+1 yılBen kimseye aşık olmam kimseyi sevmem kendime dahi değer vermem başkasına neden değer vereyim.
Aşk diye bir şey yoktur kesinlikle inanmayın kedidir o kedi.
Zaten ben insanda sevmem hayvan severim.
Aşk diye bir şey yoktur varsa bile biter.
Sevmek duygusu sadece aptal kızların avuntusudur.
Evet yalanları soyledigine göre şimdi gerçeklere geçebiliriz.
Ben sevince nasıl biri oluyorum çok şey yazabilirim buraya ama çok yazınca okumadığınızı bildiğim için oldukça kısa tutacağım.
Düşünüyorum normale göre daha fazla düşünüyorum karşı tarafın hakkındaki her şeyi öğrenmek istiyorum ama bir taraftan da sürekli soru sorarsan onu sıkıcağımı biliyorum.
Endişe ediyorum içime saçma sapan bir korku kaplıyor.
Bir yandan da o kadar güzel ki fiziksel etkileri bile oluyor biliyor musun yüzüme bir parlama gelmişti anlamsız yeşil gözlerimin içi parlıyordu.🙈
Olur olmadık yerde aklına geliyor gülümsüyorsun birlikte olabilme yanyana olabilme düşüncesi nefesini kesiyor.
Mesela yemek yiyorsun ama merak ediyorsun diyorsun acaba aç mı tok mudur?
Halbuki sanane değil mi seni seviyorsun karşı tarafın karnını tokluğuna kadar düşünüyorsun ama onun şeyinde bile değil.
Tuhaf olan Şey aslında tok olduğunu biliyorsun Ama yinede endişe ediyorsun saçmalık başka bir şey değil.😂
Ya da mesela bir şey izliyorsun içinde kötü bir şey oluyor ona bir şey olabilme düşüncesi senin gözlerini dolduruyor.
Hatta şöyle açıklayayım bak normalde bir matematik ortalama aylık olarak bir kağıt mesela burada bize normalde hep 75 civarı geliyordu matematik ortalamam aylık o ay baktım ki 89’a kadar çıkmış şok oldum görünce motivasyonuna bile etki ediyor insanın.
Zaten pek insanlara Süzen kesen bir tip değilim ama birine bağlandığım zaman hiç kimse ilgimi çekmiyor hani görselliği başka anlamda sadece karşıdaki kişiye yoğunlaşıyorum.
Saf oluyorum İçimde kötü niyet olmuyor yadırgamıyorum şaşırmıyorum insanlar hakkında kötü yorum yapmıyorum her şey oldukça pozitif yaklaşmaya çalışıyorum.
Beklentim olmuyor benim öbür insanlarda bu yok ben birini sevdiğim zaman karşıdaki kişiden beklentim olmaz bir sevgililik flört gibi bir beklentim olmaz.
Sadece hissedebilmek için izin isterim.
Beklentilerimi oldukça düşük tutarım.
Gülerim eğlenirim etrafa pozitif enerji saçarım.
Hatta o kadar gülümsedim ki bazen yüz kaslarım deforme olur.
Ama şu gerçeği de asla unutma fazla beraberlik tez ayrılık getirir ve o aşırı olan sevgi duygusunu belirli bir süre sonra daha böyle normal insansı bir sevgiye evrileceğini bilirim.
İnsanlar benim birini sevmeme saplantı zannederler.
Sebebi ise gerçekten değer vermem.
Tabii ki üçüde ayrı herkesin sevgiye olan görüşü farklıdır insanların ne dediği beni ilgilendirmez saplantıysa saplantı seviyorum kardeşim kime ne?
Öyle şimdiki zamane işte ne bileyim ben Story attım sen benim Storyme bakmadın Sen beni sevmiyorsun işte son görülmeni kapattın sen beni umursamıyorsun işte sen beni kıskanmıyorsun şimdiki sevgiler galiba böyle yani tamamen belirli şeyler üzerinden duygusal değil sadece çıkarsal seviyorlar.
Benim sevgim biraz eski kafalı galiba ve ben memnunum.
Mutsuz olduğum zaman karşı tarafa olan sevgim bitmez çünkü mutsuzluğunda sevgiye dahil olduğunu bilirim.
