Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Haluk Bilginer hoca güzel söylemiş; bu bir cinsiyet değil şahsiyet meselesidir. Sadakat için şu zamanda o yapar bu yapmaz diyemiyoruz maalesef herkes her şeyi yapabilecek potansiyele sahiptir. Fakat şunu diyebilirim ki akıl, fikir, vicdan ve irade mekanizması güçlü kişilerde hala var bu ayrıntıyı da es geçmemek lazım.
Baska bir konuya deginecegim ben her seyi yasamis biri olarak sadik kalabilecegimi dusunmuyorum biz de kalmadik bize de kalinmadi ama sebebi dedigim gibi cok sey yasamis olmam kimse evlenmeden onceki gelecekteki esine sadik kalmaktan bahsetmemis asil sadakat budur geberene kadar can da ciksa yine de o diyebilmek yani eskiden bence kadinlar daha sadikti simdi her ikisi de degil olmayacak da zaten boyle giderse haha ben gibi herseyi yasadiktan sonra birine sadik kalmayi veya size sadik kalinmasini beklemeyin abicim yorumlari tekrar duzenleyin simdi bir veya iki kisi cikar harbiden sadik insan lan kopekler bile artik daha sadik awk neyin kafasini yasiyonuz bi defolup gidip az da ben gibi durust ve acik yurekli olun her ne bk yediyseniz yanlis dahi olsa
benim aklıma bir cinsiyet gelmiyor. bunu sadece bir cinsiyete yıkamam. kadın olup da sadık kalanlar var kalmayanlar var erkek olarak da kalıp kalmayanlar var. sadakat denince aklıma harbi yüreği olan insan geliyor.
Behlül geliyor.
O adam çok iyiydi ya. Bak herkesi aynı anda ne güzel idare ediyordu. :)
Bak Behlül çok fenaydı. O günden sonra Türkiye sallandı. :)
😃😃
Cevap
14Cevap
Ayırt edemiyorum artık bu konuda her iki cinste eşit olarak görüyorum.
Daha çok aklıma karakter ve istikrar geliyor cinsiyet değil
Erkek aldatınca çapkın sayılıyor. O yüzden kadınlar dedim
Genelleme yapacaksak kadınlar daha sadakatli..
Erkekler daha sadakatli
Burada yok ama herkesin hakaret olarak kullandığı angut kuşu geliyor tek eşli olmakla birlikte eşlerden biri ölürse diğeri onun başında oda ölene kadar bekliyor
Sadakat cinsiyet değil karakter meselesidir
Kadınlar ilişkisi devam ederken hep sadık kalıyor ama erkekler öyle mi 😒 Ayşe, Fatma, Ceyda, Funda vs geziyorlar. İnsanın bu kadarda çok kadın arkadaşı olmaz ama ya 😑 güvenim kalmadı kimseye. Yüzüm gülse de içten neler neler diyorum 😂😂
Sadakat diyince aklıma karakter geliyor, cinsiyet değil
Buna erkekler veya kadınlar diyemem. Tamamıyla karakter meselesi çünkü bu öncelikle bi insanı özelliktir.
Bundan bi 10 yıl önce falan kadınlar derdim net. Ama şimdi ki döneme göre bence eşitlik vardır iki cinste de yüksek sadakatsizlik var
cinsiyeti yok ki karaktersiz şerefizliğin cinsiyeti yok
Bu devirde artık insanlar gelmiyo. Çoğu hayvan bile biz insanlardan daha sadıktır, tek eşlidir
İnsan geliyor sadakatli olmak için insan olmanın hakkını vermek lazım değer nedir bilmek lazım
😊✨
Şeyefsiz diye bir cinsiyet yeni çıkmış o geldi aklıma. Kadınına erkeğide aynı zamanda Şeyefsiz olabiliyor bazen.
Sadakatin cinsiyeti olmaz. Karakterli vicdanlı biriysen zaten sevdiğine sonuna kadar sadık kalırsın. Cinsiyet değil şahsiyet meselesi
Bence erkekler bu konuda biraz daha kadinları sollar gibime geliyor cunku kuçuklukten kodlanan şeyler var genlerinde
Sen geliyorsun yavrum
Soruyu sadakat değil aşk okudum😳 doğru yazsan da başka bir şey okuyorum 😄
Bunun cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. Karakterinde sadakate dair hiçbir şey olmayan herhangi bir insan bunu yapabilir.
Kadınlar diyorum.
Erkeğin sadakatli olanları da vardır elbette ama aldatmama, hayatındaki insana bağlı kalma kadınlarda biraz daha fazla sanırım.
Benim gelmiyor abi :D iki tarafa da güven olmaz bence
İnsanlardan sadakat beklemek büyük aptallık.
Zira bayım herkes ihanet eder.
Kadınlar tabii
Aşkı memnu🤩 daha dün bile izledim ya sjdjbxgx
Bu iki cinsiyet arasinda birine en çok diyemem.. Bence artık kadın ve erkek arasinda sadakat konusunda pek fark yok. Aldatmak sıradan oldu artık. Görünce duyunca şaşırmıyoruz.. Tamamen karakterle alakâlı.. Bir de tercihler..
Kadinlar tabii. Gtu basi ayri oynayan birinden dsrbe yemistim djdjd
Erkekler kendi cinsi ile mi aldatıyor? Benim aklıma bu soru geliyor 😅
cinsiyet gelmiyor açıkçası. karatkeri oturmuş insan geliyor aklıma ilk
cinsiyet değil de karakter meselesi bu bu yüzden benim aklıma bir cinsiyet gelmiyor
Ne kadın ne erkek sadakat dönemi bitti olsa bile sayıları azdır.
Genelleme yapılamaz ki. Cinsiyetten ziyade karakter önemli
Kadın veya erkek demek istemiyorum karaktere bağlı ya
Kadınlar ilişkilerine erkeklere oranla daha fazla sadık kalıyor bence
Sadakatsiz geliyor. 😄 Kadınlar geliyor.
Ama ilk kelime olunca erkekler genelde geliyor ama yine yine artık bunun cinsiyeti de kalmadı maalesef...
yapıştırdılar üstümüze bunu sadık olmak her daim bizden beklenen olan yapılması gereken böyle şeylerin artık cinsiyet farkı olmaksızın insan olabilme kurallarından olduğunu ne zaman kavrayacağız?
Tabii ki erkekler. Sorgulamaya bile gerek yok.
Sadakat denince aklima volki tolki geliyor 😅
Kadınlar
Aklıma cinsiyet gelmiyor. Karakter geliyor.
Kadınlar daha sadık bence.
Açıkçası belli bir cinsiyet gelmiyor
Kadınlar
Erkeklerin gelmedigi net
Her iki cinstede sadakatli insanlar bar
Var*
Artık ikisi de gelmıyor
artık hiçbiri gelmiyor
Kadın
Karakter meselesi
Erkekler geliyor
Erkekler tabiki
İkiside gelmiyor
Kadın
Cinsiyeti yok bu işin, aldatmıyorsa aldatmaz.
cinsiyet değilde daha çok karakter geliyor
Kadınlar
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?