İstemediğim halde babam öğrendi ne yapmalıyım?

genc biriyim ve ilk defa erkek arkadaşım oldu. pek fazla 7 den sonra falan da dışarıda olan biri de değildim. işte bir gün abimle paylaşayım dedim önce anlayışlı biri ve kendime yakın da hissediyorum onu, mutluydum ve anlattım hani. sonra bi şekilde anneme de söylemem gerekti, özellikle de bazen 8 8bucuk gibi dönmem gerekince. basta düzgün davranıyordu sanki paylaşmana sevindim falan dedi, ama daha sonradan hastaneye gitmeme izin vermedi sırf semt yüzündenmiş (bu arkadaşım hastaydı o yüzden gidecektik) gitmeme neden izin vermedin deyince de seni tanıyamıyorum nasıl karşı gelirsin falan dedi. işte daha aradan bir gün geçmesine rağmen babana söylemelisin diyip duruyordu. bugün de arkadaşım konsere mi gitsek dedi işte, ve ben de istiyordum çünkü arkadaşım yaklaşık 2 ay sonra zaten başka şehire gidecek okumaya. Her neyse anneme söyledim işte. o da babana söylemeden evden çıkamazsın zaten sen söylemezsen ben söyleyeceğim arkadaşın olduğunu bilmesi gerekiyor diye tutturdu. Ben de bu durumu arkadaşımla paylaşınca en azından daha özgür oluruz dedi. erken de olsa soyledim işte. annem daha sonra yine 8 de gelirsin en geç dedi, ama tabi orası ayrı mevzu. Şu an benim kafama en çok takılan şey 3 ay olmasına rağmen işlerin bu kadar ciddilesmesi arkadaşımı uzaklaştırmaz mı? (ciddi derken babam ciddiye getirmeye çalışan biri değil sadece bilmesine gerek yoktu bence) Ve sanki aşırı daralmış hissediyorum, nefes alamıyorum. Ne yapabilirim?
İstemediğim halde babam öğrendi ne yapmalıyım?