Geçmişi silmeyi unuttum. Bir şey bakıcam gogleden deyip hepsini gördü çok uç ve ahlaksız şeylere bakmıştım. Yüzü kızardı birden yüzüme çok sert baktı telefonu masaya attı gitti. Sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. olabilir yani kim bakmıyor ki.
izlemek kötü bir şey mi.
ona kalsa ben kafa kesme işkence canlı infaz videolarına bakıyorum. ben kötü biri mi oluyorum xD cinsel içerikli videolar bunların kategoriler arasında en masum olanı yani.
ölüyle yapılmadığı müddetçe tabi xD gerçekten çok hasta ruhlu insanlar var görsen şaşarsın. o yüzden onunla konuş, benim yorumumu göster. adamı bağlayıp ağzına huni yerleştirdikten sonra, önüne geleni s*çırtıyorlar huniye. adam kussa bile, kusmuğunu dahi yutmak zorunda kalıyor boğulmamak için. öyle şeyler seyretmeni istemiyorsa seni affetsin :D ve buna normal bir şey gibi baksın xD herkes sevişiyor yani. bunda bir şey yok :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bu izlemiş olduğu. Şey bir bagimlilik mi yaptı sende evlenme rağmen oraya bakman? Bu taraftan bakmak lazım. Olan olmuş zaten. Nasıl düzelteceğim düşün
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey yokmuş gibi davran. Bir sorun var gibi davranırsan suçlu konumuna geçersin. suçlu olduğun bir durum yok insan merak edebilir her şeyi bakabilir de bu öyle yapacağı anlamına gelmez ki? asıl suç bir şeye bakacağım diyip bunlara bakıp canım tepkiler veren kocanda
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini söyleyen istemediğini işitir misali, milletin en dip özeline bu kadar girersen göreceğin şeyi de hak etmiş ve göze almışsın demektir. Ayrıca sorun olacak olsa o anda kavga eder sorun ederdi, muhtemelen birkaç gün sonra sana yanaşmaya başlar, bu durum onun işine gelir yani. Uç derken nelere baktın?
20 Yorumla
+1 yılBundan ne var ki! Sen yanımda olunca bunları düşünüyorum diyebilirsin. Bunda çekinecek bir şey yok. Ayrıca yatakta iyi değilse bu onun sorunu! :)
10 Yorumla
+1 yılBence once dürüst olmayi dene ihanet etmemeyi dene gizli sakli şeyler yapmamayi dene eger mutlu degilsende bošanmayi dene burdakilerden sana fayda gelmez guzelim 🤨🤨😐
18 Yorumla- +1 yıl
@Emrah_81 hahaha ogle oldu biraz ama onu kendim İcin de dedım bak doğru degilmi burdakiler ne yapabilirki ona
- +1 yıl
@Emrah_81 hahhaa sızı sizi
- +1 yıl
@Emrah_81 nerde etiketle sene beni
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes avcılık Peşinde yok kocan mutlu edemiyor mu yok vs. Hayal kırıklığına uğratmışsın onar ve ilişkinizi kurtar. Ve özel hayatınıza lütfen kimseyi müdahale ettirme
10 Yorumla Ya şimdi neye baktığına bağlı araştırmak için bu tarz konulara baktıysan gayet normal kocan abartmış ama gidip p*rno izlediysen onu da yapmazsın abi
20 Yorumla
+1 yılAhlaksiz seylere hahaha of ya ne var bunda kendisi hep ahlakli seylere mi bakiyormus baksak kim bilir neler cikar haha bi de kesin azicik bakmis sonra miden bulanip hemen kapatmissindir hahah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşkıııım dersin cilveli cilveli, merak ettim dersin, "kızma ama bazılarını seninle denemek istiyorum" dersin, yumuşar. Ben görsem " bunları mı merak ettin bakim sen, ne istersen deneyelim" derdim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle bir şey yaptın ve sonra buraya gelip İlişki konusunda uzman! ordinaryus profesörlere soruyorsun burada öyle mi?
00 Yorumla
+1 yılSapıksın ondan. P@rnocu sapık seni :))))) facefucking ya da facialabuse. com daki zornoları izle. Sert ve küfürlü oluyor. Fena.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılYani tam olarak canın barrak görmek istedi, gerçi izleme geçmişini sürekli sildiğine göre belliki çok azgınsın
01 Yorumla- +1 yıl
Bi fikir buldun mu?
Akşama sana çok fena şeyler yapacak
+1 yılKendi sanki hiç p*rno izlemiyor.. kızmaya ne hakkı varmış.
Erkek adam karısının fantezilerini önemser.. cinsel yaşamına önem verir00 YorumlaAdamın aklı karıştı şimdi ben ona yetmiyormuyum diye düşünüyor olabilir...🙊
03 Yorumla
Soran+1 yılO yokken baktım o iki gün iş gezisinde
Soran+1 yılHayır şu an asla konuşmam. Çok sinirlendi hafif bir şey değil öldürse haklı beni
+1 yılNeydi ki geçmişte ki aramalar? Onda olmayan bir şey varsa kızması normal de.
01 Yorumla
Soran+1 yılO yokken izledim
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahahahahaahahahaa p*rno izlemiş arkadaş kocan kesin alındı varya ben yetmiyommu diye puahahahahahahaha
223 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 ulan jajdakjfoajlajdla
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 ya ajkfakjfkakckskcla
Cevap sahibi+1 yılYok ya pipisi ince olanına da denk gelmiştim izlerken hangi p*rno izlediğine göre değişir o ajdkakkfaokgoakcps
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 zenci tarzım değil jskfjajfkajfka
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 clowm fantasy
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 süper ya izle bak akdkajdkakfks
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 yo
Cevap sahibi+1 yılErkeğin palyaço kılığına girdiği
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 teenfidelity clown p*rn yaz umarım yasak değildir yazmak bu arada jakfkafkka
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 hemen bana yalancı demek yerine girip internete bakmayı deneyebilirsin? :')
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 yok öyle değil güzel ama jwjfkwjfkw
+1 yılYani uzuldu bence ondan sinirli davrandi zoruna gitmistir
00 Yorumla
+1 yılKocanla hayatiniz yerlerde mi de google da geziyorsun
00 Yorumla
+1 yılneden kocan sekste seni mutlu edemiyor mu ki izliyorsun
00 Yorumla
+1 yılneler vardi acaba cok merak ettim ama soramiyiruz iste burdn
00 Yorumla
+1 yılJigolo aramadıysan p. orno da baktığın şeyin çok önemi yok
00 YorumlaHak etmişsin kardeşim. Ne yapalım şimdi biz de oturup ağlayalım mi? 😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Takma kafana şekerim bende benimkini kimi gördüm bir şey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılEvliya degilya o daypmistir ufak tefek şeyler bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvlilikler böyledir. Evli çiftlerin birbirine açıklayamayacağı fantezileri vardır. Kocan bencilce davranmış. Bence hiç renk vermemeliydi. O izlediklerini kocandan istemeye utanır mısın? Yoksa asla yapamayacAğın şeyler mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapıyoruz zaten. Öyle uç şeyler değil ama benim başka erkeğin orasını gördüğümü değiştirmez öldürse haklı
- +1 yıl
Ben de evliyim. Bn de izliyorum. Görüyorum. Çok kafaya takılcak şeyler değil
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNe yapmalısın
Hıc bırsey erken uyumalısın
Uyanınca bırseyelr anlatmalısın ıkna etmelısjn00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. kocandır ne yapsa yeridir. o varken sen niye internette uç şeylere bakıyordun. onunla gider isteklerini
07 Yorumla- +1 yıl
Belki kadını tatmin edemiyor
- +1 yıl
Şundan bahsediyorum. çoğu erkek karısını düşünmeden kendi işini hallediyor. Eee kadında belki tatmin olmuyor kocasına sen erkek değilsinde diyemediği için kendini tatmin ediyor. Bu da hakkıdır
- +1 yıl
İşte kadın belkide eşimde fantezi bulamıyor. Kocası vasat bilemezsin
- +1 yıl
Kardeşim ben de şunları söylüyorum sana Ben soruya takılmıyorum senin cevabına takılıyorum onunla giderseydin demişşşn demekki adam yarım erkek karısını tatmin edemiyor. Vallahi kadının hakkı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHsgsgsgdgf sen de başka erkeğin şeyinden etkilenmişsin galiba
24 Yorumla- +1 yıl
Galiba degil öyle zaten 😃
Cevap sahibi+1 yılHer yerde yazmış çünkü yorumlarda, başka erkeğin şeyini gördüm diye.
tatlım ıstedıgı gıbı kendınce kızsın bakabılırsınde ne varyanii... kendisi hicmi bakmamıs ak kaşıkmı.)
cok eskı zamanda bakılmıs seyler dersın ya da can sıkıntısı ve orenmek ıcındı dıebılırsın sonucta netten bakmıssın eve adam cagırmamıssın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim karımın da geçmişinde p*rno var hep. Gördüğümden haberi yok, ne izlediyse benzerini ya da aynısını ona yapıyorum :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli erkeğin de evli kadının da izlemesi ayıp yani
Onun yerine git seks yap kocanla
Kusura bakma ben affettmezdim016 Yorumla- +1 yıl
Belki tatmin edemiyor kadını!
Cevap sahibi+1 yılTerapiste gidin ilişki terapisti ne
Konuş onla bu konuyu açıkca ve kibarca- +1 yıl
Ben niye terapiste gidiyorum ben bekarım kadını kocası tatmin edemiyorsa. Kadında izlemesi Doğal
Cevap sahibi+1 yılKarıştırdım kanka seni soruyu soran sandım kusura kalma
Libidosu yüksek kadın la
Bir süre bıktırır seni- +1 yıl
Vallahi yüksek sorun alçak sorun yani kadın belki de eşit tatmin edemediği için kendini tatmin ediyor Yani cinsellik sadece erkeklere ait bir şey mi bu nasıl bir mantık?
Cevap sahibi+1 yılLibidosu yüksek erkekde kadında adamı bıktırır
Benimde bir kız vardı
Libidosu yüksek beni bıktırmıştı
Cevap sahibi+1 yılCinsellik ortak
Kadın da erkeği tatmin edecek erkekde kadını
Cevap sahibi+1 yılBir tarafın rızası olmadan olmaz
- +1 yıl
Dostum kadının libadosunu yüksek olduğunu nereden çıkardın belki kocasıyla mutlu olmadığı günlerde yapıyor sabahına? Ben ihtiyaç kısmından bahsediyorum yani ihtiyacını kocası gideremiyor o da böyle şeylerle gidiyor bana göre
- +1 yıl
Ya Allah aşkına Türk erkeğinden bahsediyoruz Hadi de bir dön de de ki sen beni tatmin edemiyorsun dayak bile yersin orada bırak Allah aşkına ya kadını suçlamak için gelmişsin buraya kocasında hiç suçu yok kimse demiyor ki bu adam nasıl bir erkek ki bu kadını bu p*rno düşür müş !
Cevap sahibi+1 yılKanka p*rno içerik bir süre sonra erken boşalma sorunu yapar
Bir çok sorun yapıyor
O yüzden onun yerine seks yapsınlar karı koca 20 dakika da olsa- +1 yıl
Ben anlatamıyor muyum kadın mutlu değilse mutlu ayrılmıyorsa neden yapsın? Tabikide p*rno izleyip kendini tatmin edicek ihtiyaç bu. Ayrıca uzmanlar haftada 3 kez mastürbasyon sağlıklı olduğunu söylüyor. Yanlışı savunuyorsun şu an yani gerçekten oldu ya kadınlar mutsuz olsun ama devam etsin bahane üstüne bahane uyduruyorsun farkında mısın İlk başta lipodayım bahane et bırak
Cevap sahibi+1 yılO erkek hatalı.
