Lütfen yardımcı olun gönlümü kaptırdım galiba?

Merhaba arkadaşlar büyük bir firmada staj yapıyorum burada çalışan birisini gördüm kendisi 25 yaşındaymış aramızda 3 yaş var, çocuk çok hoşuma gitti 185 boyunda sarışın yakışıklı aynı zamanda böyle zeki olup doğal komikler oluyor ya dikkat çekmeye çalışmak için değil de gerçekten bir anda espri yapabilen özelliğe sahip, insanlar üzerinden beslenmeden yapabilen , şirkette bu yüzden popular ve herkesçe seviliyor. Kendini her alanda geliştirmiş entelektüel birisi aynı zamanda. 2 tane lisans 1 önlisans 1 yüksek lisans mezunu. Arada benimle de muhabbet ediyor sosyal birisi zaten. Ben instagramdan eklemek istedim çekindim daha sonra instagramdan ortak arkadaş farkettim o ortak arkadaşla samimiydim nasıl birisi diye sordum çok iyi bir insan kaçırma derim dedi. Arkadaşım fazla samimi değilmiş ama onun da çevresinden duyduğu çok iyi insanmış ve bildiği kadarı ile hiç sevgilisi olmamış. Birinci sorum böyle bir insanın neden sevgilisi olmaz ve ben bu kişiye nasıl açılabilirim ya da dikkatini nasıl çekerim? Lütfen yardımcı olun
Lütfen yardımcı olun gönlümü kaptırdım galiba?