Müslüm Gürses in şarkısı Allah‘ım ağlayacağım şimdi geçen sene bunu dinlemiştim ne kadar süre karşı hala arada dinliyorum ama eskisi kadar cesaret edemiyorum artık evet var keşke diyorum gerçek hayatta dedi kaç yıl sonra tanışsaydık ben 24 yaşındayken filan o zaman peki bir şeyler daha güzel daha değişik olabilirdi belki mutlu bile olabilirdim😊 olmadı
Evet var. Çok geç ve yanlış zamanda milyondbir bir şekilde karşılaştık. Tesadüf değil karşılaşmamız gerekmiş. Çünkü benden gizlenen o şeyi yıllar sonra öğrendim. Biri benim 16 sene önceki halimi ne yaptımı, ne giydiğimi o zaman ki hayatımla ilgili her detayı anlatması bilmesi ve unutmaması çok özel ve güzeldi. Ve hala unutmamış olması çok ayrı güzeldi. Birbirimize çok geç kalmıştık. Daha doğrusu o geç kalmıştı. Demekki böylesi hayırlı olanmış.
Yok ya. Ama Konyadayken bir adamla tanışmıştım. Pensilvanya'ya gitme hayallerini anlatıp duruyordu. Yanlış bir zamanda hayatıma girmeye çalışmıştı. Ben Konyadan ayrıldıktan sonrada arkadaşıma beni sormuştu vs. şu an merak ediyorum halen acaba o adam ne yapıyor diye adını bile hatırlamıyorum 😄 Ama tekrar görmek isterim. Görsem tanır mıyım şüpheli tabi 😄
Yok kimseyle yeniden falan tanışamam. Eski hikayelere dönüp bakacak olsaydım geride bırakmaz yanıma alırdım. Alamadıysam da olmamıştır uzatmaya lüzum yok.
Eskiden var derdim ama şu an yok böyle olduğu gibi her şey nasılsa öyle bakıyorum gerçeklikten yanayim.. hayırlısı buymuş deyip geçiyorum.. kendimi üzecek bir sebep daha yaratipta ona siganamam o derece yorgunum..