Erkek romantik duygusal sakin karakterli olacak
Ve hediye alacaksın haftada 1
Eşine el kaldırmayı bırak bağırmak bile yanlış
Ve o eş o kadın sana Allah'ın emaneti
Sen o kadını sevmekle mutlu etmekle yükümlüdür
Cevap sahibi+1 yılSenle baş edemiyorum
Sen haklısın
Sen mutlu ol tamam
Bugün keyfim yok kanka konuşacak keyfim yok- +1 yıl
Bak bana göre evli çiftlerin gidip de böyle şeyler izlemesi çok yanlış adam bunu gördüğümde karısına yüklenmek yerine acaba bende bir sorun mu var demeli ama kadın gerçekten tatmin olup da böyle şeyler izliyorsa yanlış ama olmuyorsa da haklı kusura bakma ama tatmin olduğu halde izlemesi doğru değil büyük ihtimalle olmuyor ama çünkü kadınların %70 mi olmuyor erkeklerin hepsi yarım Türk erkekleri kendi işini görüp genellikle arkasını dönen tiplerden maalesef
- +1 yıl
Tamam ben bir şey söylemiyorum ama yarın sen de karın tatmini edemediğn zaman o da böyle şeylere düştüğünde suçlamaya hakkın yok diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 adam kendini yetersiz bakiye gibi hissetmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Videoda izlediklerini git ona yap, bunun için izlemiştim dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbir şey olmamış gibi yap.
neler vardı arama geçmişinde.00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapma bence akışına bırak suçu ona at sen ilgilenmeyince bende kendimi tatmin ettim de 😉
06 Yorumla
Soran+1 yılO yokken zaten izledim
- +1 yıl
Tamam işte kendini üste çıkaraçak bir sebep bul
Soran+1 yılKonuşmuyorum utanıyorum.
- +1 yıl
Grup ilişki falan değildir inşallah izlediğin video ya da ne tarzdı
Soran+1 yılHayır asla. Kadın erkek yani
- +1 yıl
O zaman basit sen yokken seni arzuladım ondan izledim dersin ya bir daha olmaz falan dersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu derece kızdıracak kadar nelere baktıysan artık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ahlaksız şeyleri seninle yaşamak istiyorum diyeceksin
00 Yorumla
+1 yılNeye baktın ki? p*rno filansa normal şeyler bunlar
30 YorumlaŞöyle de seninle daha tutkulu bir cinsellik yaşamak için farklı bir seyler arıyordum de gönlünü almak için o uyurken penisini yala seni affedecdktir.
00 YorumlaSende kocanınkine bak 😁
51 Yorumla
+1 yılGit ona deki kendimi geliştirmek için sana daha iyi keyif verebilmek için yaptım yersee iyi yemezse zaten sıkıntı büyük
00 YorumlaBir kadının geçmişinde kocasının görmemesi gereken ne olabilirki anlamadım
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocanda bulamadıgın ne vardı orya baktın seks hayatınmı yoktu ya da kocandamı tık yoktu
00 Yorumla
+1 yılİhanet sebebi sahip soguyanilir boşanmaya kadar yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaktiysan baktin nolmus neyi degistirir. Belliki yine bakican. Canin ne isterse onu yaparsin. Esin de cocuk gibiymis
10 YorumlaBasin sagolsun bacim sen bittin gfhf
20 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok olan olmuş hiç üzerinde durma
20 Yorumla
+1 yılAlt tarafı izlemişin be neyine trip atıo
74 Yorumla
Soran+1 yılKanka yani başka erkeklerin her yerini görüyoruz. Haklı glşhi
- +1 yıl
Filim yahu
- +1 yıl
Kocan haklı niye boyle bişey yapiyorsun kocanda da yok mu
- +1 yıl
İzlerken düşündüklerine trip atmış..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar da insanın özeli kurcalanmaz ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklı
- +1 yıl
Ee karı koca olunca öyle, yapacak bişi yok.
geçmişi karıştırmayalım hayatım dersin 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılDua et kafanda parçalamamış
10 Yorumla
+1 yılNasıl şeylere bakiyon sen öyle
10 Yorumlagerçekten utanç verici geçmiş olsun ajs
10 Yorumla
+1 yılGorduklerini kiyasladinmi
00 YorumlaKuzenim bakmış de knk
00 Yorumla
+1 yılBende isteyene atıyordum bakıyordu 🙂
00 Yorumla
+1 yılOnunla tatlı tatlı konuşursan seni anlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksız kadınlar candır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılneye bakmıştın mesela
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaydaa. naptın kimbilir
00 Yorumla neler ızledın lezbıyen grup varmıydı
00 Yorumla
+1 yılBacım sen ne izledin de kocan böyle tepki verdi ak
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam izlenme geçmişimi gördü ve bana çok sert baktı, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler