Peki teşekkür ederim Ben yazayım mı tekrar yoksa dursun mu? Hani bide şöyle bir şey var ya bir erkekle birlikte olunca sürekli karşı taraf yazıyor ben hiç yazmıyorum işte günaydın falan filan hiç yazmak içimden gelmiyor arada bende mi yazmalıyım sence
Ergen bu be olgun olsun konuştuğun ne istediğini bilir ve isterse alır senin hoşuna da gider bu ergen ne istediğini bilmiyo
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Ya bizim aramız bayadır açıktı ben de olan olaylar yüzünden sürekli soğuk yapıyorum dünde canım sıkıldı yine aylar sonda dün konuştuk zaten bende böyle dedim ama o istiyor mu konuşmak bilmiyorum?
Onun değil senin isteğin önemli bence bir kadın istiyorsa bir erkeği her türlü onu alır ama tavrı cilvesi ile onun ne istediği değil senin onu isteyip istememen önemli
rica ederim yuzunde tebessume neden olduysam buda beni mutlu eder neyse fazla uzatmayayim malum farkli gozle bakiliyor burada kadinlarin yaptigi yorumlara yazanlara damga yemeden gitsem iyi olur 🤨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34Bence konuşmak istiyorda senden adım bekliyor gibi sen her gün konuşalım deden tamam der gibi
Ben böyle diyince trip atmış gibi sanki öyle gibime geldi
Atmış belli
Peki teşekkür ederim Ben yazayım mı tekrar yoksa dursun mu? Hani bide şöyle bir şey var ya bir erkekle birlikte olunca sürekli karşı taraf yazıyor ben hiç yazmıyorum işte günaydın falan filan hiç yazmak içimden gelmiyor arada bende mi yazmalıyım sence
Bende yazmalısın üstüne düşmek olmuyor bu eğer konuşmak istiyorsan harekete geçmelisin
Peki teşekkürler
Ergen bu be olgun olsun konuştuğun ne istediğini bilir ve isterse alır senin hoşuna da gider bu ergen ne istediğini bilmiyo
Ya bizim aramız bayadır açıktı ben de olan olaylar yüzünden sürekli soğuk yapıyorum dünde canım sıkıldı yine aylar sonda dün konuştuk zaten bende böyle dedim ama o istiyor mu konuşmak bilmiyorum?
Oda arada kalmış ama hevesi gitmiş gibi
Öyle mi diyorsun? Üzülürüm ama ya hiç yazmayayım o zaman
Şöyle seviyorsan yap bir cikginlik ve sıcakkanlı şirin davran
Bu arda yaş da önemli kaç yaşında bu bey
Ben 18 o 19 yaşında
Hmmmmm
Birazzzz tatlılık sirinlikk yapı her erkek bu tongaya düşer
O istiyor mu peki hevesi kalmadı gibi gözüküyorsa hiç yazmayayım onun yazmasını belliyim ben o zaman
Bekliyim*
Onun değil senin isteğin önemli bence bir kadın istiyorsa bir erkeği her türlü onu alır ama tavrı cilvesi ile onun ne istediği değil senin onu isteyip istememen önemli
Öyle tabi haklısın
İstiyorsan sen onu onunnda seni istemesini sağla
gercektende isminin hakkini veriyor ben bile ikna oldum
Bölümü yeni bitirdim ve doğrudur mesleğim benim hayalim di
meslegini guzel icra ediyorsun ilk defa birinin yorumlarini severek okudum baskalari gibi sacmalamamissin
Teşekürler bu beni mutlu etti
Ben de sana teşekkür ediyorum @1psikologkız
rica ederim yuzunde tebessume neden olduysam buda beni mutlu eder neyse fazla uzatmayayim malum farkli gozle bakiliyor burada kadinlarin yaptigi yorumlara yazanlara damga yemeden gitsem iyi olur 🤨
Estağfurullah bu uygulamada damga vuran damga vuranda sanal vurulanda üstüne alınma takıl kafana göre
evet karsinizda bir ergen muhabbetine daha tanik oluyorsunuz anlatmaya gerek yok goruyorsunuz
Of düzgün bi şey söyle lütfen neresi ergen?
tarafsiz bi gozle tekrardan oku mesajlari baskasina aitmis gibi
Biraz öyle evet ama napmam gerek tek sorunum şu an konuşmak istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum
istiyor fakat bunu senin belirtmeni bekliyor bence sen konusmak istedigini soylersen o dunden razi
Peki teşekkür ediyorum
Yazmak istemiyor değilde sanki tripli.
Bana da öyle geldi yazmalı mıyım sence yoksa kendi yazar mı
Kafamı duvarlara vurmak istedim😂
Neden
sen çocupa yazma demişsin işte
Evet dedim ama o istiyor mu sence?
istiyodu
İstemiyor bence
Öyle mi diyorsun emin miyiz ya
Evet. Kaba konuşmuş
Ben yazmıyım mı o zaman?