Tüm negatif duygulardan geri çekilmeye çalışırım kendimce.
Severken ki ben ile normalden arasında gerçekten benimle yanyana olsanız aradaki farkı hissedersiniz.
Tabii ki bütün ömrümü bütün hayatımı karşıdaki insana bağlamam ama sadece ona olan sevgin bile bana yaşım enerjisi katar.
Beklentisiz severim ben sebepsiz hiçbir şey için değil sevdiğim kişi sadece o olduğu için severim.
Maddiyatı bana sonrabileceği imkanlar ya da ne biliyim aşırı derecede güzel bir dış görünüşe sahip olması kaslı olması ne biliyim işte herkesin çok hoşuna giden tiplerden olması bunlar benim için önemli şeyler değil.
Ama yalanda Söylemeyeceğim şimdi birini merak edebilmem için ilk önce düşünmem ufak ve gözüme hitap edebilmesi gerek.
Ama belli bir yerden sonra zeka ve karakter şart özellikle sakinlik ve dinginlik. Anlayış alttan alma espri yeteneği.
Değişirim ben sevdiğimde…24 Yorumla- +1 yıl
Perso iyike kısa tutacam dedin😂 ama çok hoş anlatıyorsun
- +1 yıl
Kısa tutmuştum aslında😂
- +1 yıl
Senin kısan bu demek ki 😂 eline sağlık 🌺
- +1 yıl
Cıkss benim kısam bu değil Mişş😂👉👈🙈
En İyi Cevaplar
+1 yılAşık olmak sevmek sevilmek gibisi var mııı şu çirkin dünyanın en güzel olayıııı
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ponçik mi ponçik , datlı mı datlı pek bir şeker adam oluveriyorum. 😂 Egoistliğimi bir kenara bırakıp , lnsancıl davranıyor ve olduğumdan daha iyi bir insan oluyorum. Hayata hiç bakmadığık şekilde potizif bakıyorum ve sevdiğimi şımartmaya çalışıyorum. Çok sevmekten ziyade güzel severim. Sevdiğim kadın ne kadar da şanslı ha şu an anladım.
10 Yorumla
Del iseviyorum ben kendimden önce onu düşünüyorum falan da aslında bu soruyu @Sosyetic_SheqiiL cevaplasın bence. bakalım nasıl gömecek :P :D
214 Yorumla- +1 yıl
Of of sıra bana mı geldi 😅.. @pulsarr acayip deli seviyor, sahiplenici, düşünceli, aşırı kıskanç, tabiri caizse hunharca seviyor ama güzel seviyor, Dünyanın en şanslı kadını hissini tattırıyor ☺️
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL 5 dk.'dır düşünüyorum boyle bir anlatıma nasıl teşekkür edebilirim diye. Karşılayabilecek bir cümle yok. Ukala olan beni bile utandırabilecek kadar güzel ❤ Yalnız hunharca da seviyorum yani şimdi inkar edemem 😃
- +1 yıl
Ah tabii ukalalık sıkıştırmak lazım araya 😃
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL o kadar olur nazar boncuğu 🧿
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sende sorumda pulsarr'a sor aynı soruyu bakalım sen sevince nasıl biri oluyorsun valla merak ederiz bak 😄
- +1 yıl
Ortalığı kızdïrmak mı🤔? Hmm biz görmediydik sonuçta neyse kalsın o zaman.
- +1 yıl
@pilly_bhebek haklısın beybim, @pulsarr seni dinliyoruz 😃
- +1 yıl
Alınmış olamazsın takıldım tabiki ortalığı kızıştırmak diye :D @pilly_bhebek Aslında kendisini de tarif etmiş hunharca seviyor derken. Benden daha kıskanç. Acayip iyi trip atar. Üstüne tanımam ama çok da güzel sever. Öyle güzel sever ki insanın resmen içine işler o sevgi :) @Sosyetic_SheqiiL
- +1 yıl
@pulsarr teşekkür ederim iki gözümün bebeği 😍
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL <3 <3
- +1 yıl
Sorun yok 🤞🏻
Maşallah size 😍 - +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılFazla yumuş bir sey ya. Cok ask dolu. 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılSahiplenici bir hale dönüşüyorum gadası
10 Yorumla
+1 yılhiç bi değişimi sevmiyorum aşık olduğumda kendimde çünkü çok seviyorum çok o kadar seviyorum ki onun için yaşıyorum nefes alıyormuşum gibi oluyor..
bir şehir bir semt bir mekan sırf oralarda birisi nefes alıyor diye güzelleşiyor
bir zamanlar tam 4 yıl boyunca sevdiğim adam için her gece ama her gece dua ettim benim kalsın diye ona bişey olmasın diye... bir gece bile onu düşünmeden onun olmayı dilemeden kapamadım gözümü..20 Yorumla
+1 yılSalak oluyorum neden mi ondan başkasını görmüyor gözüm başkasını duymuyor kulağım sanki bu hayata onu sevmek için gelmis gibi hissediyorum birgün yıkılır mi diye düşünmeden geleceğe dair bütün hayatımda o olsun istiyor ve tüm hayallerimi tüm hayatımda olacakmış gibi kuruyor ve hayal ediyorum
20 Yorumla
+1 yılAklımı kaybettim herkesin gözünde bildiğin deli oluyorsun
Sadece herkes değil sevdiğinin gözündede akılsız biri oluyorsun
Yeri geldiğinde sana bildiğiniz gibi salak aptal vs muamelesi yapıyor
Daha fazla açıklama gerek yok sanırım öğrenmek istiyen yazsın anlatıyım10 Yorumla
+1 yılAşık olunca az biraz gözüm kararıyor benim.. Korumacı ve kıskanç olabiliyorum.. Genel olarak beni mutlu eden bir olay elbette.. Keyifli geceler..
20 YorumlaKorumacı, kıskanç ve süt dökmüş kedi misali oluyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu yoğunluğun en dibini yaşıyorum. Tamamen onu için de yaşıyor gibi hissediyorum. Bu sonradan acı da verse Acısı da bal dedikleri şey bu olsa gerek.
25 Yorumla- +1 yıl
Akrep ve yengeç in kaçınılmaz sonu😎
- +1 yıl
@lotus-patra Dikkat ediyoruz artık ;)
- +1 yıl
Seni bilmem ama ben hep dikkatliyim😉
- +1 yıl
@lotus-patra Tecrübe farkı işte :D
- +1 yıl
🙈🙈
+1 yılDeli taylar gibi oluyorum... 14 Gün kaldı :) .. gerci seninle hiç konusmuyoruz ama hiç bir zamanda aklımdan çıkmadı..
12 Yorumla- +1 yıl
Happy bhirtday to u , olacağım🥳 unutmaman sevindirdi☺️
- +1 yıl
unutulacak birsey değil.. ne olda hediye kabul etmezsin. çiçekte olmaz :D anca suratına pasta atarız :D
+1 yılYüzüm de salakımsı bir ifade oluyor :) bol bol sırıtıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılHerkese dominant davranırken,
sadece sevdiğim adama tam bir uyumlu ve yumuşak başlı oluşuma hem şaşırıyorum, hem bayılıyorum.
Bir de çok saygılı oluyorum.❣️❣️30 Yorumla
+1 yılÇok güzel seven bir kadın oluyrum aşık olunca. Bir de zaten cesurumdur iyice gözü kara oluyorum. Erkeğimden daha da güç alıyorum.
Tripsiz
yormayan sıkmayan bunaltmayan bir kadınım20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşıkken ya da severken değişmiyorumm değişen tek şey duygularım oluyor normalde her konuda mantığını kullanan biriyken duygularımıda mantıma ortak ediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gibi oluyorum her an merak ediyorum her anını yemek yedi mi zamanında eve ulaştımı arkadaşlarıyla oturduktan sonra iyi vakit geçirdi mi yolda biri rahatsız etti mi diye merak ediyorum her en
13 Yorumla- +1 yıl
@Naz503 basit mi oluyorum öyle çok merak ediyorum işte
+1 yılManyak gibi bir şey oluyorum jajajaj
Şaka maka baya kıskanç, gözü sevdiğinden başkasını görmeyen, yapmayacağım şeyleri yapan biri oluyorum.20 YorumlaUysal bir kedi gibi oluyorum.
Heyecanlı, ultra pozitif ve çokça mutlu biri olup çıkıyorum. Seviyorum o hallerimi.20 YorumlaFazla bağ kurmaya ve kaybetmekten korkmaya başlıyorum. Tabi bir süre sonra bu bende yorgunluk yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılFazla fedakar oluyorum onu fark ettim her zaman önceliği karşı tarafa tanıyorum bu yüzden canım çok yandı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimde olmuyorum yani benim her zerrem de o varmış gibi , her an aklımda o oluyor , hayaller kurarken buluyorsun kendini filan ben bile tanıyamiyorum onu severken öyle işte.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer bayanın isteyeceği türden biri. Ama kıymetimizi bilen yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılHiç aşık olmadım ama duyguların yoğunlaşması güzel şey.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi herkese karşı anında silebilen umursamaz olabiliyoken sevdigim insana karşı kalbim yumuşuyor çocuk gibi oluyorum daha merhametli daha kırılgan oluyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bi değişik oluyorum dkdk
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAptal gülümsemesini istemsiz yapiyorum ve daha pozitif oluyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
aynen bende
Cevap sahibi+1 yıl@brokenbitch yakin zamanda olmadin o zaman çünkü yüzün sirke satiyor 😅
- +1 yıl
yüzümün sirke sattığı yok nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yıl@brokenbitch ppde sıkılmış gibisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel özelliklerim yüzünden hayatımda istesem de biri olmayacağı için bilemeyeceğim.
10 Yorumla
+1 yılGayet akıllı biri olmama rağmen deli gibi seviyorum
10 Yorumla
+1 yılResmen körlesiyorum agzindan bisey ciksin ve yapim aşka boguyorum biraz sevgimden bogulma sorunu bndeki
20 Yorumla
+1 yıl0-6 yaş 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Bilmiyorum ki. Sevince çocuk gibi masum sevecen böyle saf ter temiz hislerler seviyorum 🥺🤷♂️
+1 yılDaha mutlu ve daha sevgi dolu olurum, avuç içlerim terler kalbim pır pır atar onu düşündükçe, görünce heycan basar içimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Değişimlerimi sevmiyorum ben ben olmaktan çıkıyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok saçmalıyorum hep yazıyorum, sıkıyorum yani benden sıkılıyor hemen😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Aptal gibi biri oluyorum 🤗
10 YorumlaDaha bi mutlu oluyorum 🥰
30 YorumlaTahmin bile edemezsin 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Biraz ipucu verseydin 🤞🏻
- +1 yıl
Pekii aşık olursan öğreniriz artık tüm KS ailesi merakla bekliyor olacağız o anı 😂
- +1 yıl
Biz hareketlerinden, sözlerinden anlarız biz var ya biz az değiliz 🤣
+1 yılAşırımsı bir mutlu hal oluyor bende
20 YorumlaDiğer insanlara karşı daha sevecen davranıyorum.
20 YorumlaMinik yavru kedi 🐈 gibi oluyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBütün duygularını Nirvana da yaşayan...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. melek gibi biri olmam
20 Yorumla
+1 yılSevecen pozitif minooş biri oluyorumm
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇılgın. Biri oluyorum
20 Yorumla
+1 yılTam olarak malın teki oluyorum
20 Yorumla
+1 yılTatlı olurum 😄
10 Yorumla
+1 yılResmen salak salak ortada gülümseyerek geziniyorum
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimde tutkulu , olumlu ve vefakâr oluyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMecnun oluyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılUysall oluyorum kuzu gibi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,5b cevap paylaştı.
+1 yılDişlerim daha bir belirgin oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı fedakâr kendimden çok onu düşünürüm
10 Yorumla Seversem çocuk gibi oluyorum
bunu seviyorum10 Yorumla
+1 yılBuz gibiyim aynı yani
10 Yorumla
+1 yılBebek sever gibi severim
10 Yorumla
+1 yılBildiğin mal oluyorumdur ben
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. gereginden fazla fedakar ve sadik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seven kendini her zaman pozitif hisseder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı takıntılı ve evhamlı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Aşırı duygusal biri nasıl olur bir tahmin et..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben yok sadece o var başka bir şey düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yıltam bir beyinsiz oluyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Acayip ponçik oluyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar