#smellsmoke

Var. Ama aşık olduğum, aşkından ölüp bittigim bir sey değil. Aslında düşününce seviyodum diyemem belki sadece hoşlantıdan ibaretti ama insan bazen bir kahve içerken aklına gelir ya hani bir zamanlar aşk gibi bir seydi sanki aşık olmustum yarim kalmışlık hissi olur. Işte öyle bir seydi. Karşılıklı hoşlandığım biri vardı fakat ne ben ne de o duygularımızı açığa vurucak kadar cesur değildik belki de. O yüzden aklıma düştüğü zamanlar bir gün aynı sektörde çalışınca acaba karşılaşır mıyız diyorum ve ansızın habersiz plansız karşılaşmak isterdim. Ve içimden bir seste yollarımı kapadıgım bu kisiyle elbet bir gün karşılaşırsın diyor. Hayat sürprizlerle dolu kim bilir belki yarın belki de 5-10 yıl sonra aynı yerde mezun olduğumuz bölümün isini yaparken buluruz birbirimizi.
Var olmaz mı? 😬😬🤦♀️🤦♀️
At gibi giden misali canım sen anlarsın 😠😠
Senin dediğin gibi ben yaslandım arkama elimde çayım sigaram seyrediyorum şimdilik 😎😬😂🤦♀️
:D :D aynen anladım ben seni merak etme.. İzlemesi aşrı keyifli boş ver zamanı gelince tükürürsün yüzüne :D
😂😂 ben söylemeden bilirim biliyorsun ahah tükürüğüne yazık ya değmez
😂😂 sen neden günaha giresin ki her haltı yiyen başkaları onlar yansın
ahahah hayal gücü deme bana discord geliyor direkt aklıma ahahah 😂😂😂
ahahaha 🤣🤣 kaçar o ya korkuyor benden malum
geldi bu gece ama yine kaçtı uyanık 😂😂
eninde sonunda yakalarım 😂😂😂
Ahah😂😂
🏃🏼♀️🏃🏼♀️ Yakalayabilirsen eğer çekersin sorguya.😂
Kaç sen kaç yakalarsam mujx 😂😂
Ahah😂😂 Gittiği yere kadar.😂
Ahaha😂 Sen gel kollarıma deyip Smell'e teslim edersin beni.😂
Neyse inanmış gibi yapacağım yine tamam.😄
Var. Eskiden vuslat diye bir kızdan hoşlanıyordum. Tabi tipsiz olduğum için bana bakmadı. Kendisi bana ingilizce ödevlerini yaptırıyordu. Şuanda avukat. Bir gün şirketimizden şikayetçi olan bir müşteri dava açacak ve Vuslat o kişinin avukatı olacak. Ve o davayı ben kazanıcam. Çıkışında da Vuslat a şöyle havalı bir bakış atarım. Al sana Türk dizisi
Vardır mutlaka..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Cevap
23Cevap
Allah korusun yazdıysa bozsun..😀 sonu felaket olur ahaha
Yani evet bir gün bir yerde karşılaşmak istiyorum tabii ki peki merhaba filan derim
Hayır. Yolum ayrılmış ise doğrusu bu demektir.
Selam gadası 🙃
Öyle biri var inanıyorum ki bir gün bir yerde karşıma çıkacaktır. Hayat bu insanın karşısına kimin nerede ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz.
Gada sı ne demek
Lise sondaki eski sevgilim. Sınav senesi diye üniversitede devam ederiz diye düşünürken ilişkimiz tamamen bitmişti. şu an üniversitedeyiz ve çok özlüyorum. Üniversitede istediğim bölüme girmek için çok çabalıyordum çabamın karşılığını aldığını görmesini de isterdim
Ne okuyorsuj
N
@yldzbhr123 çok iyi bir bölüm değil ama hemşirelik. Çok çabalamıştım ben kazanmak için
@nilsee whatsapp da birbirimizde ekliyiz. Birbirimizin attığı durumları görüyoruz o da mühendislik istiyordu mesela kazanmış haberim var. Geri dön anlamında dediysen bu işin oluru yok bence.
Niye oluru yok ya? Denemeye değer en azından. Sonra yapmadığınız şey için pişman olmayın.
@mutsuzben47 Özledim mesajı attım zaten :) Ama lise sondayken işte. İstemedi daha fazla yalvaracak değilim
Aaa bende hemşirelik son sınıfım tebrik ederim meslektaşım. İçinden geleni yap içinde kalmasın başarılar yazmak istiyorsan yaz. Hikaye falan at stajdayken anlar hemşirelik kazandığını
Ama mesaj attığınızı bilmiyordum ki. Neyse o zaman yapacak bir şey yok veya şu an lise sonda değilsiniz ve son bir kez mesaj atsanız bile bu yalvarmaya girmez. İster atın ister atmayın ama misal attınız diyelim; yine olumsuz cevap gelse bile rahat olursunuz. İlla atın diye demiyorum yani; misal...
