Aşk İlişkileri Hayatınızda sırlarınızın güvende olduğu birisi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ona gözüm kapalı herşeyimi anlatırım dediğiniz birisi var mı? Hayatınızda sırlarınızın güvende olduğu birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Gizlediğim bir şey yok 1 0 Yorumla
cisembiri Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl evet var öyle birisi. o benim, ben onun herşeyini biliriz ve ikimizde biliriz ki her ne olursa olsun başkasına anlatmayız. çok şanslıyım bu yüzden. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Var bir dostum var Dostluğumuz daim olsun.. 2 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl En yakınımda olsa kimseyle sırrımı paylaşmam 1 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yok. Sırlarımı kimseye anlatmam. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bilmiyorum ama sanırım tek annem ya 🥺 1 0 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır yok öyle pek büyük sırlarım da yok zaten 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Kimseye o kadar güvenmem.. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. genelde anlatılan kişi ben oluyorum. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. var kendim.. 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet varrr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizlediğim bir şey yok
evet var öyle birisi. o benim, ben onun herşeyini biliriz ve ikimizde biliriz ki her ne olursa olsun başkasına anlatmayız. çok şanslıyım bu yüzden.
Sevdiğim de var , arkadaşım da.
Var bir dostum var Dostluğumuz daim olsun..
En yakınımda olsa kimseyle sırrımı paylaşmam
Yok. Sırlarımı kimseye anlatmam.
bilmiyorum ama sanırım tek annem ya 🥺
Yok sırkarım bnde güvende😂
Sırrı verirsen zaten sır olmaz
Hayır yok öyle pek büyük sırlarım da yok zaten
Kimseye o kadar güvenmem..
genelde anlatılan kişi ben oluyorum.
var kendim..
Evet varrr
Sırrım yok ki sjdjd
Tek bir kişi var