.
Affed affede kalbimizin içine etti
Ya Allah rızası için adamları konuşmak istemediklerini dır dır yemeyin beyinlerini yaa
İşte ben konuşmuyorum sorun burada konuşmadığım için fırça yiyorum konuş diyor bana anlıyor musun
Haa ben olayı tam ters anlamışım kusura bakma ya
Sorunları konuşun trip atmak yerine
Ben bu şekilde ifade edebiliyorum
Bu şekilde ifade olmaz karşıdaki neye kızdığını bilmediği için saçma geliyor bu tavrın sen kaybedersin.
Ben oturup da sinirlendiğim anlarda konuşamıyorum bu yüzden benden bir iki gün uzak durması gerekiyor daha sonra zaten sinirim geçince her şeyi söylüyorum böyle bir huyum var
Yani ben hak verdim açıkçası
Herkesin kendini ifade etmesi farklıdır. İnsanları böyle kabul edebiliriz kç
Anlayamadım? Kendini triple ifade ettiğini mi söyledin
Şunu söylüyorum Ben buyum bu benim huyum yani kırgın olduğunda konuşamıyorum kabul edebilir
O zaman al karşına de ki ben kırıldığım zaman konuşmayı sevmiyorum biraz kendime gelince o zaman konuşalım. Böyle olmaz yani çünkü kimse telepati kuramaz neye kırıldığını anlamak için
Ben sinirleniyorum sabaha zaten geçiyor üzerime gelmesin Sabah zaten yumuşuyorum
E bunu bize söyleyeceğine kocana aktarabilsen ben böyle böyle olsun istiyorum lütfen saygı duy sabah konuşalım desen yani adam da durduk yere inat etmez herhalde bundan sonra kırıldığın zaman. En azından inat ederse ben önceden demiştim diyebilirsin yani o zaman haklı duruma düşebilirsin ama şu koşulda haksız olan sen oluyorsun.
Bir şeyden anladığı Yok ya ben artık bıktım gerçekten sürekli bağırıyor çağırıyor sonra da hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor anlayışlıymış gibi
Bence sen de kırgınlığı falan bir kenara bırak yarın al karşına konuş. Bağırdığını rahatsız olduğunu dikkatli olmasını istediğini saygılı davranmasını istediğini söyle. Onun da senden istekleri olabilir bu durumda sakin kal doğru düzgün konuş kabul et bazı şeyleri. Tabi bunu evliliğini kurtarmak istiyorsan yap yoksa her hatasını yüzüne vur kavga çıkar konuşma sırtını dön zaten bir aya boşanırsınız
Kardeşim ben kaç kez konuştum gel terapiste gidelim bile dedim yok ama yok Yani düzelmiyor sonra da böyle geliyor hiç nbişi ibi davranıyor özür falan diyor Ben bıktım ya
Ee naapmayı planlıyorsun. Benim öneri kotası bu kadar yani kurtarın diye çabaladım ama elimden ne gelecek başka. Senin planın ne
Vallahi ben şu yaz tatilinde şöyle oğlumu alıp bir 15 gün tatile gideceğim onu istemiyorum kesinlikle kafamı dinleyeceğim belki ona da iyi gelir bana değil diğer türlü boşanacak halim yok çekiyorum zaten yıllardır hep alttan alıyorum böyle susuyorum hep
İyi gelecekse öyle yap tabi sen bilirsin. Çocuk etkilenmesin de..
Belli etmemeye çalışıyoruz
Allah yardımcın olsun. Ama kafanın dikine gitme bundan sonra çok umursamıyor yorulmuş gibi davran sinirlenme bile bir süre sonra yanlış yaptığını hissetmeye başlar artık madem lafla anlamıyor
Öyle davranıyorum hep. sinirli adam sinirli yani.
