Benim yerime başkasını tercih etti onunla herşeyi yaşadı ben onun umurusunda dahi değilmişim.. 1 yıldır beni dünyanın en güzel özel kızı gibi hissettirip 10 aydır hayatımı cehenneme çevirdi ve bu 10 ayda 3 kez canımı acıttı. Bir bakmışımki kendimi onların arasında gördüm ve tek engelleri benmişim gibi kız benden nefret ediyor. O kadar canım acıyor ki ve hala ona aşığım kalbim paramparça. Beni yatakta bıraktı öylece sevgilisini kıskandırmak için gelmiş :( ne yüzsüzlük ise habersiz kaçarken bıraktığı tişörtünü gönder diyor. Pislik yapmadan göndereceğim benimle uğraşmasın diye ama bu kalbimin ağrısını nasıl dindireceğim bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni stalkliyosa story falan at erkek arkadasin falan varsa
Takıldığım biri var aslında bana erkek mi yok. Ama aşk anlamında henüz birine karşı bir şey hissedemiyorum ayroc o dediğini yaptım birileri buna haber vermişti öğrenince oyun olduğunu söylemiştim
Daha yakin oldugun bi erkek lazim onun fazla tanimadigi ve ona haber vermeyecegi zaten sevgilin olsa daha iyi olur da iste
Ya da hic ugrasma alfalik yap engelle zaten seni bulamayinca kopek gibi arar seni
Flört takıldığım benden hoşlanan adamlarla geziyorum zaten ve bu onu kızdırdığına ama bişey yapamayıp umurumda değilsin demesi bile onu delirttiğine eminim
Kesinlikle oyle o zaten kopek gibi gelecek sana da iste biraz zaman gerekiyor
Bana kız hamile ne yapacağım diye sorunca yani şüphelenmişler onun acısınıda gebelik testi çubuğunu gösterip hamilemiyim diye anlatınca ger. izekalı diyip yemek yerken bir an boğazına tıkandı o yemek
Hamile olan sen miydin
Kısasa kıssas yaptım yani ama yinede onla beraber ve bu zoruma gidiyor keşke bende unutup başkasıyla mutlu olabilsem
Unutmak zaman isi biraz hemen olmuyo ben de ayni sekildeyim ama o bi sekilde senin ayagina kadar gelir
Hayır sürtünme ilişkisi uaşadıpım için (bakireyim) reglm gecikti psikolojim bozuldu test yaptım ama o kadınla beraber olmuş hemde defalarca
Benim bekaretimede göz dikmişti ama bu saatten sonra bunu ancak rüyasında görür
Sakin bekaretini verme asla onun hazzi vardir onda surtunmede bisey olmaz icine gitmediyse hem reglin gecikebilir normal bi durum bu duzensizlik olur bazen
O kızınra aşırı bi güzelliği yok sadece zayıf ve devlet memuru. Bende çalışıyorum bide o ona veriyor demekki o onu daha fazla tatmin edip doyuruyor diye onunla beraber olmak istedi
İstedigi sekilde devam ediyo iliskiyi seven bi tip ama sen gibisini kaybetmis yazik yani aptal olduğunu az cok anliyodur umarım hissediyorum sen daha güzelsin
İlk defa bi kızın bekaretini alacaktı o işte o gün o fırsatı kaybetti yatağında ağlayarak hala sevdiğimi söylediğimde kendine geldi ve üzerini giyip aşağıya kızla konuşmaya gidiyor eşyalarını falan herşeyi bırakıp şehirden kaçıyor bu beni öyle o şekilde bırakıyor
Ona zaten onun gibi bozuklar onun layığı o benim ne sevgimi nede ilkim olmayı zaten hak etmiyor
Cok aptallik etmis yuzsuz senin degerini bilememis sen onun icin cabalarken o baskasini tercih etti me kadar canım bunlar sevgiyi falan haketmiyo da ama sen istedigini bulursun da o kopek gibi ayagina gelir senin akli basina gelince
Mesele güzellik değil ki. Aynı boydayım kızda ortalama bir şey bende. Kız sadece 160 boyunda 45 veya altı bi kiloda zayıf bende 48 kiloyum o sarışın ben esmer o memur benim alanım güzellik. Bana yine denk bir şey yani aşırı birşeyi yok. O çirkef ruh hastası bileğini onun için kesip ona yalvaran tip ona veren tip ha işte ben onu yapmıyorum
Yani tipin ya da dis gorunusun bi onemi yok zaten sen ondan daha guzelsin su zaman da cogu da ya paraya bakiyo ya dis gorunus ama oyle degil asil guzellik kalpte bunu bilmiyo kimse kalpsiz cogu cunku isini halledene kadar boş ver kaybeden o olmus sen daha iyilerine layıksın biliyorum
İşte aklı sonradan başına gelmesi kadar kötü bi olay yok. Soğuyan yemeğin tadımı oluyor ki benim acım şuanda sıcak ileride acımayacak o yüzden pek bi anlamıda kalmayacak
Şu an seni cok iyi anliyom ben ayni sey bende de olmustu zaman gectikce sen unutacaksin ama o seni nasil arayacak her yerde nasil pisman olacak kedi gibi gezeleyip seni bulmaya calisacak ama is isten gecer soguyan yemegi kim yer
Peki ya evlenirse? Ya umduğum gibi olmasa
Boyle islerin pesinde a*ciysa sanmam evlenecegini donup dolasir surekli sende bi yandan unutmayi dene istersen senin degerini bilememis
en büyük intikam unutmaktır onun mutlu olacağını sanma bak yoluna boş ver
Hiç bir şey umrunda bile olmaz onun
Bide diyorki ileride o kızdan ayrılırsam benimle birdaha düşünür müsün diye sordu ciddi ciddi
Seninle dalga geçiyor bu ilişkiler çocuk oyuncağımı
İşte o yüzden yaptığı hiçbir şey yanına kâr kalmasın istiyorum
Bunu yapman zor bu şartlarda gerçekten dönüp gelirse dirseği gösterirsen anca için soğur
Beni yatakta ağlayarak bırakıp kaçtı bekaretime bile göz dikmişti
Alacağını almasına rağmen hala yetinmedi belliki ileride de yine gelecek
Ama onunla asla beraber olmayacağım. Bozuk kadınlara layık o. Bu kişi benim ilkim olamaz
Baya baya şerefsizlik yapmış bekaretini vermiş olsan birde onun üzüntüsü olacakmış
Ağladığım için zaten kaçtı eşyalarını şimdi istiyor
Bunu idrak etmişsin bırak allahından bul de kendi işine bak
Ne eşyası bu
Tişörtü falan bende bırakıp habersizce kaçtı
Öyle adama vermediğine dua et ve yoluna bak