@yldzbhr123 mutlu oldum :) öğrenmiştir zaten meraklı birisi zaten :D
@mutsuzben47 kendimi tutuyorum eğer önümüzdeki bir ay içindede unutmazsam atarım :D
Hayat kısa, bence önümüzdeki ayı bekleyin ama siz bilirsiniz. Veya önümüzdeki aya ertelemeniz, aslında o kadar da sevmediğiniz anlamına gelebilir.
@mutsuzben47 hayır sevmediğim için değil cevabını az çok tahmin ettiğim için. Lise sonda da geri dönemk isteyince sanki çok deli oluyormuşum ona gibi bir şekilde bana beni rahat bırak demişti. Gururum var benim de
Haklısınız, ben böyle şeyler yaşamayadığım için bir an düşünemedim jskssls Hayırlısı...
@mutsuzben47 aynen öyle hayırlısı :) Soruyu soran arkadaş kusura bakmasın bayağı bildirim gitti :D
Soruyu sorduğuna göre rahatsız olacağını sanmam. 😊
Bunu gözlerim dolarak söylüyorum istemem ya...
Evet bir arkadaşım vardı çok fazla sevdiğim bir arkadaşım polis..
Uzun yıllar arkadaşlık yaptık sonra bir gün bir kızın isteği üzerine beni sildi
Onu bir gün görmek istiyorum ne hallere düştü merak ediyorumv
Hayat hep süprizlere gebe. Birini yazmayalım ki süprizi kaçmasın, kim gelecekse hasbelkader çıksın karşıma☺️
Şu an yanında olmayan kişiler çok da önemli kişiler değillerdir. Olmasalar da olur. O yüzden dilemiyorum.
Ama pişman ama düşman elbet birgün biryerde karşılaşacağız
Şarkıya göre mi soru soruyorsun yoksa soruya göre mi şarkı seçiyorsun?
Tanışacağım tek kişi var o da Azrail (a. s.) Dünya gözümde pul kadar değeri yok. Her yerde sahtekâr insanlarla dolup taşmış. Size bir düya emanet ediliyor ve onu kırıp döküyorsunuz.
Var ama karşılaşırsak ne tepki veririm hiç bilmiyorum
Var olmaz olur mu karşılaşırsak hiç düşünmem sarılırım tabii birde ağlarım 🥺
Yok istemem kalsın azraille karşılaşırım onunla asla
Var bi erkek eski liseden kinliyim ona biraz hırpalasam
beni onsuzken mutlu oldugumu gormesini istediğim biri var tabi
Üniversitedeki sevgilimle onu terkettim çok pismanim
İmkânsiz diye kendimi inandırmaya çalışıyorum, kandırıyorum kendimi belki de. Ama vazgeçmek zorunda olduğum için imkansız adı altında gecistiriyorum.
Lisede aşık olduğum kızla karşılaşmayı çok istiyorum
Eski sevgilim yüzüne tükürmek istiyorum onun.
Gerçi bu aralar sıkça karşıma çıkıyor ama neyse.
Bakıpta dalmak istemiyorum artık.
Hayır yok
Yok ama belki bir gün olur.
Kendimle karşılaşmak istiyorum onu kaybettim
Var. Bir yerde denk gelirim umudu 🙄
Aklımda biri var. Olaydı iyiydi.
Hasbelkader hayatın içindeyiz zaten. 😃
hayır yanı gereksız dusunceler
Evet birisi var onunla yüzleşmek istiyorum
Sen bunu gerçekten isterdim
Var ama imkansız gibi çünkü o beni sevmiyor
Var, o kadar çok istiyorum ki hem de : )
Nesrin cavadzade ile kahve içmeyi isterdim
Güzel değil
Hayır bana göre afra saraçoğlu
Afra saraçoğlu tatlı mı gğzel mi
Çirkin biri tatlı olabilir mi
Yüz hatlarından bahsediyırum bebeksi dedin ya
Kim ki o bulamadım o zaman bana belki de tatlısın diye geçiştiriyorlar
https://www.hizliresim.com/mnbyqiw
Bu kadın , senin için bir şey diyemem görmedim
Tatlı mı bu kadın?
hayalimdeki kadınla tabi 😄
Evet, var.