3 yılın üzerinde bir birliktelik yaşıyorduk kız arkadaşım bulunduğu konum itibariyle il dışında ve doğum günü için yanına gittim , Ona pasta aldım ve ailem de hediyeler gönderdi … ben pastayı aldım evlerine taksi ile gittim çarşıdan uzak , poşeti açtım içinde mumlar yok … maytaplar desen kapı açılana kadar söndü , onun için yazdırdığım kart ise elime alınca pasta üstüne koyacaktım paramparça oldu … talihsizlik yaşadım tabi kız arkadaşım bu duruma içten kızdı , oysa onun için gittim sürpriz olsun diye evlerinde ağırladılar , Ona hediyesini de taktim ettim ta ki ilerleyen günlerde tartıştık ve “ basit buldu ve bula bula onu mu aldın “ dedi … oysa bana “ senin gelmen yeterli idi “ dese mutlu olurdum … bana rencide edici cümleler kullandı inanın daha öncesi memnuniyetsiz tavırları nedeniyle giderken çiçek dahi almadım yaptırmadım laf söylemişti … insan sevgilim canım dediğini nasıl kırabilir … acımadan kırdığını gördüm… nişan öncesi sabrım taşmakta …
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle kendinden başka hiçbirşeyi beğenmeyen ve memnuniyetsiz kadınları baş üstünde nasıl tutuyorsunuz anlam veremiyorum.
Haklısınız … öyle bir hale getirdi ki bişey söylesem kızar mı kızmaz mı düşünür oldum , konuşmak bile sıkıntılı , ailecek tanışmaya gittik bizimkilerin dikkatini cekmiş annesi hiç konuşmadı dediler , konuşmaya başlasa onun gözlerine bakıyor dediler , sindirmiş gibi
Uzak durulması gereken biri belli ki. Böyle biriyle bilmem kaç zamanını harcadın ama bence daha fazla harcama. Bu kişi seni sevse senin yaptığın herşeyi sever ve değer verirdi beğense de beğenmese de kırmaya incitmeye korkardı. Zamanını heba etme derim.
Haklısınız …beklentiye göre ilişki onun için iyi güzelse “ sevgilim canım herseyim “ tersi olursa ayrılık , bitti ve asagılama …
Belli ki senin kadar değer vermiyor sana boşuna uğraşmamanı tavsiye ederim yaşın henüz gençken çok daha iyilerini bulabilirsin.
Ben 33 o 32 ama onun yaptıkları çocukça …
Gerçekten mi anlattıklarına bakarak ben kadın herhalde 20-25 yaşlarında falandır diye tahmin ettim. Gerçi olgunluk yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler o yaşta onu seven birinin yaptığı şeyleri hafif alıyor ve değer vermiyorsa seni kaybetmekten de korkmuyor demektir.
Aynen. Zaten ailesi ile de sıkıntılar yaşadı iki kardesı ile de konuşmuyor , komşuları arasında da sıkıntılar yaşadı … en son kankası kız arkadaşı ile de küstü … bilinçaltı hep böyle maddi şeylere , kıyaslamalar ile yapıyor … bizim ilişkimizi başkaları ile kıyaslaması ise çok kötü maddi şeylerle kıyaslıyor birisi bi plaza da evlilik teklifi yapmış onu kıyaslaması , biri söz Nisan günü altın set almış bunu söylemesi vs … böyle mutluluk olmaz … aslında kendine göre haklı dışardan fark edemiyor …
Böyle gözü yüksekte olan memnuniyetsiz bir insanla bir ömür geçmez bana göre. Bu tür insanların insanın tüm olumlu enerjisini emer. Ve gördüğüm kadarıyla da seni çok manipüle ediyor. O yaşta memnuniyetsiz tavırlar takınması ve kendini başkalarıyla kıyaslaması hiç olgun hareketler değil kendine çeki düzen verememiş.
Sizin gibi düşünüyorum bende ☝️
Böyle kızları baş tacı yapmaya devam ederseniz olacağı bu olur. Nankörün teki hemen yol göster ona
Kesinlikle …
Hocam aklın varsa bitir bu işi yoksa ömründen ömür gider
Haklısın canım kardesım … evlilik teklifi yaptım güllerin sayısına takmış bilerek para vermemek için fazla almamışım… oysa alakası bile yoktu çantama rahat saklamak için ona sürpriz olsun diye sığsın diye böyle yapmıştım ama maalesef yaranamadım …
Üzülerek söylüyorum ki sevgiliniz materyalist zihniyetin ürünlerinden birisi.. maddeye bu kadar önem veren birinden duygusal anlamda birşeyler beklemeyin o mutluluğu belli ki farklı şeylerde arıyor.. ve yine üzülerek söylüyorum ki sevgiliniz ileri seviyede görgüsüz birisi, görgüsüz biriyle de değil bir ömür 1 saat geçirmek istemezdim benden uzak Allah'a yakın..
Katılıyorum ☝️ benden set istedi tamam dedim , onun istediği gibi bulamadım diye “ sen ucuzlarına baktığın için bulamıyorsun “ dedi ben parayı düşünen birisi olsaydım onun yanına gidip beraber bakalım demezdim … yazık etti herseye ama şu var evlilik öncesi yüzünü göstermesi de çok iyi bişey …
Benim abilerim var evlendirilme süreçlerini yakından takip eden birisi olarak tecrübeliyim bu konularda 😄 erkenden karakterini ortaya çıkarması iyi olmuş
Aynen kardesım benim
Bu işi bitir sonra da bol bol sadaka ver Allah'ın sevgili kuluymussun belli ki doğru düzgün bir aile kurmak istiyorsun niyetin temizse karşına da temiz biri çıkar elbet.
İnsallah hepimize 😊🙏
Çok çirkin. Böyle bir insanın eşin olmasını istiyor musun gerçekten?
Sanırım artık istemiyorum …
Oooo bu ilerde sana neler neler yapar hemen uzaklaş bence
Katılıyorum daha burada iken böyle davranıyor ilerde pişmanlık yaşatır …
Yengem de öyleydi şu an sülaleyi birbirine katıyor uzaklaş bence
Nasıl? Korktum şu an
Mal mülk manyağı babamla amcamın arasını bozdu babam esnaf kazandığı parayı falan kıskandı evimize saldırdı o ona şunu almış sen niye bana bunu almıyorsun falan diyodu amcama arabaları yok diye bizimki var diye demediğini bırakmıyodu yıllarsır amcamı dolduruyor babama karşı iki kardeş yollardır küs babam kaç kere barışmaya gittiyse iyi karşılık veriyordu sonraki günler yine eskisi gibiydi bana da hep baban bize gelmeni istemiyor dimi yok şöyle yok böyle
Aynen çok benzer durumlar , Allah muhafaza etsin inş..
İnşallah
Toksik toksik
Sohbeti sevmiyorsun herhalde
Yanlislikla oldu yorumu begenenlere bakarken kb