Kişinin dedikodu bağımlısı ve “Güvenilmez” olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum,
Birde bunu yapıp başkalarına da güvenilmez damgası yapıştırırlar ya işte orada gülebiliriz çünkün komik 🤪

Bu konuda itiraf etmeliyim ki ben kolay sır saklayan birisi değilim. Laf alıp götürürüm ve bu özelliğimi başta ben dahil çevrem sevmiyor. Ancak artık ağzımı kapatma zamanı gelmiştir. Büyüdüğüm için kimsenin benden inatlaşırcasına sır almasına izin vermem lazım. Bu yorumu yapmamla artık bu konuda kesin bir karar verdim.
Bu yorumu arkadaşlarınız çevreniz görmeli Jdjdj
Şaka yaptım alınmayın
Anladım pekala
Maşallah ne güzel
Başkasının sırrını gelip bana anlatan insana güvenmicem de güvenmicem bu hayatta😂
Bunu özellikle okul dönemlerimde çok yaşadım. Çokta samimi olmadığım insanlar gelip en yakın arkadaşlarının dedikodularını yaparlardı. Şimdi çok samimi olmadığı insana gelip en yakın arkadaşını anlatan insan benim arkamdan neler konuşur diye düşünmeden duramıyor. Bu yüzden asla güvenmem ve ne anlattığı konuyla ilgili yorum yaparım ne de güvenip kendi sırrımı anlatırım
Hayır hiç bir şekilde güvenmezdim ben çünkü başkasının sırrını anlatan kişi yarın benim sırrımı başkasına anlatabilir. bu yüzden de güvenmezdim ve konuşmazdım. ama eğer çok eskiden bu yana tanıdığım arkadaşım ise zaten ben söylerdim yani başkasının sırrını paylaşmana gerek yok bilmek istemiyorum diye. bende aynı şekilde kimsenin sırını kimseye söylemem. ama anlatırsa da bir şey yapmam
Mümkünse anlatmasın ama anlatırsa da güvenip bir daha anlatmam, lakin arkadaşım olmaya devam eder.
Aynen öyle anlatması doğru 🙅♀️
Değil
🙏🤍
Cevap
45Cevap
Bana başkasının sırrını anlatan başkasına beni anlatır.
Ben hiç kimseye güvenmem, ağzında bal olan arının bile totosunda iğnesi var.
Woow beğendim sözü
Halbuki bilinen bir söz
Sır benimle ilgiliyse , anlatmasını beklerim ama başkalarının sırrını bana anlatmasını istemem, çünkü yarın benim sırrımı başkasına anlatacaktır.
O kişinin benimle arasının nasıl olduğuna da bağlı biraz, eğer benimle arası çok iyiyse normal denilebilir ama sırrını anlattığı kişi ile benden daha samimiyse o zaman asla güvenilmez, şıklar arasından seçmek gerekiyorsakta cevap onun da sırrını anlatmayana daha çok güvenirim. Duyulmasını istemediğim bir şeyi kimseye anlatmam ben bu arada güvenirim derken, aramızda kalsın diyerek bile anlatıyorsam duyulsa da benim için pek önemi olmayan konuyu anlatırım.
Ben bazen kendime bile güvenmiyorum ki başkasına güveneyim
...
Tanımadığım birileriyse güvenirim
Pembe yalan gibi bişi bu..
Karşı tarafa bazen olayları gösterebilmek amacıyla yapılır
Hiç alakaları olmayan kişileri farklı kişilermiş gibi göstererek
Tıpki filmlerdeki gibi
sırrını söyleme dostuna dostun söyler dostuna derler
sır saklamak herkese has bir özellik değil başkasının sırrını anlatan insana güvenmem ben
Bu pek doğru bir davranış olmasa da, yerine göre etik olmayan muhabbetler yaşanabiliyor. Bir başkasının sırrını bana anlattı diye, benimkini de gidip bir başkasına anlatır mı şüphesi yaşamam.
Evet, güvenirim.
Eğer benimle alakalı biri bir dedikodu çevirmişse bana anlatması lazım diğerlerini anlatmasa da olur
Güvenmem. Benimkini de gider başkasına anlatır. Hiç kimseye bişey anlatmayan birisi daha iyi. The Pierces - Secret müziği çok güzel anlatmış: “Eğer birisi ölüyse, iki kişi sır tutabilir.” ^^
Başkasının sırrını bana anlatıyorsa ben ona asla sırrımı vermem, güvenmem. Zorunlu bir durumsa iletişimde kalmaya devam ederim ama hep temkinli olurum.
Başkasının sırrını bana anlatıyorsa, benim sırrımı da başkasına anlatıyordur..
İnsanlar kendilerini sıkça muhasebe etmeli
Güven çok farklıdır ben birine çok güvensem bile başka birinin sırrını onunla paylaşmam o kişi bana özel paylaşıyor özelde kalmasi gerekir
Söyleme dostuna o da gider söyler dostuna diye çok güzel bir söz var. Bu yüzden kimse bilmez benim hakkımdaki özel olanları :)
Nasıldı o söyleme dostuna dostun söyler dostuna düşmanın dostu dostumdur falan filan işte çocuklar 😂😂😂😂😂
İkinci seçenek daha doğru ama ben bana anlatani daha yakın bulurum kendime evetttt yanlış ama benim doğrum bu
Şu an düşündüm de bende 6 7 tane falan farklı insanlardan sır var.
Ben genel olarak güvenmiyorum insanlara artık. Anlatsa da anlatmasa da sorun değil benim açımdan.
ahahaha benim sırlar kimlerin kulağına fısıldandı diye bir düşünürüm
Başkasınınkini anlatan benimkini de anlatır 🤷🏻♂️
Güvenmem, başkasını yanımda kötüleyen sırrını anlatan elbette benide satar...
Onun sırrını bana anlatan benimkini de başkasına anlatır o yüzden hayır
Başkasının sırrını anlatan insana güven mi olur be şahsen hiç kimseye güvenmiyorum ben ama...
Başkasının sırrını bana anlatan benim sırrımıda başkasına anlatır. Sırrımı vermem.
Başkasının sırrını bana anlatıyorsa benim sırrımı da anlatır gerek yok hayatım
Bu tarz insanlar güven vermez. Güvenmem yani.
Sır almayayım da saklamayayım da o toplara girmeyeyim hiç
Pek güvenemem. Benimkinide başkasına söylemeyeceği ne malûm.
Adı üstünde sır en yakın dahi olsa söylememesi gerekiyor söylerse benim verdiğim sırrı da söylüyor demektir uzak durun
Baskaların sırları bizi baglamaz ayrica kime göre sır onuda dikkate elmayiz. Anlatan kisi arkadasim ise sorun yoktur.
Güvenmem zaten 'aman aramızda kalsın bana kimseye söyleme dedi bir sana söylüyorumculara' asla sırrımı vermem.
Tabi ki güvenemem
İnsanlara güvenmeyi bırakalı uzun zaman oldu.
Bana anlatan kişi; Güven konusunda benim inanılmaz biri olduğumu bildiği için anlatır
Hayır. Ne işimiz olur dedikoducu kişilerle bir koyarım dedim bana kodu derler.😂
Biri gelip bana başkasının özelini anlatmaya başlamadan ismi geçse onunla arkadaşlığı bitiririm banane başkasının özelinden
En yakın arkadaşımla herkesin her sırrını birbirimize anlatırız ama birbirimizinkini asla oyüzden yakın arkadaşım zaten
Bugun baskasina yapan yarin bana yapar cok yanlis
Hayır bu bir sır sana da anlatamam diyen kişiye güvenirim
kesinlikle güvenmeyin senle arası bozulunca seninde sırrını söyler inan
Güvenmeyi bırakalı çok oldu. Şu sıralar sadece güceniyoruz…
Hayır asla güvenmem..
Seninkinide anlatır başkasına
Bu devirde güvenmek çok zor gerçekten.
Hayır asla bugün ona yapan yarın sana yapar
asla samimi olmam onunla
Güvenilecek bir tarafı yok
Nededine bağlı olarak değişir aslında 🙃
* Nedenine
Anlatma dostuna gider anlatır dostuna.. 😂
Benimkinde başkasına anlatır
Öyle insandan uzak durmak en iyisi
Tabiki de güvenmem.