Evlenmeden önce böyle değil miydi sonra mı siniri arttı
, evlenmeden önce de hafif siniri vardı amaa annem erkel adam zaten sinirli olur kızım sen Altan alıcaksın dedi evlendikten sonra bin katı arttı. Nişanlılık zamanı Gibi olsa yine bir şey demem. Ota halta sorun çıkarıyor ama işte biliyorsun ki seni koruyor sana sahip çıkıyor seni seviyor kimseyi ezdirmiyor Hani bunları da düşünce diyorsun ki gülü seven dikenine katlanır
Bende bıktım boylesinden
Bence affetme kadınlar üzülmemeli
Allahım nasip etme
Zaten Beni kimse anlamıyor
Ya git allah aşkına
Soru benim nereye gidiyorum
Bak kocanın değerini bil güzel ablam
Başkası olsa
Tekmugu vurur yollar kapı dışarı
Insnalar bu dünyaya 1 defa geliyor
Başka kadın mı yok sanıyorsun
Senin bu davranışın yüzünden
Kocanın gözü kaymaya başlayacak haberin olsun
Ben neler neler gördüm bi bilsen
Sen ne biçim konuşuyorsun yok tekmeyi vurur falan hangi ülkede yaşıyoruz biz anayasaya göre Hadi bir şey yapmaya kalksın mallarının yarısından donuna kadar alıyorum zaten yaşadığımız ev de bana geçiyor hayır yani böyle çok her şey kolaymış gibi davranıyorsun da biraz eğitimli ol öyle bir dünya yok yani bütün anayasa kadının yanında bütün haklar kadının yanında kim kimi kapıya koyuyor bakalım
Ha onun gözü dışarı kayarsa benimki hala Ali kayar kaç yıldır katlanıyorum
Tekmeyi vurur derken dover anlamında demedim mecaz yani
Kapayi koyarda mecaz
Boşar anlamında diyorum
Neyse abla bildiğini yap
Evliliğini mahvetmeye devam et
Kadınlarla anlaşmak zor ya
Ayrıl dostum
Dertleşelim mi
İşine bak
bakarım
Taciz suçundan ihbarda bulunucsm hakkında. Bilgin olsun
Ruh hastasıysan demek ki
Ahlakın eksik. Senin ne yazdığını görüyor musun evli kadına! Devletin bana verdiği hak olan kadesi kullanıcam kadın anında tacizi ihbar et hattını. O zaman böyle kadınları taciz etmenin günahını çekersin
😅 ruh hastası. Git tedavi ol önce derler sana
Tabi öyle derler öyle demek için çıkarmışlar bu hattı zaten.:) Neyse izle. Ekran görüntüsü Atıcam zaten bir on dakikata buraya.
Ya ablam hadi işine hadi
Adam haklı
Adam haklı bu arada
Ben buyum evlenmeseydi
Ben buyum diye bir şey yok kendini ifade etmiş güzel bir şekilde saha napsın istiyorsun ki
Ay sanki ne yapıyor ya
Ayrıl o zaman neden adama daha fazla eziyet ediyorsun seni seviyor ve ona kötü davranıyorsun adam iyi gelmiş sen böyle yaparsan bıkmakta çok haklı gerçekten ben sinir oldum burada
Aynen çok seviyor beni böyle ölüyor aşkından o kadar çok sever beni Allah aşkına sen bizim anlattığın bir olayımızı biliyorsun Ben çok kırıldım mesele oluyor buna
Anlat o zaman ne yaptı peki
Ya sürekli bağırıyor ya hiçbir şey yok hazırlanıyorum Hem çocuğu hazırlıyorum hem kendime hazır değil misiniz diye bağırıyor e sürekli her şeye bağırıyor sesini yükseltiyor artık bıktım ya ben onu stres topun ya işte bir şey oluyor eve geliyor bağırıyor çağırıyor
Bence al onu da karşına oturup konuşmaya çalış böyle böyle anlat kendini ifade et yoksa sonu kötü biter
Ya anlamıyor ki anlamıyor ki boş ver ben böyle susuyorum cevap vermiyorum o zaman kavgada olmuyor
Mutlu değilsen neden birliktesin
Kaç yaşındasın kaç yaşında evlendin ne zamandan veri evlisiniz çocuk kaç yaşında
26 yaşındayım 21 yaşında evlendim çocuk 3 yaşında
Erken evlenmişşin
Eşin kaç yaşında
30 oldu
İstersen yazsana bana ordan konuşalım
Kardeşim evliyim diyorum yani evli kadının mesajımı çağırıyorsun ya biraz ahlaklı ol ya
Ben sana yürümek için söylemedim bunu istersen saçmalama
Böyle bir niyetin olmadığının farkındayım amma velakin Ben seninle ancak herkesin gördüğü bir yerde mesajlaşabilirim yani böyle bir alanda özel bir şekilde mesajlaşamam bu doğru bir şey değil
Böyle düşünmedim haklısın ama herkesin görmesi de rahatsız ediyor yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bu arada
Sorun değil iyi geceler dilerim
Seviyorsun ama gerçekten bunu anladım biliyor musun
Senin durumunda olan birisine göre aşırı düşüncelisin
Çok seviyorum onu asla da aldatma ve şiddet olmaz ise boşanmam.
Peki neden böyle oluyor mutsuz mu ediyor seni