AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Buluşma ayarla üçünü de aynı yere aynı anda çağır 😁 sonra hanginiz tavlarsa ona vericem de cmdkdmmdxm
markete boşuna çıkıyormuşum, madem hayırları derinden yaşıyorsun benim siparişleri de getirinsenize..
Çapkınlığıma kılıf ararken bne..
Hepsi ile iletişimi kes. Ben erkek olacağım de yalancıdan para almıyorlar ya.
Hayır demek istemediğin için olabilir mi fşeödğwöfjenfl
Hayır demeyi öğrenmezsen çok kişiyi kaybedecek ya da kendini kaybedeceksin
midesizlik ama seninki buna da hayır demeyi bileceksin
Geçmiş olsun bian önce hayır demeyi öğren zor bişey değil silik karakter olma
hepsi aynı anda sevişmek istese acaba grup mu yapacaksın :D
Flort normal değil mi ya arasından en uygun olanı seçip sevgili yoluna doğru ilerlemiyomu o
gurup kurmuşsun bacım sen bu ne tövbe estağfurullah
Knk fark etmeden 0 rr 0solmussun hayir diyemiyen insanlarda masum pislik degil
Çok görsem kesin başıma gelecek Allah yardımcın olsun zor bence uzaklaş hoşlanmadığına tavır koy
Hayır demeyi öğren istemediğin şeyi yapmak zorunda degilsin
Hepsine yol ver kendini tart sonra ilişkine başla hem kendin hem karsı taraflar için
TCdeki kadınların yüzde 95'inin birden fazla cinsel partneri var... Haklı olmasanız da en azından azınlıkta değilsiniz... Bunu bilin istedim...
Tc erkekleri kadar olamayız
Ben bakirim. Playboylara kızın.
Keşke hayır demeyi bilmediğim için şu an 3 flörtüm olsaydı.
Gerçekten de HAYIR demek bazıları için çok zor, keşke biraz daha umursamasak insanları
Ne var bunda ben artık sevmiyorum seni diyeceksin herkes yoluna bakacak 👍
Bunun başka bir versiyonu hayır demeyi bilmediğim için çok fazla yakın diyebileceğim arkadaşım var
Hangisi ağır basıyorsa ona yönel diğerlerine soğuk yap 😂
Sevişmek isteyenlere de hayır diyemezsen işin kötü😂
klasik erkek kafası 😂😂 3 flörtün tadı ayrı güzeldir
Hayır demek bu kadar zor değil. Hayır diceksin bitecek gidecek kimse de sana bir şey yapamayacak
Türkiye o kadar modernleşti mi? Abaza azalmış. Sırf KS den bile 100 tane çıkardım, flörtün..
Bende aynı durumdayım sanırım benimde hayır demeyi öğrenmem gerek
En yakışıklı ve aklı başında olanı seç diğerlerinede elveda de
Olur olur gayet normal bu sende sal yavaştan fazla yüz verme yoluna gitsinler
Görüşmek istemediklerinle aranı soğut onlar senden ayrılsın.
Eğer tek konusuyosan bişey olmaz. Ama 3üylede yüzyüze görüşüyorsan yuh yani
hayır diyemiyorsan soğuk davran onlar sana hayır desin.
Evliayni anda ucude evlilik teklif ederse hangisine evet diyeceksin karar verdin mi 😂
Birini seç bu rahatsız ediyor diye diğerlerinin numaralarını ver arar konuşur 😂
Bana hayır diyebilecek misin bakalım dördüncü olayim
Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu 😂
Hayır demeyi öğren
Nasil bisey ya 😂😂konuşma o zaman herkesle ayıp umut veriyorsun
şu an her şey kolay engelle geç sende hayır diyemiyorsan
Hayır demeyi ögrenmelisin. Kendini bu konuda değiştir
Bence konuşmayı bir anda kesme ama birinden başla ve şöyle demelisin bence: ben artık konuşmak istemiyorum...
3 flörtten birini seç hayatına yön ver aileni oluştur dua et niyetin ciddiyse yaşamın bir çiçek gibi açılır.
Bence konuşmaya devam et hangisi kendine aşık ederse o kazanır şimdi kime aşık olacağını nerden bilebilirsin ki ;))
Siz gerçek mısınız ya bu hayır demek değil bu nefsini tatmin etmek yoksa aynı anda bana 3 kişiyi seviyorum demeyeceksin heralde ayrıca onların duygularıyla oynuyorsun ve onlarda sana böyle yapiyo olabilir
Vallaha bende böyleyim kanka millet bu yüzdrn kötü gözle bakıyor yani kaşar muamelesi görüyoruz resmen ama bilmiyorlarki kıyamadığım için yapıyorum abi hadi ordan et herkes hayatına baksın istediğini yap sende sonuçta sevgilin değiller flörtünnn
Hayır demeyi öğrenmen lazım. Bence güzel bir dille üçüne de yol ver. Baştan başla.
Flört demişsin sevgili değil en uygunu seç diğerlerini bırak
Hayır demeyi ögreneceksin arkadaşım sadece flörtlerin için değil kendin için öğreneceksin
Benimde öyle 2 kişi var birine durumu acikladm ve bitirdim diğeri ile devam bence sende 2si ile bitir yoksa cidden çok kötü şeyler olur sonra diyim ben sana hem vicdanen rahat hissetmszsin
Gorusmek istemedigini soyleyip kapaticaksin konuyu sınırını çizeceksin bu kadar basit. Net
Bu sadece ilişkilerde değil her şeyde sorun yaratır hayır demeyi bilmelisin
Yani hayır diyemedin de flortum var da mi diyemedin?
😂😂 bence az bile nede olsa kimseye hayır demiyosun 😂😂
Hayır demek bir sanattır öğrenmelisin yoksa mutsuz olursun neden hayır dediğini hatirla bu kendine yapılan iyliktir bir tavırdır yavaştan öğren mutlu ol nazikçe hayır de alış.
1 değil zaten 3 flörtün olması düşündürücü zaten seviyorsan birini seveceksin kimseye umut verme vereceksen birine ver bu bir eleştiri değil fakat yanlış yoldasın
adı üstünde flört sevgilin değil napmak istiyorsan istiyorsan engelle
asdasdasda :D ben teklif etmiiş olsaydım kesin hayır demiştin. sen onların nasıl teklif ettiklerini yaz bana ben de nasıl hayır deneceği konusunda yardımcı olayım :D
Bende de 2 tane var sanal da da 3 tane durmak yok yola devam asko
sevgili olmadıysanız öpüşmediyseniz s-x yapmadıysanız 3 flörtün olması aldatmaya girmez ama işler büyümeden hemen birini seç
Hiçbişey olmadı konuşma var sadece
O ARKADAŞLIĞA GİRER AMA KÜÇÜK BİR YAKINLAŞMA OLDUYSA İŞLER CİDDİYE GİDEBİLİR O YÜZDEN HEMEN BİRİNİ SEÇMELİSİN HATTA ŞİMDİ SEÇMELİSİN ÇÜNKİ ERKEKLER HIZLIDIR
Bence seni en çok hangisi mutlu ediyorsa ve yanında huzurlu hissediyorsan onunla beraber ol. Fakat diyorsan ki ben heyecan arıyorum, hepsi ayrı zevk ve farklı duygu o zaman aynen devam.
Ahhahaha hayır diyecek şeyler var şeyler yok 😂Herkese evet dersen ohooooo
O piti piti karamela sepeti dedikleri bu olsa gerek
Hayır demeyi başarman gerek