Aşk tanımı benim için Kişinin kendine yaptıklarına düşüncelerine hakim olamadığı sebepsiz nedensiz yere tüm dikkatini tek kişiye verdiği sorgusuz sualsiz teslimiyet göstermesi yaptığı davranış ve eylemlerde mantık aramadan yapması haline diyebiliriz bence
Fazladan abartılmis bir duygu olarak görüyorum. Bu dünyaya şu zamana kadar gelen insanların çoğu bu duyguyu tattilar ve tadiyorlar. Çünkü kaçınılmaz bir şey bu aynı büyümek gibi. Bence güzel olan duygular nadir yaşanır. Aşkı birden fazla bedende bir çok kez deneyimleyebilirsin. Hoslantidan bahsetmiyorum kesinlikle bu ikisinin arasındaki farkı iyi ayrıt edebiliyorum. Kısacası Hayatta herkesin aşktan daha önemli olan , keşfedilmeyi bekleyen duygulari olduğunu düşünüyorum.
Ya konfor alanından çıkıp hiç tahmin etmediğin zamanlarda tahmin etmeyecegin şeyler yapacaksın hani beyin dicek ki noldu ya? Ben böyle bir şeyi önce hiç planlamadim ki diyecek. Örnek verirsem basitinden bir gün kafam biraz guzelken eve gidiyorduk arkadaslarla bir anda denizi gördüm sordum gelmek isteyen var mı diye sağ olsun o zamanki best kankam yalnız birakmadi jdjd o denizdeykenki ruh halimi duygumu anlatamam kafa hafif gitmis halde su böyle soğuk soğuk tüm bedeninde yukarıya bakiyorsun her yer karanlik sadece ayı görüyorsun. L*n napiyorum ben kafası jdjff neyse çok uzattım anlatılmaz yaşanır.
Aşk benim için asla bıkmadan, bıkma ihtimalin bile olmadan çok çok sevmektir. Mesela ben dana et kavurma hastasıyım. Ona resmen aşığım. Her gün yesem bıkmam. Aynı şekilde tavuk döner. Bi ara neredeyse her gün yiyordum. Hiç de bıkmadım.
Oooo daha önce hiçbi sorudaki konuşmamızda güldüğünü görmemiştim :D Aşk aşktır, yemeğe duyulan aşk da aşktır, insana duyulan da. Hiçbir insana aşık olmadım o yüzden sadece yemeği referans gösterebilirim.
Orasını bilmem ama bayağı iyiydi yani enfesti. Her gün yesem tabi ki bıkarım yani her gün aynı şey yense o lezzet nasıl bana her gün anlamlı gelsin. Ama gerçekten çok iyiydi unutmak istemem de
Tanımı vardır Cinsel duygudur Abartılan geçmiş Insnalarin hayatında ki anlamsizligindna ve sıkıntıdan kurtulmak için abarttiklari ve bu iğrenç mirasın günümüze bıraktıkları Normal sıradan bir duygu
Aşık olma evrelerini anlatabilir misiniz? ↗ Yıllar önce bu soruya da yazmıştım cevabı. "Herkesin görüşü farklıdır. O nedenle benim söylediklerimle diğer üyelerin düşünceleri uyuşmayabilir. Bence; aşık olmak öncesinde sevmek ve hoşlanmak fiillerini barındıran ve gelişimleriyle atlanan birer süreçtir hepsi. "
Körlük yapan aşkı yaşamak istemek pek mümkün değil. Hiçbir getirisi yok hatta götürü var. Sevgi ile saygı ile daha sağlam. Körlük etme durumu da yok ayrıca.🤷🏻♀️
Gayet net güzel İki ruh bağlanacak burada önemli gördüğüm "ruh" ve "bağlanmak" kavramları hatta "iki" kafi. Bu cümleye katılıyorum sasuke. Bağlanan ruhlar olmalı en başta.