Heyecan verici gizem... Heyecan, benim için olmazsa olmaz şeylerden biri bir ilişkide. E bir de üstüne biraz gizemli haller eklendiği takdirde merak duygumu ve kovalama dürtümü harekete geçireceğinden ilişkiyi monotonluktan çıkararak uzun hale getirecektir. ❤
Aşk iki kişinin bakış ve beklentilerinin aynı olduğu anda ortaya çıkar. Saf bir masumiyet ise masumiyet, gizem ise gizem belirler. Ben saf bir masumiyetten yanayım çünkü bende merak etme huyu yok. Yani o söylemezse ben gizemli noktaları aydınlatmak adına soru sormam.
Dürüstlük her zaman iyidir. Sevgiyi de, aşkı da, tutkuyu da ancak o artırabilir. İnsan samimiyetine güvendiği birini çok daha fazla ve uzun süre hiç bıkmadan sever.
birbirinin özel alanına saygı duyarak dürüst olmak en iyisi. bir insan hakkında her şeyi bilemeyiz ama güvenmeye devam etmeliyiz. gerçek aşkı bulunca bunları sormayacağız zaten🥺
İkiside ama gizemin daha üstte olduğunu düşünüyorum ilişkiyi diri tutar herseyini bir anda birine anlatmak göstermek bir müddet sonra senden uzaklaşmasına sebepte olabilir