Kuzenlerimin ve abi ablalarımın çok sevgilisi oldu benimse kendi isteğimle 1 tane olmuştu onda bile ben ayrıldım. Ama konu açılınca sen böyleydin böyle yaptın diye her seferinee uğraşıyorlar kendileri her haltı yiyorlar ben sadece birkaç kez buluşmaya gitmiştim. Evlilikse aile büyüklerimiz onları evliliğe uygun görürken benimse daha gezip tozup gençliğimi yaşamam lazım diye geçiştiriyorlar aga onlar sadece 1 yaş büyük benden. Acaba bendemi benim bilmedim bir sorun var.
Not:20-25 yaşlardayız
Not:20-25 yaşlardayız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sorun tabii ki onlarda.. sen doğru olanı yapıyorsun.. Onlar biraz lay lay lom kafadalar, takılma. İnşallah gönlüne hoş gelecek biri olur hayatında herşeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun dediğiniz gibi , sadece yaptıkları sinir bozucu ve yakınım olmasa kırardım ama herhangi bir insanı kırmakta bana anlamsız geliyor gerek yok böyle şeylere
Kırmamakla iyi yaptın. İnsanı kırınca biliyorsun ki Kabeyi yıkmış kadar oluyorsun. Sadece bir daha senin hoşuna gitmeyecek tavırda davranırlarsa güzel bir dille söyle. Böyle böyle diyorsunuz ama benim yapım düşünce şeklim şu yönde o nedenle size ayak uyduramam kusura bakmayın de
Evet anlattığın çok mantıklı ama onun yerine uzunca bir süre aynı ortama denk gelmicem birkaç yıl gibi anlaşılır o zaman her şey kendilinden çözülür
Oo süper öyle daha iyi o zaman. Bakarsın sonra yine aynılarsa o zaman konuşursun
Aynen öyle görüşün için sağolasın
Rica ederim:) sende sağol. Güzel günler
Onlarda sorun var takma kafana
Eminmisin , inşallah öyledir
Eminim şimdi yakın akraban çok haddimi de aşmak istemem ama onlar ayran gönüllü senin de öyle olmanı istiyor , boş ver senin yaptığın doğru
Yok kardeşim emin ol haddini aşmadın , bir başkası olsa haddini bildirirsinde birde tanıdık , ama asla unutmucam , ve insan ister istemez bu saatten sonra birini sevmeye çekiniyor en ufak sorunda bu an aklına geliyor
Unutamaycagin bir anı yok bence ortada kardeşim değilsin diye linç etmeye kalkmışlar. Beyefendi efendi birisi olmak kötü bir şey değil. Onlar ilerdeki evlenirken kendileri gibi kac kişiyle birlikte olmuş kişilerle evlenecekler ha böyle birisini miden alırsa bilemem. O kuzenlerimin abilerinin gerçekten mutlu olduğunu düşünmüyorum. Sadece mutluymuş gibi davranıyorlar
Ben de 18 yaşındayım çevremdeki kızlar o kadar iğrenç geliyor ki.. bazen ben de diyorum acaba çirkin miyim ben de mi sorun var diyorum sonra amann diyorum gönül eğlendirmek için olacağına hiç olmasın olacak birisi varsa ilerde adam gibi ciddi bir şeyler olsun diye bakıyorum
Valla bizim gibi düşünen az bir kitle kaldı , o konuda haklısın bir günübirlik değil ömürlük arıyoruz , çıkarsa eyvallah olur çıkmazsa bakarız hayatımıza
O zaman sende sıkma canını biz kimin haklı olduğunu biliyoruz 👍😅
Djdjdjdj