Nasıl birisine tav oluyorsunuz ya da oldunuz?

Nazık erkeklere düşüyorum. Bi bey tanıyorum her hareketinden zarafet akıyor ama biraz mal bir şey. Her aşık olmanın sınırına geldiğimde bir mallığını görüp soğuyorum. Biraz daha aklı başına gelirse bir gün diye korkuyorum aşık olmak istemiyorum 🥺
@Frexzo nazik olmak için belli bir kriter arıyorsa
o erkek nazik değildir. Mış gibi yapıyordur. Benim bahsettiğim bey nezaketi yaşıyor. Adamlığın dibi böyle bişey.
@Frexzo seni seven kadın senin için dünyadaki en mükemmel erkek dese mutlu olmaz mısın. O kadının gözü senden başka erkek görüyorsa seni sevmiş midir?
@Frexzo mutluluk erkekte de aranmaz. Hem kendine hem karşı tarafa acı çektiriyor bu tip kadınlar. Bir insan sana mutluluk veremez. Onu senin bulman ve koruman lazım ya da bu dünya sefa sürme mekanı değil biz acılarımızla cenneti kazanmaya geldik dersin. Bu kafa yapısını üzmek zor oluyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Esmer, karizmatik konuşması etkili, kelimelerle dans edebilen zeki birii.. kel olmasın aman amann
ilk elektrik önemli
Sesi, konuşması bakışları gülüşü ve aklı başında oluşu beni etkiledi.
kendisine saygısı olan
bana karşı şefkatli olan birisine tav olabilirim:)
Gülüşüne, konuşmasına, gözlerine bakınca alacağım o hisse.
Kendine has tavrı, tarzı, zekası ve duruşu olan birine olmuştum.
Sakin ve mantıklı birisine
Samimi içten ben kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlar diyebilirim. Davranışları ve söyledikleri örtüşen tam olarak ne istediğini bilen. Kendini yetiştirmiş ve erkeği cüzdan olarak görmeyen kadınlar tam olarak tav olunacak kadınlar bana göre. Tabii bir de TikTok çekmeyen kadın olması gerekiyor.
Özguveni tavan insanları hor gören zampara Yay burçları ilgimi çeker. Stocholm sendromu gibi Yay sendromu oldum galiba
Efendi, ağır duruşa sahip, samimi, olgun, içten, dürüst, kibar, saygılı, anlayışlı, ince düşünceli birinden hoşlanırım.
Tipe çok takılmam ilgimi çekecek davranışları olması hoşuma gitmesi beni sevmesi sadık olması yeterli.
Mütevazı,
Nerede nasıl konuşacağını bilen,
İlgili,
Yemek yemeye bayılan,
Gözlemci ve komik,
Boş yapmayan.
Yakısıklı uzun boylu karizmatik ve sarısın olmayan 😂
Olamadım olursam da sanrım kime olurum bilmiyorum shns aklımda özellik bile yok o kadar bana uzak
Ortalik mali oldugum icin o... oldugum icin oyle olan kisilere tav oluyorum yalan yok
Esmer sakallı uzun boylu bütün esmerler değil tabi tav değilde beğenme diyelim jsjsjsnnss
Çok yüzeysel olucak ama toplumda farklılık gösteren insanlara tav oluyorum
Beni kendine çekip enerjili ve dilli olması yeterliydi😀artık o bile yetersiz geliyor
kavak, meşe, çam ne olursa
cinsi farketmiyor belli olmuyor kütük işte sağlıklı olsun da ahsn
Sessiz sakin, zeki, tipi de bana göre yakışıklı ise etkilenirim
Mizah seviyesi iyi, pratik zekalı bir gacı görünce elim ayağım boşalıyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş